Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Підкажіть хто знає powmr3,2, показник мультіметра на виході змінної напруги 250вольт,а екран показує 220 при цьому робе від батареї,був раніше нормя трохи почитав.
Але гадаю, що потрібно зробити окрему гілку по інверторам PowMr, враховуючи їх популярність. Де зможуть описати і свій позитивний досвід люди, а не тільки скарги.
та воно то працює але якось криво (ну або я так налаштував). не відображає нічого о крім зарядку батареї. а далі потім от такі помилки та інфертор вирубається, допомагає тільки перезвантаження. підключив поки то все діло в ручному режимі батарейчи може хтось підказати, чи працює сабж по RS485 з АКБ Pylontech US5000 ?
Бмс JIKONG JK-B1A8S20P Lifepo4 Li-Ion Lto Battery 200A Active Balancer, cкріни налаштувань прикріпив. На самому інверторі встановлено заряд батареї до 27v, відключення при 23v.Яка бмс? Покажіть налаштування. Або справа в них або інвертор більше не видає (китайські вати) або чим замірюєте навантаження, може там більше 2.5квт. Наприклад інвертор вимикається при тимчасовій стартовій потужності холодилька. Треба більшп інформації
Навантаження дивився по показникам БМС так як нема кліщів заміряти струм, при навантаженні напруга просідає меньше 25в і інвертор випадає в помилку 07. Струм розряду комірок по даташиту наразі не можу подивитись, шукаю інфу.А чим міряли навантаження? Інвертор відразу вируьає при 2квт? Чи ще деякий час працює? Є клліщі поміряти струм?
Який струм розряду по даташиту комірок? 0.5С?
greenpowertalk.tech

Як уже говорили по інших темах - так, це його така "фішка" постійно гудіти...постоянно гудит (работают вентиляторы)
спасибо!Як уже говорили по інших темах - так, це його така "фішка" постійно гудіти...
Десь проскакувала тема про заміну кулерів та додаткові регулятори обертів. Так от, не все так просто. Потрібно підбирати по повітряному потоку та ставити термодатчики на особливо гарячі деталі схеми. Тому як можливий перегрів саме при неправильній заміні кулерів.по кулерам, если кто то менял, что ставили?
знать бы еще какой воздушный поток у штатных кулеров. у того кулера на который я планирую менять 101,4м3/чпідбирати по повітряному потоку
подозреваю, что самые горячие будут радиаторы. не зря же они так установлены, что бы через их ребра проходил воздушный потокставити термодатчики на особливо гарячі деталі схеми
Вирішив , це добре, а повернув?Вирішив я придбати інвертор POWMR POW-HVM6.5K-48V 48 В, 6500 ВТ в якості ДБЖ. Прийшов легенько підм'ятий з нижньої сторони. Не критично, але неприємно. З батареєю Dyness B4580 мені його не вдалося подружити (але я не довго грався). Має досить шумну систему охолодження. Також присутній акустичний писк (жужання). Але найгірше те, що ці жужання я почав чути в домашній акустиці дуже голосно. Загалом, вирішив його повернути продавцю.
Отписывался по данному вопросу в другой теме. Продублирую тут, на всякий случай. Списался с производителем, вот переписка и его ответ:Есть вопросик по PowMR 4,2кВт:
Сборка 8х280Ah, BMS JK B2A8S20P-HC
На инверторе выставлено напряжение Bulk 28,8V, Float - 28,4V. Доходит до Балк, опускается до Флоат и на этот держит заряд, тут как бы все норм, но он постоянно гудит (работают вентиляторы), а это бесит. Это нормально для него?