Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яка прошивка в ЕСП? Останні прошивки ЕСП для нових прошивок Вампіра. Там змінився протокол, додався грід.Добрий день. Допоможіть порадою. Інвертор deye 3 f 12 kwt. Підключив вампір(прошивка 2.42 бо з пізнішими не працює) з рідним блютузом і все працює. після підключення esp32 через блютуз теж все працює. При спробі зайти через web, зєднання відбувається і переходить на сторінку, але не зчитує даних. Пише unknown mode. при спробі в настройках вибрати протокол для deye 3 фази нічого не відбувається(весь час залишається протокол voltronic.
На що ще мені звернути увагу?
Можливо потрібно землю db9 теж з'єднати з вампіром ( якщо так то підкажіть будь ласка пін землі на вампірі rj45 )
Я так розумію що мінус має йти і на роз'єм на інверторі чи це непотрібноЦей перетворювач потрібно підключати до Вампіра по такій схемі. І протокол Гроват не забудьте обрати
Зазвичай gnd корисно підключати на RS485. Але на Гроваті його не вивели на роз'єм, тому підключайте лише дроти A та B, стандарт це допускає. До корпуса інвертора не підключайте, бо у комунікаційної плати може бути своя ізольована "земля".Я так розумію що мінус має йти і на роз'єм на інверторі чи це непотрібно
Зрозуміло. Підкинув мінус на 5 пін db9 але результатів поки немає. Інвертор growatt старішої моделі але думаю що це немає мати значення. Завтра ще пограюсь . Зелений індикатор блимає . Жовтий практично горить постійно.Зазвичай gnd корисно підключати на RS485. Але на Гроваті його не вивели на роз'єм, тому підключайте лише дроти A та B, стандарт це допускає. До корпуса інвертора не підключайте, бо у комунікаційної плати може бути своя ізольована "земля".
прошивка FW ver. 20251103_0.Яка прошивка в ЕСП? Останні прошивки ЕСП для нових прошивок Вампіра. Там змінився протокол, додався грід.
Подивіться пару сторінок назад, там написано як відкотити прошивку ESP, якщо нова версія не поїхала.прошивка FW ver. 20251103_0.
після перепрошивки на 2.55 видає помилку перевірте кабель або тип інвертора.
при спробі знову перепрошити на 2.42 перестало працювати. спробував ще раз прошити на 2.42 і перезавантажив модуль працює лише через блютуз.
Вроді як зрозуміло . Я щось читав читав і як завжди перемудрив )) перерізав перемичку на платі)) в її походу для цього випадку перерізати непотрібно)) завтра спробую з нею)Зрозуміло. Підкинув мінус на 5 пін db9 але результатів поки немає. Інвертор growatt старішої моделі але думаю що це немає мати значення. Завтра ще пограюсь . Зелений індикатор блимає . Жовтий практично горить постійно.
дуже дякую. все працює.Подивіться пару сторінок назад, там написано як відкотити прошивку ESP, якщо нова версія не поїхала.
Так підключив до rs 485Наче misha66 саме так підключив. Чекаємо від нього підтвердження.