Так я не писав про 500 Вт панелі, це ви вирішили свої розрахунки на них побудувати. Можете їх на 330 Вт побудувати, я ж не проти. Кількість панелей збільшиться а Вольт- Амперні характеристики системи будуть приблизно ті самі. Я говорю про практику яку СУКУПНУ потужність панелей на КТЛ-33А можна підключити і щоб при цьому інвертор працював довго і без проблемно.
І я все можу зрозуміти, але люди ставили станції для отримання прибутку а не для милування ними. І якщо можна прибуток збільшити з відносно невеликими витратами то люди так і будуть робити. І просто доставити більше панелей - це самий простий, дешевий і на перший погляд очевидний шлях.
Чому ви вважаєте що ця тактика не діє? Он на сусідній гільці форуму людина розповідає як навісила на 2 станції на фроніусах по 45 кВт на кожну і виробила в серпні 2020 більше 7,2 мегавата на кожній станції, то чому ж не діє?
І взагалі я не до вас апелював а до людина яка каже, що інвертору буде норм 60 квт повісити у південні орієнтації. І працюватиме усе чітко.