Запитання по гібридним інверторам та АКБ для створення UPS на весь дім

Так, струм зарядки зникає
Скоріше за все то інвертор таке видає модулю. Чому, то вже інше питання. В китайських інверторів взагалі є проблеми з вимірюванням струмів. Якщо є можливість заміряти кліщами, то самі можете переконатись. Те що показує інвертор на індикації, і те що на кліщах, буде помітно відрізняєтися на ваших обох інверторах. Наприклад, в мене інвертор може показувати розряд 7-14А, хоча насправді там в цей час іде підзаряд струмом 0.5А. Я з цим вже змирився. Просто тепер знаю такі його закидони і враховую їх.

Ще додам. До речі, у Вас є унікальна можливість перевірити як та прога ESS виконує прив'язку. Чи вона прив'язується тільки до серійника вайфай модуля, чи ще й до серійника інвертора. Переставте модулі між інверторами і подивіться чи буде воно працювати взагалі. Якщо запрацює, то взнаєте хто дає той струм +5А - інвертор, чи модуль.

Добрий вечір. Допоможіть будьласка з вибором інвертора. Умови: котеджне містечко і світло від них дуже дорого підключати, тому максимум проведу від них 5кв. Але до літа хочу потрохи зібрати систему на сонячних панелях. Дуже сподобався Huawei SUN2000-10KTL-M1, тк в Європі на нього ціна адекватна+ хоч якийсь бренд+ має пасивне охолодження (будинок добудовується и пилу достатньо ще буде всередені). Питання: 1. Якщо від містечка 1 фаза на 5кв, а сонячна система3х фазна на 10кв - конфлікту небуде? 2. Незрозумів по інвертору, окрім фірмових акку до нього можно підключити самозборку з сайту nkon? 3. Тк я неможу віддавати в мережу залишкову енергію, він сам буде виключатись коли батареї заряджені і витрат енергії на ту хвилину нема?!

Дуже сподобався Huawei SUN2000-10KTL-M1
1. Це мережевий інвертор, він не працює з акумулятором. Вибирайте серед однофазних гібридних інверторів. Трифазний інвертор не працює з однофазною мережею. Моя рекомендація - Deye SUN-6K-SG03LP1-EU.
2. До Deye можна, якщо притомну BMS купите.
3. Не буде. Інвертор завжди споживає на власні потреби близько 50 Вт. Якщо не буде сонця або мережі - споживатиме від батареї.

1. Це мережевий інвертор, він не працює з акумулятором. Вибирайте серед однофазних гібридних інверторів. Трифазний інвертор не працює з однофазною мережею. Моя рекомендація - Deye SUN-6K-SG03LP1-EU.
2. До Deye можна, якщо притомну BMS купите.
3. Не буде. Інвертор завжди споживає на власні потреби близько 50 Вт. Якщо не буде сонця або мережі - споживатиме від батареї.
Та він гібрід, маркування в хуавей ще то) ви мабуть переплутали з м0. Але суті незмінює по фазам....
По питанню 3 ви мене незрозуміли. Якщо будуть батареї на 10квч, і вину будуть заряджені на 100 %, даже якщо інвертор споживає 50вт, що буде далі, якщо панелі виробляють 5кв в годину!?

Вкладення

• SUN2000-3_4_5_6_8_10KTL-M1_High_Current_Version.pdf
    5,1 Mб · Перегляди: 1
Та він гібрід, маркування в хуавей ще то) ви мабуть переплутали з м0
Можливо ви невірно назву вказали? Гугл пише, що мережевий.
Ага. Побачив pdf. Дійсно, вони однакове маркування мають. Тільки як ви високовольтну батарею самі збирати будете?

Якщо будуть батареї на 10квч, і вину будуть заряджені на 100 %, даже якщо інвертор споживає 50вт, що буде далі, якщо панелі виробляють 5кв в годину!?
Нічого не буде. Якщо немає продажу, інвертор бере від сонця стільки, скільки йому потрібно.

Назад
Угорі