Збірка зсувається в нижній діапазон SOC і виходить з під контролюЩоденний діапазон роботи 100%-45%
Переглянути вкладення 6231
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Збірка зсувається в нижній діапазон SOC і виходить з під контролюЩоденний діапазон роботи 100%-45%
Переглянути вкладення 6231
нічого нікуди не зсувається. Я доведу це через рік на практиціЗбірка зсувається в нижній діапазон SOC і виходить з під контролю
шо пішло не так. Це 7 ранку і система почала живити.На практиці "ідеальна парабола" поступово зникає
Щось пішло не так. Пора підключати бмс . Хоч буде захист
всі проблеми в бажанні приборкати дрейфуючі процеси. Я їх приборкав без BMS і балансирів.
все вірно інтегрувати.Взагалі треба рахувати ват*години розряду, щоб потім розрахувати профіль процесу зарядки
ускладниться?. Я вже все проекстраполював. Нічого не ускладниться у мене.Коли встановиш сонячні панелі, життя в ролі менеджера різко ускладниться
То коли вона нарешті в мене згорить. А то шось вже працює 10 день.Мене вистачило на 10 сторінок.
Висновки:
1. Автор не звовсім розуміє як інвертор робить заряд, бажано вивчити що означає СС/СV . Це перша його помилка, сподіваюсь все ж що він розуміє що в послідовному з'єднанні струм зажди однаковий
2. Автор не зовсім розуміє що внутрішній опір комірки
2.1 Змінюється дінамічно під час заряджання
2.2. Змінюється в часі не так як у сусідніх комірок
Після порозуміння по першим 2 пунктам, можна згадувати про закон Ома.
3. Мотив суто психологичний. "Я все поняв, тотатльний заговор про БМС". Або, ускладнюють систему, щоб заробляти гроші. Невірно налаштовують рівні заряду , тому вимушені городити БМС, а ці БМС повиходять з ладу з 3-5 років.
Автор виходить з того, що якщо лагідно заряджати батарею, то разбалансування не буде. Він припускає, що розбалансовані комірки будуть самі по собі тягнути при більш слабкому заряді на себе більше напруги, а заряджані меньшу напругу, та так балансувати себе бо є закон Ому. Та його батарея буде так працювати 20 років.
До чього це веду. У мене є знайомий, котрий десь таке розповідав по багатьом моментам. Дуже вумним себе уявляв, казав про загальні помилки всіх інсталяторів СЄС, казав про загальні заговори в індустрії та богато іншого. Деякі його припущення після перевіряв, вони не видержували критики, сказати про це було неможливо.
Ітог: в тому році у них згоріла хата, повністю.
Мій висновок, лізти в роботу з енергіями без поваги до довколишнього досвіду з позиціі нігілізму - ну дуже опасно. Краще "дути на холодну воду".
Вона у Вас не згорить. Бо залізофасфат вздується, в залежності як ви її зібрали вистрелять клапани та буде годину отруйною парою диміти. І це може статися за 5 років, коли ви награйтися, доведете собі що ви вумніше за всіх, за будете заняти іншими справами.То коли вона нарешті в мене згорить. А то шось вже працює 10 день.
І так, я розумний і у всьому розібрався. А внутрішній опір можна вважати const бо зміна в межах похибки.
Якшо пропрацює більше 1 року, ви визнаєте шо я розумний?
Якшо можна від вас почути, шо саме оприділяє перехід від СС/СV в процесі заряджання? Бо в мене відчуття шо ви це не знаєте.
а чому не вистачить? Шо постраждає коли таки згорить. Навпаки буде яскравий висновок. Я не збираюсь замовчувати, фото згореної системи буде виставлене.Вона у Вас не згорить. Бо залізофасфат вздується, в залежності як ви її зібрали вистрелять клапани та буде годину отруйною парою диміти. І це може статися за 5 років, коли ви награйтися, доведете собі що ви вумніше за всіх, за будете заняти іншими справами.
Але, вергоідніше, що ви самі зрозумійте помилку, і тут чи хвате у Вас мужності публічно про це казати, чи не вистаче та по тихому замовчите - то вже Ваша справа.
а чому не вистачить? Шо постраждає коли таки згорить. Навпаки буде яскравий висновок. Я не збираюсь замовчувати, фото згореної системи буде виставлене.
І так само фото робочої системи протягом 10-20-30 років буде виставлене і доведене шо я правий.
І не може статись бо мій залізофосфат працює в правильних межах.
Таке враження шо якийсь там crowl це така важлива публічна особистість шо я аж буду замовчувати факт шо я був не правий. Навпаки буду всім казати шо я не правий, чи навпаки правий в цьому суть.
Буде висвітлений як ПОЗИТИВНИЙ, так і НЕГАТИВНИЙ досвід, незалежно від результату.
Чому не вистачить мужності?
Да тому що ви не дослідник! Ви вже вважайте що праві, і _доводите_ усім це. Тоб-то це і є Ваш мотив.
Дослідник експерементує, він каже опонентам "Так, Ваші доводи мають сенс, так, без БМС якщо інвертор "здуріє" і влупить 60В на зарядку то небуде ніякого захисту, але я хочу особисто дослідити всі процеси", і т.п.
Він не каже фанатично, що він правий. Ви, нажаль фанатик, і це було би нічого, як що би не справа з енергією, котра не зовсім то прощає помилки.
Бажаю щоб у Вас все було добре з ціми дослідами. Щиро бажаю!
Швидкості при лобовому зіткненні не складаються. Це ще раз доказує що освіти Вам бракує.Не знаю, люди шодня сідають в кусок металу який жене на швидкості 80 км на годину або 160 км на годину якшо враховуючи зустрічні машини нічого.
А внутрішній опір можна вважати const бо зміна в межах похибки.
манія величності ?ви визнаєте шо я розумний?
ні, правоти. Цілі дні доводите шо я не правий.манія величності ?