Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

Я на форумі читав що Ви інтересувались Вампіром під Luxpower, є якісь зміни по можливості підключення.
По сути берём светодиодный индикатор зарядки на напряжение одной панели и вместо светодиодов подлючаем реле на напряжение стринга. Он там ссылается на видео Игоря.

Переглянути вкладення 7332

Доброго здоров'я шановнi. На семнадцатой минуте видео оговаривается что землю с нейтралью не соединять. У меня была возможность и я все точки заземления подключил на разные контура. Что показала практика? Есть мнение что все нужно обьединить.Переглянути вкладення 7333

Прошу совета людей знающих.
неможна з'єднувати зеземлення панелей з заземленням інвертора, вони повинні бути різними, а нуль і земля(корпус) інвертора і так об'єднується при роботі від акб , і роз'єднується в байпасі, кажись так. і в інструкції я не бачив щоб нуль і заземлення зєднувалося.

Останнє редагування:
вийшла обновка для SNA 5000, десь колись попадав на посилання опису обновок, тепер знайти неможу , є в когось таке?
походу обновка cBaa-2F218F не для 5000 а для 6000, бо мій 5000 нехоче оновлюватися.

В новому веб інтерфейсі SNA5000 є одне налаштування неадекватне яке рекомендують не чіпати, бо може перестати заряджати акб взагалі , так сказав один інсталятор.

Вкладення

• 2.jpg
    2.jpg
    198 Кб · Перегляди: 19
Останнє редагування:
В новому веб інтерфейсі SNA5000 є одне налаштування неадекватне яке рекомендують не чіпати, бо може перестати заряджати взагалі , так сказав один інсталятор.
Я поставил 53в по мануалу батареи 53.5в, работало.
По ходу это тот самый девайс для afci.

Останнє редагування:
доброго дня , маю люксповер 6000 все начеб то добре але , коли працює від мережі то звичайні лампочкі (не економ) блимають , може хто щось підкаже ?

три штукі залишилось , чекаю поки згорять ))) але ж справа не в лампочках а в тому що можливо щось не так , бо напряму від мережі не мигають , а від мережі через інвертор - є проблема

доброго дня , маю люксповер 6000 все начеб то добре але , коли працює від мережі то звичайні лампочкі (не економ) блимають , може хто щось підкаже ?
на 5000 таких проблем не спостерігаю, спеціально пішов вкрутив лампу накалювання , перепробував усі режими, від акб, від мережі в байпасі при заряді акб і напряму від мережі людське око ніякого мерехтіння не бачить, бачить лише камера і від мережі тож ,але це лампа накалювання вона завжди мерехтить з частотою 50Hz. Але у мене після інвертора стоїть емі фільтр, можливо він згладжує, а можливо у вас з якийсь нехороший споживач який фонить і входить в резонанс з люксом, попробуйте вимкнути всі споживачі з неактивним навантаженням, все де є імпульсний блок живлення двигуни чи симісторні регулятори, і по одному вмикати і дивитися на кому забликає.

Доречі на 5000 вийшла обновка з парочкою фіксів.
1. Change the generator dry contact operating logic, now the remote start generator will base on the "Charge start SOC" under the GEN setting.
2. Fixed a bug that when upgrade new firmware for units in parallel system, some setting might be changed.
3. Fixed a bug that inverter report a overload warning by mistake.
оновився- політ нормальний.

Останнє редагування:
на 5000 таких проблем не спостерігаю
у вас в підписі відповідь чому не спостерігаєте. бо просто мало практики!

бува таке. як лічиться - та ХЗ, залежить від причини, було таке з стабом, стаб грався разом з інвертором. а колись було що перебрали все і замінили на Дейе, хоча і вони буває мерехтять, але тут допомогло.

Природа - взаємодія мережі/навантаження/інвертора - виникає своєрідне збудження, саме в конкретних умовах, збіг факторів - слабка мережа, дешева лампочка поганим фільтром в БЖ, алгоритм підмісу інвертора - навіть сусід,. в якого виявиться котел з якимось фазним регулятором, теж може викликати таке......

Якось так....

у вас в підписі відповідь чому не спостерігаєте. бо просто мало практики!
"не спостерігаю на своєму" малося на увазі що це явно не є масовою проблемою чи хворобою цих інверторів,
І все ж незважаючи на "мало практики!" ви самі підтвердили мою здогадку про нехорошого споживача із за якого виходить цей вигінрет.

Останнє редагування:
"не спостерігаю на своєму" малося на увазі що це явно не є масовою проблемою чи хворобою цих інверторів,
І все ж незважаючи на "мало практики!" ви самі підтвердили мою здогадку про нехорошого споживача із за якого виходить цей вигінрет.
В Строительном фене , например второе положение это нихром через диод. А о гармониках второго и третьего порядка от дроселей я вообще молчу.

• Like
Реакції: andy
І справді, краще мовчіть. Бо дроселі використовують саме щоб відфільтрувати гармоніки вищих порядків.
Это в связке с ёмкостью и сопротивлением. Да. А вот в связке с ключами они как раз и генерируют противоэдс. Всеми так любимый ШИМ.
Только вопрос в другом , в данном случае видимое мигание в байпасе. По схеме инвертора ?возможно у Вас есть схема люкса? Там через реле плата фильтров и всё.

Останнє редагування:
Без демпфера їх не використовують. Схеми Люкса немає, але невже ж там такий треш?
я наприклад помічав коли люкс паралельно вмикався в мережу то релейний стаб на холодильнику хоч і не завжди але інколи починав дивно гудіти,

свої болячки є у КОЖНОГО виробника.
Он у Deye - пищать блоки живлення))) - хоча - тут треба слух смати дуже добрий
Так вони випустили Low Noise патч.
А недавно - бачив таку ф-цію вже на SunGrow)))

Назад
Угорі