glushenko.sk
Tier3
- Реєстрування
- 28 Жов 2025
- Дописи
- 9
- Бали
- 3
Я тільки починаю його настроювання з ним пропадає зв'язок.Я помилився - який протокол у Вампіра? Бо щось на ньому занадто часто лампочка ТХ блимає...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тільки починаю його настроювання з ним пропадає зв'язок.Я помилився - який протокол у Вампіра? Бо щось на ньому занадто часто лампочка ТХ блимає...
Яка прошивка і який застосунок використовуєте?Я тільки починаю його настроювання з ним пропадає зв'язок.
Дякую.Оновив і все запрацювалоЗастосунок правильний, а версія прошивки дуже стара. Оновіть до 2.49. Як оновлювати написано тут http://solarvampire.net/uk/downloads.html
У вампіра прошивка 2.49 Яку треба поставити?Оновіть вампір
Дякую. Дійсно допомогло. Ставив по принципу останню стабільну (не для тестерів)Останню, що є. В мене 2.57 працює.
Не працює, я вже не знаю що з ними робити, що б їх подружити.З такою Деєю Вампір нормально працює. Ось мені прислали фотку підключення. Тут правда земля підключена не на 6, а на 3 пін. Але це не приципово, на роз'ємі ті контакти запаралелені.
Написав в приватні повідомлення.Не працює, я вже не знаю що з ними робити, що б їх подружити.
Передивіться, що може бути не так, як що не важко, я хотів би з вами зв'язатися.
Відео і фото прошивки ( прошивка сама саіжа)
Покажіть скріншот застосунку. Там де видно версії прошивок в термінальному вікні.Добрий день. Підкажіть, як в застосунку вибрати тип інвертора?
По блютуз підключається, а віконце вибору типа інвертору не активне, хоча одного разу, після хв. 20 очікування воно стало активне і я вибрав свій deye 1f, і встиг дещо налаштувати. Використовую порт rs485 інвертора deye.
Покажіть скріншот застосунку. Там де видно версії прошивок в термінальному вікні.
Доброго дня! Спаяв для PowMr 6,2 кВт LIP серії перехідник DB9 тато - RJ45, як рекомендовано на сайті, під'єднав DB9 до інвертора і перевірив напруги на RJ45, як описано в дописі 147 на 8 сторінці цієї теми. Чорний щуп поставив на 8 контакт, а червоний - послідовно на 1, 2, і 4. В результаті, на 1-му 0, на 2-му мінус13,89 -14,04 в (виміряно різними мультиметрами, на 4-му 14,04 в. Такий результат не повністю відповідає рекомендованим в дописі 147. Як порадите діяти далі?Так, то була відповідь Вам. З коробки Вампір мав запрацювати з вашими 3.2кВт та 4.2кВт інверторами. Якщо китайці кажуть, що в першому вже інший протокол, то підключіться до Вампіра смартфоном і спробуйте поміняти протокол на інший, їх там вже 12шт різних. Стосовно вашого інвертора 6.2кВт. До нього треба підключати Вампіра в роз'єм DB9. І перехідник прийдеться паяти самому. Бо на тому, що у Вас є від іншого інвертора не той тип. Там DB9 "мама", а потрібен буде "папа". І ще саме у цього інвертора з буквами LIP в назві протокол Anenji, хоч він і називається PowMr.
Доброго дня! Спаяв для PowMr 6,2 кВт LIP серії перехідник DB9 тато - RJ45, як рекомендовано на сайті, під'єднав DB9 до інвертора і перевірив напруги на RJ45, як описано в дописі 147 на 8 сторінці цієї теми. Чорний щуп поставив на 8 контакт, а червоний - послідовно на 1, 2, і 4. В результаті, на 1-му 0, на 2-му мінус13,89 -14,04 в (виміряно різними мультиметрами, на 4-му 14,04 в. Такий результат не повністю відповідає рекомендованим в дописі 147. Як порадите діяти далі?
Я й сам бачу, що виглядає так, але зі свого боку я знаю точно, що не переплутав, з іншого - не можу підозрювати китайців, що вони переплутали, - даталогер же працює. Вважаєте, що не зроблю чогось непоправного, змінивши TX /RX?Виглядає як переплутані сигнали ТХ та RX. 1 та 2 треба поміняти місцями і має запрацювати.
Нічого страшного не буде. Перший тестер LIP інвертора з Вампіром кілька разів туди-сюди дроти міняв під час експерементів. Саме по його результатам я опублікував ту схему кабеля. Взагалі в RS232 завжди є плутанина з контактами 2,3 для роз'єма DB9. В залежності від того ким себе позіціонує пристрій (термінал або модем) ці контакти міняються місцями по TX, RX ...Я й сам бачу, що виглядає так, але зі свого боку я знаю точно, що не переплутав, з іншого - не можу підозрювати китайців, що вони переплутали, - даталогер же працює. Вважаєте, що не зроблю чогось непоправного, змінивши TX /RX?