Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Останнє редагування:
Вітаю. Підкажіть в чому може бути проблема? Вампір, як повинно бути, піднімає поступово навантаження (тени на 3кВт), проходе хвилини дві і вимикає навантаження, і так по колу.
На графіку видно, що при гарному ясному сонці, до 11:00 була зарядка АКБ, мппт повністю загружений, а потім постійні навантаження і зриви, постійні імпульси. Параметри ніякі не порушуються, щоб по них було спрацювання. Можливо з'являється якась перешкода короткочасна і вампір не бачить параметри. Можливо треба змінити коефіцієнти щоб вампір більш поступово реагував на дані від інвертора, тільки які в як? Буду вдячний за допомогу.
1000012130.jpg

1000012083.jpg

Вітаю. Підкажіть в чому може бути проблема? Вампір, як повинно бути, піднімає поступово навантаження (тени на 3кВт), проходе хвилини дві і вимикає навантаження, і так по колу.
На графіку видно, що при гарному ясному сонці, до 11:00 була зарядка АКБ, мппт повністю загружений, а потім постійні навантаження і зриви, постійні імпульси. Параметри ніякі не порушуються, щоб по них було спрацювання. Можливо з'являється якась перешкода короткочасна і вампір не бачить параметри. Можливо треба змінити коефіцієнти щоб вампір більш поступово реагував на дані від інвертора, тільки які в як? Буду вдячний за допомогу.
Переглянути вкладення 11448

Переглянути вкладення 11449
Який у Вас шрифт крутий :)
Дійсно схоже на зрив зв'язку. Для початку спробуйте перейти на протокол Powmr Modbus. Anern його теж підтримує.

Спробуйте більш нову 2.69. Бо там в попередніх треба було галочки не дуже логічно вмикати для автоматичного пошуку МППТ. Я вже не пам'ятаю конкретно в яких.
Вчора вдень
не був на місці.ввечері добрався до Вампіра і виявив що дуже сильно гріється ЄСПшка (видно їй гайка)-відкинув зовсім,перепрошив на 2.69,буду сьогодні спостерігати.

Добрый день, насколько я понимаю SHAV это ограничение по разнице между потреблением и генерацией, как его активировать? Галочка установлена, значение выставил, но вампир его не отрабатывает. Так же вопрос по работе параметра GRID, если не выставить ограничение, то при любом значении ГРИДа происходит сброс мощности вампира, такое чувство что параметр ГРИД активен всегда. FW 2.69
Снимок экрана 2026-05-06 115949.jpg

Останнє редагування:
Назад
Угорі