Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

Я на форумі читав що Ви інтересувались Вампіром під Luxpower, є якісь зміни по можливості підключення.
По сути берём светодиодный индикатор зарядки на напряжение одной панели и вместо светодиодов подлючаем реле на напряжение стринга. Он там ссылается на видео Игоря.

Переглянути вкладення 7332

Доброго здоров'я шановнi. На семнадцатой минуте видео оговаривается что землю с нейтралью не соединять. У меня была возможность и я все точки заземления подключил на разные контура. Что показала практика? Есть мнение что все нужно обьединить.Переглянути вкладення 7333

Прошу совета людей знающих.
неможна з'єднувати зеземлення панелей з заземленням інвертора, вони повинні бути різними, а нуль і земля(корпус) інвертора і так об'єднується при роботі від акб , і роз'єднується в байпасі, кажись так. і в інструкції я не бачив щоб нуль і заземлення зєднувалося.

Останнє редагування:
вийшла обновка для SNA 5000, десь колись попадав на посилання опису обновок, тепер знайти неможу , є в когось таке?
походу обновка cBaa-2F218F не для 5000 а для 6000, бо мій 5000 нехоче оновлюватися.

В новому веб інтерфейсі SNA5000 є одне налаштування неадекватне яке рекомендують не чіпати, бо може перестати заряджати взагалі , так сказав один інсталятор.

Вкладення

• 2.jpg
    2.jpg
    198 Кб · Перегляди: 4
В новому веб інтерфейсі SNA5000 є одне налаштування неадекватне яке рекомендують не чіпати, бо може перестати заряджати взагалі , так сказав один інсталятор.
Я поставил 53в по мануалу батареи 53.5в, работало.

Назад
Угорі