Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

в мене навантаження стартувало від панелей, коли заходила хмарина переходило на акб і так і від нього працювало, не навантажуючи панелі, можливо глюк, допомогла лишень така маніпуляція

Нічого такого не помітив, повернувся на 2,64 все одразу стало як раніше, тільки настройки повернув також як були
A ESPшка у вас встановлена?Може то на ній залишаються хвости і в подальшому вони впливають?Бо я теж так і не зміг повернутися до попередньої роботи 2.64.

A ESPшка у вас встановлена?Може то на ній залишаються хвости і в подальшому вони впливають?Бо я теж так і не зміг повернутися до попередньої роботи 2.64.
Так ESP є, настройки роблю через неї на версії 2,64, все гаразд. На версії 2,71 настройки робив через блютуз додаток, бо в ESP немає де ввімкнути той режим регулювання.

Доброго дня, підкажіть будь ласка, прошивку 2,64 більше не буде можливості встановить ?

Доброго дня, запитання до Karl чи можливо підключити до вампіра більший дисплей фізично, поставив старшим людям вампіра погано бачать, просять більшого екрана...

Доброго дня, запитання до Karl чи можливо підключити до вампіра більший дисплей фізично, поставив старшим людям вампіра погано бачать, просять більшого екрана...
А не простіше взяти старий телефон і використовувавти суто як екран?

А не простіше взяти старий телефон і використовувавти суто як екран?
Для них це не просто через телефон і розміри залишаються ті самі, просять просто більший розмір, щоб можна було підійти і подивитися, вже і так не просто було пояснити всі еі цифри...

Можна підключати любий LCD на чипі ST7565. От тільки я щось не бачив таких великого розміру. Альтернатива - поставити застосунок не на телефон, а на старий планшет (Андроїд>7.0). Вони бувають досить дешеві, дешевші за LCD.

А що на рахунок експериментальних прошивок, більше можливостей встановити їх не буде? Цікавить вересня 2,64
То помилково не ту версію сторінки завантажив. Вже все доступно як і раніше.

Після оновлення прошивки не знаходить SV, Пристрої виключав. з телефона видаляв. На вампірі моргають обидва діоди.

Добрый день, на прошивке 2.60 работает режим "подслушки" и можно ли откинуть провод ТХ от вампира вместо перерезания дорожки?

Назад
Угорі