Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Для паралельного зʼєднання в них йдуть окремі порти.
У ньому даталогер підключається напряму без кабеля у розʼєм DB9. RJ45 розʼєм виведено окремо під RS485.
1 інвертор у мене має 2 поля по 3,6 кіловат 1 на схід інше на захід на 1 MPPT, а другий буде 7,2 кіловата на схід. Тобто сумарно на схід 10.8 кіловат. Вампір думав підключати до другого щоб до обіду забирати надлишок у опалення, бо після обіду ледь вистачає того поля що на захід
Розпіновка для кабелю DB9-RJ45 є на цій сторінці http://solarvampire.net/uk/hardware.html . Другий варіант після RJ45-RJ45

Ну поки тільки так. А що там у майнінгу - одним компом більше, одним менше :)
майнінг не па пк але це не важливо. А якщо взяти андроїд тел/планшет, на постійно поставити його біля "вампір". Налаштувати на цьому смартфоні можливість відаленого керування (відповідний софт є). Ідея яка, якщо мені потрібно дізнатися актуальні показники інвертора (типу вольтаж сонячних панелів, навантаження в реальному часі....) я можу відалено підключитися до цьогосмартфона відкрити вашу програмку BtControl і підключитись до вампіра.? Чи я щось пропустив і так не вийде?

майнінг не па пк але це не важливо. А якщо взяти андроїд тел/планшет, на постійно поставити його біля "вампір". Налаштувати на цьому смартфоні можливість відаленого керування (відповідний софт є). Ідея яка, якщо мені потрібно дізнатися актуальні показники інвертора (типу вольтаж сонячних панелів, навантаження в реальному часі....) я можу відалено підключитися до цьогосмартфона відкрити вашу програмку BtControl і підключитись до вампіра.? Чи я щось пропустив і так не вийде?
Я не пробував, але мабуть така можливість керувати дистанційно дійсно є.

Думка цікава, а яким варіантом Ви збираєтесь підключатися віддалено до телефону? я так моніторив інвертор через камеру телефона, але путнього софту так і не знайшов, все щось висне і лагає, прийшлося взяти статичну адресу і поставити ноутбук, біля інвертора.

Думка цікава, а яким варіантом Ви збираєтесь підключатися віддалено до телефону? я так моніторив інвертор через камеру телефона, але путнього софту так і не знайшов, все щось висне і лагає, прийшлося взяти статичну адресу і поставити ноутбук, біля інвертора.
TeamViewer (Host) уже спробував налаштував старий телефон. З компютера керував і з свого смартфона. Без проблем керуєтья. На ютуб є усі налаштування TeamViewer. Лишилось замовити вампір і уже все скрутити.

Дякую, ним же зараз і користуюся, підєднуюсь до бмс, але не дуже задоволений, підєднується за другий раз, дуже повільна реакція, як резервний варіант підходить, телефон також підєднаний і до компютера, одночасно і заряджається, так от віддалений робочий стіл працює чудово, заходжу з любого компа чи з телефона.

Доброго дня, підкажіть хочу купити Вампіра, але не знаю чи він буде робити на моєму Solar-SMH-II-4.2K

Вкладення

• Screenshot_2025-04-16-11-36-21-067_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-04-16-11-36-21-067_com.miui.gallery.jpg
    1,4 Mб · Перегляди: 10
  • Screenshot_2025-04-13-19-23-31-876_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-04-13-19-23-31-876_com.miui.gallery.jpg
    1,4 Mб · Перегляди: 11
  • IMG_20250416_125820.jpg
    IMG_20250416_125820.jpg
    220 Кб · Перегляди: 8
Підкажіть які прошивки підтримують індикацію інформації з SV701 на LCD і працюють з інверторами PowMr Modbus та Voltronic&Clones

Індикацію підтримують всі прошивки.
1 - При підключенні LCD будуть заняті піни під джампери і для вибору протоколу роботи з інвертором прийдеться користуватися додатком BtControl702.
Усі прошивки працюють з цим додатком ?

2 -Якщо користуватися додатком BtControl702 то усі піни повинні бути вільними - не замкнутими джамперами?

Доброго дня, підкажіть хочу купити Вампіра, але не знаю чи він буде робити на моєму Solar-SMH-II-4.2K
Поки точного підтверження стосовно саме цієї моделі нема. Дуже багато ОЕМ клонів наплодили. Думаю, імовірність, що запрацює, досить велика. Розпайка роз'єма точно підходить.

1 - При підключенні LCD будуть заняті піни під джампери і для вибору протоколу роботи з інвертором прийдеться користуватися додатком BtControl702.
Усі прошивки працюють з цим додатком ?
Прошивки 1.хх також працюють з цим додатком. Але вони встановлюватимуть протокол згідно джамперів, а не той що показуватиме додаток. Краще під нього вже завантажити прошивку 2.хх.

Поки точного підтверження стосовно саме цієї моделі нема. Дуже багато ОЕМ клонів наплодили. Думаю, імовірність, що запрацює, досить велика. Розпайка роз'єма точно підходить.
Якщо не запрацює, ви же допоможете мені з усуненням цієї неприємності ?

І ще таке питаннячко, його підключати звичайним LAN кабелем ?

Чи в продавця купувати те що він рекомендує ?

Якщо не запрацює, ви же допоможете мені з усуненням цієї неприємності ?

І ще таке питаннячко, його підключати звичайним LAN кабелем ?

Чи в продавця купувати те що він рекомендує ?

Якщо не запрацює у Вас буде два виходи. Перший - повернути прилад продавцеві. Але пересилка буде за ваш рахунок.
Другий випадок. Не запрацювало тому, що в інвертора інший протокол, який Вампір ще не підтримує. В цьому випадку ми спільно можемо спробувати вскрити той протокол і додати. Але від Вас буде потрібна деяка кваліфікація і мінімальне обладнання. Потрібно буде підключати інвертор до комп'ютера через конвертор COM-USB і робити з ним деякі "процедури" по моїм інструкціям. А потім тестувати нові прошивки. Саме так завдяки користувачам були додані протоколи для інверторів Anenji 11кВт та MUST.

Підключати звичайним кабелем LAN на 8 жил.

Купляйте тільки те, що Вам потрібно. Якщо не горить по строках, то деякі вузли дешевше купити на Алі.

Назад
Угорі