Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

А потужність інвертора 3кВт це мах 125А.
Якщо поставити 95А обмеження то ви отримаєте 2,3кВт. То на ніч вам точно вистачить.
Знову не зрозуміли. Інвертор спокійно потягне і 3100Вт там запобіжник по низькій 150А встановлений.

Завжди не проконтролювати хто і що підключає до 220В.
Приклад :
Випадково включили бойлер + фен (забулися) або щось що споживає більше 100А по батареї. BMS відрубує напругу на виході. Інвертор з навантаженням не завершує правильно роботу. (що там транзистори по керуванні матимуть)?

Зараз AGM, і такого статися не може. Напруга буде на виході батареї навіть при 3кВт. (просяде і собі вимкне інвертор вихід 220В на низькій напрузі на батареї).

Добрый день. Получилось подружить. протоколу вов или так называемого. Протоколов SRNE Только одного не могу понять, почему инвертор питается от аккумулятора.

А потужність інвертора 3кВт це мах 125А.
Якщо поставити 95А обмеження то ви отримаєте 2,3кВт. То на ніч вам точно вистачить.
В мене по змінному виходу стоїть " розумне релє " Atorch GR2 PWS з виставленим струмом 20 А ( це десь 4.5 кВт ), потужність виставлена 3064 Вт .

Добрый день. Получилось подружить. протоколу вов или так называемого. Протоколов SRNE Только одного не могу понять, почему инвертор питается от аккумулятора.
Вимкніть акумулятор буде живитися від мережі . Кабель БМС та БМС не вимикайте.

Останнє редагування:
В мене по змінному виходу стоїть " розумне релє " Atorch GR2 PWS з виставленим струмом 20 А ( це десь 4.5 кВт ), потужність виставлена 3064 Вт .
Як на мою думку, ви зекономили і купили не то шо вам потрібно. Інвертор потрібно купувати з запасом потужності, а ви з нього хочете всі соки вичавити.

Я так зрозумів, що у даному випадку, скоріш, це стосується батареї... (інвертор то може, а от БМС може відключити батарею)
Саме так. Тому тимчасово буду паралельно AGM+Lifepo4. До поки не будуть кошти купити ще одну таку батарею як перша.

Вкладення

• Знімок екрана 2025-07-11 212932.png
    Знімок екрана 2025-07-11 212932.png
    440,7 Кб · Перегляди: 1
  • Like
Реакції: BB3
Назад
Угорі