Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

На інверторі два порти - один RJ-45 (COM) для свистка та другий USB (не зрозуміло для чого). На першому висить саморобний свисток на ESP-32.

Якщо свисток не дуже часто робить запити до інвертора, то можна розв'язати через роутер YR8103

Виходить діло від початку було в смартфоні. Це перший такий випадок...
Звичайно потрібно підняти Target напруги. Подивіться які нвпруги виставить інвертор, коли буде заряджати акумулятор. І поставте трохи більші, на 10-20Вольт.
Мабудь так. А можно якось чтоб и мой телефон подключался? Пробовал удалять и вновь ставить приложение. Не. Не подключается.

Приїхала плата ESP 32. Цілий вечір вбив на підключення і прошивку. Але так до кінця не розібрався. Інструкція написана точно не для людей яка перший раз з таким стикається. Добре що є чат GPT, дещо підказав. Отже дійшов до того щоб оновитися до актуальної прошивки. Але воно не хоче оновлюватися. Ще й Чат GPT перестав допомагати, хоче платну підписку)) Що я не так роблю?
P.S Вдалося оновитися. Завтра після роботи буду вивчати налаштування.

Вкладення

• WhatsApp Image 2026-06-18 at 23.40.37.jpeg
    WhatsApp Image 2026-06-18 at 23.40.37.jpeg
    113,6 Кб · Перегляди: 8
  • 19_06_2026_00.13.png
    19_06_2026_00.13.png
    76 Кб · Перегляди: 7
Останнє редагування:
я так розумію що вампір у вас перший.
виключіть еср32, можливо вона блокує звязок по блютуз,
блютуз ліст виберіть свого вампіра,
ви створили блютуз зєднання між вампіром і телефоном?

В сонячні дні вампири ховаються по темних норах, корпус інвертора це чудова схованка від сонця. Там вони споживають ту перетворену сонячну енергію, яка стала енергією білого диму, та жужжать від задоволення :)
Ймовірно у Вас велике навантаження, яке викликає спрацьовування охолодження. та запобіжники в налаштуваннях вампіру, які періодично відрубають те навантаження. Потрібно налаштовувати все.

Мабудь так. А можно якось чтоб и мой телефон подключался? Пробовал удалять и вновь ставить приложение. Не. Не подключается.
А що за телефон? Який там Андроїд стоїть? Бо я таке вперше бачу.
А так навіть старий планшет з Андроїдом 7.2 нормально працює.

А що за телефон? Який там Андроїд стоїть? Бо я таке вперше бачу.
А так навіть старий планшет з Андроїдом 7.2 нормально працює.
Самсунг Галакси S8+. Андроид 9. Никак не могу настроить вампира. Ставлю разные напруги. И получается или не идёт на нагрузку ничего или идёт но и с аккумулятора. Такое впечатление что условия должны выполняться по обеим входам. Но у меня одинаковые стринги но запад-восток. То есть сперва на одном стринги выполняется условие, после обеда на втором...

Вкладення

• Screenshot_2026-06-19-11-45-36-797_net.solarvampire.btcontrol700.jpg
    Screenshot_2026-06-19-11-45-36-797_net.solarvampire.btcontrol700.jpg
    536,3 Кб · Перегляди: 4
  • Screenshot_2026-06-20-06-11-23-622_net.solarvampire.btcontrol700.jpg
    Screenshot_2026-06-20-06-11-23-622_net.solarvampire.btcontrol700.jpg
    541,5 Кб · Перегляди: 4
Самсунг Галакси S8+. Андроид 9. Никак не могу настроить вампира. Ставлю разные напруги. И получается или не идёт на нагрузку ничего или идёт но и с аккумулятора. Такое впечатление что условия должны выполняться по обеим входам. Но у меня одинаковые стринги но запад-восток. То есть сперва на одном стринги выполняется условие, после обеда на втором...
Щоб брало від сонця, треба знижувати Target напруги. Щоб не під'їдало акумулятор, поставте йому запобіжник.

Ще варіант - можете спробувати прошивку 2.71 та застосунок BtControl705. Там є режим автоматичного пошуку МППТ. Там SV701 працює як SV705. Тому інструкцію по налаштуванню для цього режиму читайте для SV705.

Щоб брало від сонця, треба знижувати Target напруги. Щоб не під'їдало акумулятор, поставте йому запобіжник.

Ще варіант - можете спробувати прошивку 2.71 та застосунок BtControl705. Там є режим автоматичного пошуку МППТ. Там SV701 працює як SV705. Тому інструкцію по налаштуванню для цього режиму читайте для SV705.
Не понял про запопижник. Где его брать? И куда ставить? Про 705 изучу. Алгоритм 701го учитывает стринго по отдельности?

Привіт в мене інвертор маст 3,2 pv18- 3224 який тип інвертора мені ставити

Вкладення

• Screenshot_2026-06-20-15-29-41-819_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2026-06-20-15-29-41-819_com.android.chrome.jpg
    370,7 Кб · Перегляди: 6
Назад
Угорі