Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вже публікувал інструкцію. Зараз додав її на першу сторінку цієї теми.Вітаю.
Наставте, плз, на шлях, як додати SV до Home Assistant? Креди й адресу MQTT прописав, в журналі з'єднання бачу, але в пристроях вампір не з'являється. Де я що ще маю зробити?
Не пинайте дуже, я з HA другий день ))
Якщо це інструкція від realrabbit по використанню з ESP, то вона там вже давно була, і я її вже не раз передивився, але розуміння не прийшло, де і що треба зробити в HA, щоб там з'явився вампір.Я вже публікувал інструкцію. Зараз додав її на першу сторінку цієї теми.
Як окремий пристрій Вампір там сам собою не з'явиться. Після того, як пропишите сенсори згідно тієї інструкції в configuration.yaml і перезавантажите, то в ХА з'являтся сутності Вампіра - саме ці сенсори. Далі буде потрібно зробити так звану картку, на якій буде індикація потрібних параметрів(даних цих сенсорів). Якщо хочеться графіків, то потрібні параметри ще треба буде відправити на recorder, щоб він писав історію...Якщо це інструкція від realrabbit по використанню з ESP, то вона там вже давно була, і я її вже не раз передивився, але розуміння не прийшло, де і що треба зробити в HA, щоб там з'явився вампір.
Ці налаштування для MultiSIBControl не важливі, вона сама налаштовує COM порт під себе. Я бачу у Вас там зараз два СОМ порти. В такому випадку здається вона буде шукати інвертор на обох портах. Можна тимчасово один відключити щоб вона не дуріла. Ще може бути, що зв'язок з інтертором зараз налаштований на USB. Потрібно переключити на СОМ.Була Windows 7 - стала потреба в Windows 10 Pro. Встановив на ноутбук і в мене пропав зв'язок з MultiSIBControl. Я підозрюю, що щось в налаштуванні порту RS232. Підкажіть, які налаштування порту? Бо не працює Solar Vampir.