Це ж максимальна віддача? Виставив по характеристикам продавця. Максимум 150Continued discharge current 150A мало
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це ж максимальна віддача? Виставив по характеристикам продавця. Максимум 150Continued discharge current 150A мало
100А+???=???Так і зробив. Спершу дс автомат, налаштував і потім ас.
Максимум навантажив на 100а, тобто 2.2квт. При цьому кабелі за 20хв в середині батареї прогрілися на +1 чи 2 градуси від кімнатної. А от температура кабеля до інвертора до +6 від кімнатної і саме біля самого інвертора (може кулери надули).
Коли увімкнувся додатково до 2.2квт ще і холодильник, стартовий 1.5квт,
Максимальну потужність інвертора обмежив реле на виході. Максимум 3квт. Але в ньому є налаштування мілісекунд для короткочасних навантажень. Може це воно дало помилку 4 на інвертор? Чи що мається на увазі під макстмальною потужністью?Continued discharge current треба трохи більш
Так, але обмежую в 3квт зовнішнім реле. Реле повинно тимчасово пропускати більше і схоже так і було, бо не вимкнуло повністью. Якщо через реле йде більше потужності, то воно вимикає поки я не прижму кнопку.Інвертор на 4,2 кВт ?
Тобто просто чекати поки не вирівняє напругу? Бо інвертор так і продовжує закачуватиЦе нормально. Така хімія lifepo4.
Дякую. Піднімунапругу старту балансування нада підняти з 3,2в до 3,4В
На 200а. Струм розряду по характеристикам батареї. З неї можна більше, але шкідливона скіки ампер бмс?
Знижаютемпературу по заряду знизить до 45 градусів бо 60 то дофіга
Так, це самі дальні комірки від бмс. Але бачу бмс на це не ругається. Сама ближня 5 і потім знову на збільшення довжини до 8ї.там продада довші?
Якби...)-1,2 А - це інвертор закінчив заряджання,
нада було робить однакові провода як в мене тоді буде ляля в показниках, а так не зрозуміло чи то комірка попливла по опору чи то провода винні. В мене в акб на електровеліку одна перемичка відпаялась і був поганий контакт так я її по показниках бмс по більшому опору зразу вичислив прогрів і проблема з контактом пропала і опір зрівнявся, всі провода балансира однакової довжини тежТак, це самі дальні комірки від бмс. Але бачу бмс на це не ругається. Сама ближня 5 і потім знову на збільшення довжини до 8ї.
Бейпасом не пропускає, на виході авр який на себе цю функцію бере. Поки замітив гуде при навантаженні, коли велий розряд чи зарядГуде , бо пропускає крізь себе байпасом
То точно провода, бо комірки перевіряв перед збіркою. На всіх 0.2-0.22мОма так не зрозуміло чи то комірка попливла по опору чи то провода винні
Бачив пункт калібрування, але що він дасть? Більш точно буде балансувати?в джіконга можна вроді відкалібрувати опори у випадку з різними проводами, правда я непробував, бо немаю в цьому потреби.
В моєму інверторі 4.2кВт всередині стоїть запобіжник на 150А. В своїй БМС я поставив обмеження 160А. Коли в інверторі сгоріли вхідні транзистори, то той запобіжник залишився цілий, а БМСка врятувала ситуацію. При цьому спостерігалися дивні спецефекти. Через певний інтервал часу БМСка намагалася перезапустися і тут же з лякаючим гучним звуком знову вимикалася по захисту.на скіки ампер бмс? бо струм розряду 150а це мало для такого інвертора, там нада під 200А
А при подачі на нього живлення з мережі він перед запуском пару сек видає звук? Наче як дроселя чи трансформаториВ моєму інверторі 4.2кВт
По якій причині погоріли?Коли в інверторі сгоріли вхідні транзистори,
Якісь дроселі інколи пищать тільки при роботі від сонця. Я на це вже не звертаю уваги.А при подачі на нього живлення з мережі він перед запуском пару сек видає звук? Наче як дроселя чи трансформатори
По якій причині погоріли?
Десь в 500грн. Ремонтував сам. Я тут звітував в цій темі https://greenpowertalk.tech/threads/remont-invertora-vlasnimi-rukami.1545/Китайська якість... а в скільки обійщовся ремонт?