Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

В 24 в майже так, до п. 37 опускається і починається зарядка, але там низьковольтна мппт, і наскільки я розумію там з мппт зразу йде на шину 24 в.
До процентів батареї на інверторі я взагалі не дивлюсь, тільки бмс.
На проценти я теж сильно не дивлюсь. А от на налаштування в БМС налаштовано 55.2v , а п.37-53,6v. З огляду на це, зарядка повинна би вмикатись, час від часу, а тут ні. І я цього не можу зрозуміти. Можливо хтось має розуміння цього.

А напруги бмс та інвертора співпадають? Підніміть до 54,4, раніше почнуть заряжатися і сонечко повинно навантаження забрати.

А напруги бмс та інвертора співпадають? Підніміть до 54,4, раніше почнуть заряжатися і сонечко повинно навантаження забрати.
Інвертор звязаний з БМС, напруга яку поставиш в БМС автоматично змінюється в інверторі. Піднімати налаштування пробував , нічого не дає. Робив експеримент, зменшував SOC на БМС на 90%, тоді вмикалась зарядка.

Доброго дня, панове.
Прошу, у кого є досвід, поділитись інформацією по 3КВт моделі:
- Чи працюватиме MPPT стабільно від 1 панелі 400Вт (умовно) з PMax в районі 34,5В за умови втрати близько 1,8-2В на кабелі (довга лінія до панелей)? Планується кілька панелей в паралель, бо буде часткове затінення.
- Чи починається заряд АКБ при вимкненому інверторі, коли з'являється струм на MPPT вході?
Дякую.

Інвертор звязаний з БМС, напруга яку поставиш в БМС автоматично змінюється в інверторі. Піднімати налаштування пробував , нічого не дає. Робив експеримент, зменшував SOC на БМС на 90%, тоді вмикалась зарядка.
Вчора було трохи більше споживання і ближче вечора SOC зменшився до 90% на акумуляторі. І ввімкнулось зарядка акумулятора.

На останніі прошивці jikong bms 15.41 працює протокол rs485 для srne "WoW". Виставив на інверторі теж протокол "WoW" і зв'язок між bms JK та інвертором SRNE з'явився. .

Вчора було трохи більше споживання і ближче вечора SOC зменшився до 90% на акумуляторі. І ввімкнулось зарядка акумулятора.
А напруга яка була? І скільки в налаштуванні бмс U OVPR?
- Чи працюватиме MPPT стабільно від 1 панелі 400Вт
Працює з двома впаралель Longi 440, кут нахилу 80 градусів, при сонці дає біля 20-22 А, зимою 26 А. Перевіряв також з одною-працює, правда кабелю до панелів пару метрів.

Прошу, у кого є досвід, поділитись інформацією по 3КВт моделі:
- Чи працюватиме MPPT стабільно від 1 панелі 400Вт (умовно) з PMax в районі 34,5В за умови втрати близько 1,8-2В на кабелі (довга лінія до панелей)? Планується кілька панелей в паралель, бо буде часткове затінення.
- Чи починається заряд АКБ при вимкненому інверторі, коли з'являється струм на MPPT вході?
Дякую.
Ні. MPPT в ньому не сильно чутливий до низьких струмів.
В мене від двох працював не сильно стабільно. Зараз 4, то менш більш окі.

Назад
Угорі