AntonUA
Tier3
- Реєстрування
- 7 Вер 2023
- Дописи
- 5
- Бали
- 3
- Сонячні панелі
- Ameri Solar 285w
- Інвертор
- Sun2000-30ktl-m3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
може і виникаєЧи може вона виникати через перенапруги однієї з фаз?
розширювати межі напруги. Або в РЕМ, лагодити лініюЩо при цьому робити чи куди звертатись?
Вам треба повернути 33квт? Змініть код мережі.Доброго дня. Підкажіть може хтось знає як можна інвентор xuawei sun 2000 30ktl m3, повернути до попередньої прошивки.
18 максимумСколько можно подключить панелей на мппт модель м3? Панель 595 ja solar (холст ход 52 volt, 14а корот замыкание)
треба дивитися в полях))Вітаю товариство. Стикнувся з такою проблемою, інвертор періодично перезапускається, в fusion solar два одночасні сигнали перенапруга та низька напруга в електромережі. Підкажіть в чому може бути проблема!? Підозрюю, що монтажники поставили нуль малого січення 6ммкв!?
Можливо підкажете що саме дивитись в полях? З опором ізоляції також щось не те, не знаю який він повинен бути в нормі, але в fusion solar помічав, що більшість днів він 0.225, але інколи скаче до 200!треба дивитися в полях))
коли нуль відгорає - це дуже помітно.
Ну і я б поміряв зразу металозвязок і опір ізоляції
Помилок дуже багато, за день може до 10 раз перезапускатись, почалось з лютого, помітив проблему декілька днів тому. Монтажники приїжджали, змінили верхню та нижню межу по напрузі, але це не допомогло. Візуально всі з'єднання в нормі нічого не відгоріло та не поплавилось.інвертор міряє ізоляцію на стрінгах. а у вас схоже з АС шото
в будь-якому разі - треба робити комплексне обстеження.
Якщо ви в цьому не розбираєтеся - раджу звернутися до спеців.
Я б для початку - вичитав логи - щоб побачити - скільки там у вас
було помилок взагалі. Ну - побачити масштаб проблеми.
А потім - обстеження.