Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

Цей солар знає, коли вимкнуть світло і на який час?
Якщо чесно, дивне питання. Навіщо йому це знати? Всі негаразди з відключеннями вирішуються тільки ємністю батареї.
Він знає, що прогноз погоди не співпадає з дійсністю?
Цього жодна з автоматизацій точно не знає, це правда.

Всі негаразди з відключеннями вирішуються тільки ємністю батареї.
+1
Зараз заряджаю батареї по нічному тарифу, а вдень сиджу на акумуляторі. Один інвертор сам має таймер, інший перемикає НА. Щоб зарядити повністю щоб вистачило на добу потрібно 3-4години. Зазвичай вночі таке вікно є. Тобто на заряд вмикається з 23:00 до 07:00, а інвертор коли вихопить мережу, тоді і зарядить. І не треба постійно колупатись в застосунках чи бігати до інвертора.

Всі негаразди з відключеннями вирішуються тільки ємністю батареї.
Ось! Коли немає достатньо ємності та грошей для її збільшення, тоді не допоможе ніяка автоматизація...

Що до проблеми мерехтіння лампочок в гібридному режимі при роботі від акб виробник таки визнав, хоч і не з першого разу , але дожати таки вийшло коли зібралися групою і скинулися серійниками щоб доказати що це не поодинокий випадок, після надання детального відео з описом і довгою перепискою з підтримкою вони відтворили цю проблему в себе і навіть випустили тестову прошивку cBaa-328E9A яку я тестував, на ній мерехтіння немає , правда там нових багів було більше чим закрили,тому відкотили назад на cBaa-328E96 , чекаєм на офіційний реліз з виправленням цього косяка.

Останнє редагування:
в мене зараз на моєму акаунті інсталятора підключено 33 люкси. 5000 та 6000.
В 6000 смартлоад є.
Але не в усіх.
Будемо шукати)))
Самого доброго вам пане) чи можете ви і мене добавить до свого акаунта?

Назад
Угорі