Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Вкладення

• IMG_20251112_193950.jpg
    IMG_20251112_193950.jpg
    1,4 Mб · Перегляди: 6
DA не можна, це дискретне реле - буде або on або off.
Стосовно напруги на виході. Нема сенсу міряти її без навантаження у вигляді ТЕНу. Взагалі мало сенсу міряти напругу, просто дивіться на споживання інвертора по показниках Вампіра, або напряму на інверторі.

DA не можна, це дискретне реле - буде або on або off.
Стосовно напруги на виході. Нема сенсу міряти її без навантаження у вигляді ТЕНу. Взагалі мало сенсу міряти напругу, просто дивіться на споживання інвертора по показниках Вампіра, або напряму на інверторі.
Це я розумію опір реле 6 МОм в закритому стані . Керування в режимі димера 0-1 % вже шарити 1кВт)

Це я розумію опір реле 6 МОм в закритому стані . Керування в режимі димера 0-1 % вже шарити 1кВт)
Якщо воно так керується, то можливі два варіанти. Або це перемарковане дискретне реле DA. Або просто екземпляр з завеликим коефіцієнтом передачі, який повністю відкривається не при 20мА, а при 4-5мА. Спробуйте ввімкнути по керуванню реле послідовний резистор на 100-500Ом і покрутіть дімер в застосунку.

Хто має таке реле https://a.aliexpress.com/_EJn9UO0
підкажіть розміри, висота, ширина, довжина
Дякую
С большой долей вероятности это клон такого реле
Якраз мабуть навпаки , клон це те що ви показали
Я брав реле фотек , постійного струму, на корпусі написано напруга 200 в.Розібрав його там транзистор 300вольтовий.А га тому реле що ви показали стоїть транзистор не 200в а 60 в!
А на корпусі 200в.
Обдурили!
Тому Fotek це хороше реле а клон оте що ви показали , навіть підробка

Тому Fotek це хороше реле а клон оте що ви показали , навіть підробка

Нажаль з реле Fotek LA з Аліекспресс теж є проблеми. Я вже описував їх тут. В реле на 25А та 50А встановлено симістори на 12А :(
Мабуть справа в тому, що справжній Fotek виробляється на Тайвані. А те, що ми купуємо на Алі, то лотерея. Мабуть можуть бути і клони підробки.

Якщо воно так керується, то можливі два варіанти. Або це перемарковане дискретне реле DA. Або просто екземпляр з завеликим коефіцієнтом передачі, який повністю відкривається не при 20мА, а при 4-5мА. Спробуйте ввімкнути по керуванню реле послідовний резистор на 100-500Ом і покрутіть дімер в застосунку.
Дякую за пораду добавив 150 Ом повне відкриття на 30% ще 50 Ом добавити і буде саме то.

• Like
Реакції: Karl
Трифазний дея, 12 кВт. Прошивка з Вампіром не дружить, міняли підключення: через М Бас.
Відводили три проводи від БМС. Нічого не вийшло, приїхали до кума, в нього прошита на кураїнську мову, 6 кВт. Запрацювало в момент, зразу.

Трифазний дея, 12 кВт. Прошивка з Вампіром не дружить, міняли підключення: через М Бас.
Відводили три проводи від БМС. Нічого не вийшло, приїхали до кума, в нього прошита на кураїнську мову, 6 кВт. Запрацювало в момент, зразу.
У трифазної і в однофазної Деї різні протоколи. Яка повна назва вашої трифазної?

Назад
Угорі