Тільки що придбав модуль SV701

Прочитав усю цю гілку і вважаю що мій малесенький досвід може комусь допомогти об'єднати розумний будинок та соняшну енергетику. Це не реклама, я лише кажу чим і як користуюсь я.
Маю гібридний інвертор Daxtromn 6.2kW pro _ стару модель де є лише RS232 у форматі RJ45. Панелей маю 7х580 Longi, та LTO акумулятор зроблений (на зараз) із послідовно з'єднаних 24 осередок 10А/Г кожна. Керує їм (стара версія) ANT BMS 300А. Цей сетап я маю на зараз.
Мені дуже допомогає у керуванні приладами додаток 1M Smartphone Українського походження. Бачу що тут у гілці SV701 вже почали використовувати esp32, так от цей додаток працюює із esp8266 і має дуже багато налаштувань та напрямків використання. Вважаю що, кого додаток зацікаве, то зможуть знайти його на інтернет просторі.
Як я хотів дешево зробить щось схоже на вампіра (щє коли не чув про вампіра). Тобто коли є сонце використовувати його по максимуму, коли нема, то по мінімуму Я взяв дімер АС із літерами LA і керуванням 4-20ма. У розрив ланцюга потужності вмикав бойлер, а на контакти керування підібрав маленьку соняшну панель 18в 100ма. Панель наліпив на скло кухні і все. Сонце вийшло і бойлер приймав 1750Вт потужності, сонце сховалося за хмару , потужність впала і не жере від аккума. Якось так. Також один із прикладів як застосовую 1M Smartphone... Наніч повністю вимикаю інвертор і споживаю від міста. Приблизно у 7:00 вмикаю його. Він живить будинок і починає заряджати аккум. 230в від міста повністю вимикаю. (Роблю так тому що інвертор жере багато грошей на місяц). У 9:30 коли сонце гарне, додаток 1М дозволяє бойлеру вімкнутися, але якщо дім разом із бойлером споживає більш ніж 4500Вт на протязі 30сек, 1М вимикає бойлер поки навантаження не спаде. У 17:30 1М перемикає бойлер у режим очикування 9:30 ранку і не споживає електроенергію даже якщо температура води нижще встановленної норми.
Зараз очикую на доставку SV701 і буду внідряти його у сістему. Дуже гарний пристрій. Дякую за це його татові )