Доброго дня. Після обнови SNA6000WPV до прошивки cBaa-338F99 інвертор став брати струм з батареї (50-70 ват) на своє забезпечення при присутній мережі. Може хто знає, як це виправити? (Панелі зараз відсутні, система використовується як резерв)
Доброго дня, у мене так само було при оновленні на попередню прошивку cBaa-328E96. Знаходив інформацію що це нормально для цього інвертора на будь-якій прошивці, але раніше до оновлення кількість ватт яка поступала від батареї при робочій мережі була в декілька разів меншою(1% могло з'їсти за цілий день і то під питанням, батарея була 5120вт\годин), тому не розумів чому це було типу "не нормально" на попередній версії прошивки, а на новій являється нормою.(На новій з'їдало за день до 3-5% десь, а може і більше, точні цифри не пам'ятаю, було кілька місяців тому). А потім помітив що деякі налаштування після прошивки збилися, і наче саме після повернення налаштування і вимкнення " Живлення навантаження одночасно (PV+AC)", оскільки я не маю поки що соняшних панелей, батарея перестала живити інвертор так сильно як було після оновлення. Можливо якісь інші параметри також могли вплинути на це, тому приклав скрін основних параметрів.
Ваш пост змусив задуматись, і поки що не оновлювати прошивку, дякую)
UPD: навіть знайшов по логам день оновлення і графік роботи батареї. По ньому можна бачити як швидко батарея розряджалась до 85% і починала знову заряджатись(я так виставив налаштування, щоб при 85% вже починався заряд). А починаючи приблизно з 18 години, вже змінені налаштування інвертора. З неї за півтори години знялося 1%, але це, тому що зарядка йде тільки до 90%, і там цей 1% дуже швидко і сам зніметься навіть якщо зовсім від'єднати батарею від інвертора. А так би 1% можливо б за весь день знімався. Прикріпив ще один графік коли було лише одне вимкнення світла, і там можна упевнитися що батарея ні на 1% за 14 годин не розрядилась.