Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

На інверторі два порти - один RJ-45 (COM) для свистка та другий USB (не зрозуміло для чого). На першому висить саморобний свисток на ESP-32.

Якщо свисток не дуже часто робить запити до інвертора, то можна розв'язати через роутер YR8103

Виходить діло від початку було в смартфоні. Це перший такий випадок...
Звичайно потрібно підняти Target напруги. Подивіться які нвпруги виставить інвертор, коли буде заряджати акумулятор. І поставте трохи більші, на 10-20Вольт.
Мабудь так. А можно якось чтоб и мой телефон подключался? Пробовал удалять и вновь ставить приложение. Не. Не подключается.

Приїхала плата ESP 32. Цілий вечір вбив на підключення і прошивку. Але так до кінця не розібрався. Інструкція написана точно не для людей яка перший раз з таким стикається. Добре що є чат GPT, дещо підказав. Отже дійшов до того щоб оновитися до актуальної прошивки. Але воно не хоче оновлюватися. Ще й Чат GPT перестав допомагати, хоче платну підписку)) Що я не так роблю?
P.S Вдалося оновитися. Завтра після роботи буду вивчати налаштування.

Вкладення

• WhatsApp Image 2026-06-18 at 23.40.37.jpeg
    WhatsApp Image 2026-06-18 at 23.40.37.jpeg
    113,6 Кб · Перегляди: 6
  • 19_06_2026_00.13.png
    19_06_2026_00.13.png
    76 Кб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
я так розумію що вампір у вас перший.
виключіть еср32, можливо вона блокує звязок по блютуз,
блютуз ліст виберіть свого вампіра,
ви створили блютуз зєднання між вампіром і телефоном?

В сонячні дні вампири ховаються по темних норах, корпус інвертора це чудова схованка від сонця. Там вони споживають ту перетворену сонячну енергію, яка стала енергією білого диму, та жужжать від задоволення :)
Ймовірно у Вас велике навантаження, яке викликає спрацьовування охолодження. та запобіжники в налаштуваннях вампіру, які періодично відрубають те навантаження. Потрібно налаштовувати все.

Мабудь так. А можно якось чтоб и мой телефон подключался? Пробовал удалять и вновь ставить приложение. Не. Не подключается.
А що за телефон? Який там Андроїд стоїть? Бо я таке вперше бачу.
А так навіть старий планшет з Андроїдом 7.2 нормально працює.

Назад
Угорі