Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

В мене через ESP по бт все обновляється тобто платку я рідну бт не ставлю. Ось зараз стоїть ESP з останньою прошивкою від 20251031_0 і через додаток 702 і прошивка 2.50 то моніторю вампіра і той законекчиний з Daxtromn 10.2
Це наче підтверджує що там в еСПшці по блютузу залишився старий протокол. по ідеї прошивка 2.50 не мала б працювати з новою прошивкою ЕСП. А те, що прошивається по блютузу, то не показник. В мене теж прошивається. В тій частині прошивки нічого не змінювалося...
Почекаємо що скаже realrabbit.

Версія ESP32 20251101_0 - підтримка нового застосунку.

Для відкату на старі версії додаю файл 20251014_0. Відкат виконувати через локальний web інтерфейс за посиланням http://<ip адреса>/update
1761992998151.png
Розпакувати архів! WEB інтерфейс: "Choose file" => файл vampire_esp32_1.0.bin => "Update From File"

Вкладення

• ver 20251014_0.zip
    1,1 Mб · Перегляди: 6
Останнє редагування:
Це наче підтверджує що там в еСПшці по блютузу залишився старий протокол. по ідеї прошивка 2.50 не мала б працювати з новою прошивкою ЕСП. А те, що прошивається по блютузу, то не показник. В мене теж прошивається. В тій частині прошивки нічого не змінювалося...
Почекаємо що скаже realrabbit.
Всім доброго мирного вечора ! І так провівши щойно низку експерементів з моїм вампіром переконався що всеж була проблема в ЕСП томущо поставивши рідний БТ все конектилось на ура на всіх прошивках а от підключивши ЕСП казало що дата кабель не підключений до інвертора це в додатку 705 а от зайшовши на локал оказалось шо рандомні дані проходять навіть ресет повний ЕСП не допомагав ((( Але після того як прошив останню прошивку ЕСП (WiFi Ver 20251101_0) все стало на місце ))) І додаток ожив і віддалений і локальний доступи !
Всім дякую за швидку реакцію та підтримку !

• Like
Реакції: Karl
Назад
Угорі