ghfijhg
Tier3
- Реєстрування
- 13 Бер 2025
- Дописи
- 15
- Бали
- 1
- Сонячні панелі
- jkm245p-60, Schoot poly 235
- Інвертор
- Anenji ANJ-HHS-11KW-48V-WIFI
Якщо вірити шильдикам то Vвк JinKO =37,4х12=448,8 В, Vвк Schott Solar =37,1х12=445,2 В, підключені по 12s2p через діоди, на один, звісно, MPPT вхід. Якщо про покази мультиметра на тоді було 472 В, якщо мультиметр не збрехав, це трохи більше паспортних. Але гадаю це все ж вплив температури оточуючого середовища, бо коли я встановив додаткові два вентилятори "бутербродом", і підключив так щоб постійно робило мінімум два вентилятори, то помилка стала вилітати частіше, вже під час споживання з панелей більше 3 кВт. Температура по датчикам (MultisibControl бачить всі три датчики, на відміну від WathPower, який взагалі температуру не відображає) впала до 12 - 15 ºC з 16 - 20 ºC.Скільки у Вас підключено панелей та яка напруга відкритого контуру? В мене на попередніх панелях (24шт 280Вт по схемі 12S2P) та такому ж інверторі теж була така помилка при низькій температурі погоди. В теплу пору року все працювало прекрасно! Тому взимку я відключав дві панелі (ставало 11S2P) і помилка 02 ніколи не з'являлася.
Останнє редагування: