Збірка станції

Довелося використати духовку...

Вкладення

• Screenshot_20260126_180454_BMS.jpg
    Screenshot_20260126_180454_BMS.jpg
    729,3 Кб · Перегляди: 8
Шоб шо?
А навіщо той балансир маслає при такій напрузі(?)

Щось заряджати основну станцію вдень не то... і так багато електрики накручу. Хочу по нічному тарифу заливати але не можу залишити інвертор наніч - дуже гуде коли є мережа. Тому замовив ось таку штуку:

В ній зможу задати інтервал зарядки і таким чином знімати мережу з інвертора і вимикати на ньому кулера.

Знайти таке було важко і то воно не прям ідеальне. На щитку залишався 1дін і саме головне потрібно рвати до інвертора і фазу і нуль. Всі реле що продаються у нас розривають тільки фазу, що для мого інвертора критично і він може згоріти.

Мінус цієї штуки в 16а. Тобто байпас на квартиру через неї не організувати, тільки зарядка батареї. Але не критично, бо в мене авр працює.

Нафіга я це дивився?:(
Саме більше мені сподобалося коли він сказав що період у сінусоіди 50 Гц. Складає 2 мс. На 17.36 як що цікаво, далі дивитися вже не було сенсу, все зрозуміло.
А по суті питання - коли електрика зникає нуль ніхто вам не відеднує він завжди підключений це штатний режим роботи інвертора. Суть відео - може згоріти тому що може ну ок.

Останнє редагування:
Продовжую збірку.
Замінив реле на інше з катушкою 220в. Тепер як вмикаю в розетку активуються модулі і вимикаються як витягаю вилку. Все як треба.
Кулер дещо змістив щоб краще витягував. Провід 220в лишив в ізоляції, так надійніше.

Перехожу на збірку передньої панелі.

Вкладення

• 20260127_220344.jpg
    20260127_220344.jpg
    949,3 Кб · Перегляди: 5
Назад
Угорі