Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

Я саме на це витратив день. Лише перший до верху. Було як у вас, 2. Що я тільки не робив...
те фото де два перші діпи вверх то скрін з інструкції, то не моя акб, у мене лише перший вверх, точно не памятаю але кажись і всі вниз робило, давно було уже незгадаю треба спробувати як розкрию акб, нада замінити гайки з фланцем для кращого прижиму і кільцеві клеми балансира більшого діаметра..

lux викатили 30 версію прошивки
і там 2 важливих моменти
- пофіксили хибне спрацювання battery open - (в мене було)
- підняли макс потужність по панелях з 8 до 9.6кВт!

1748943548901.png

Привіт) Хотів би спитати в мене Люкс 5000 панели 610Вт зі струмом біля 15А. В мене 1 мррт зараз 5 панелей я можу спарелелити ток який заявлений 13А+13Ана кожне мррт
Я так зрозумів що поставити як на скріні пункт 2 режим Р цього замало треба щось ще ?

Останнє редагування модератором:
Переглянути вкладення 7816Привіт) Хотів би спитати в мене Люкс 5000 панели 610Вт зі струмом біля 15А. В мене 1 мррт зараз 5 панелей я можу спарелелити ток який заявлений 13А+13Ана кожне мррт
Я так зрозумів що поставити як на скріні пункт 2 режим Р цього замало треба щось ще ?
у люкса 17А+17А зараз, так що потягне і один(хоча в мороз панелі можуть і вилізти за 17А), коли паралелите то кроми програмного їх нада ще і фізично перемичками з'єднати, так каже один сервісник, бо вони фізично між собою не зєднані, хоча я не перевіряв бо ще панелі не встановив.

у люкса 17А+17А зараз, так що потягне і один, коли паралелите то кроми програмного їх нада ще і фізично перемичками з'єднати, так каже один сервісник, бо вони фізично між собою не зєднані, хоча я не перевіряв бо ще панелі не встановив.
це після обнови весною ? то в мене обнова прошивки була восени ...

в 2024 літом кажись обновка була що форсанула мппт, зараз не можу сказати яка , тіки ввечері коли буду вдома.

там ще є старі та нові версії (в старих dip-червоні, в нових - сині). Можливо (можливо) в нових трохи краще залізо.

у серпні 2024 прошивка уже вийшла точно, якщо ви обновлялися в осени то точно 17А є, бо по логам обновок я так і не знайшов де б внятно писалося про підняття потужності МППТ.

Вкладення

• firmwareChangeLog.xlsx
    6,1 Кб · Перегляди: 1
у серпні 2024 прошивка уже вийшла точно, якщо ви обновлялися в осени то точно 17А є, бо по логам обновок я так і не знайшов де б внятно писалося про підняття потужності МППТ.
Тільки що обновив до cBaa-308C92.
Ще питання є по кулерам в 24 пункти є змога вибрати оберти двох кулерів % але вона не реагує хоч 20% хоч 100% однаково все ... У всіх так ?

Тільки що обновив до cBaa-308C92.
Ще питання є по кулерам в 24 пункти є змога вибрати оберти двох кулерів % але вона не реагує хоч 20% хоч 100% однаково все ... У всіх так ?
нажаль да, майже не впливає

у люкса 17А+17А зараз, так що потягне і один(хоча в мороз панелі можуть і вилізти за 17А)
Це напруга при морозі росте, а струм навпаки зменшується...
Струм росте при підвищенні температури, але треба зазначити, що температурний коефіцієнт для струму там мізерний, на порядок менший ніж для напруги...

Це напруга при морозі росте, а струм навпаки зменшується...
Струм росте при підвищенні температури, але треба зазначити, що температурний коефіцієнт для струму там мізерний, на порядок менший ніж для напруги...
ні шановний, якби так було то в лютому цього року в людей панелі не ставили б рекорд по генерації, росте і то і то, тому росте загальна потужність, а при жарі падає і то і то бо провідність зменчується і росте опір. тим більше тут люди писали що немогли зрозуміти чого панелі видають більше паспортних і струм і напругу коли був сонячний лютий.

Та ви хоч подивіться в даташитах на панелі температурні коефіцієнти і їхні знаки, де +, а де -...
я схильний більше вірить реальним паказникам а не даташиту. реальність це ваш даташит а не бумашка.

ви забули включити сюди кабель, який може бути 20-30м довжини, а його опір при +30 і -20(повітря) буде теж впливати на струм, я непамятаю де але хтось тут писав що в квітні коли було холодно і сонячно панелі видавали більший струм, правильніше сказати інвертор отримував більший струм чим літом, а напруга взагалі за паспортні дані перелізла. Можливо я неправий але факти кажуть зворотнє.

Останнє редагування:
1749032571738.png
Кто знает какой вентилятор там стоит ? хочу посмотреть аналоги по тише .

Переглянути вкладення 7826
Кто знает какой вентилятор там стоит ? хочу посмотреть аналоги по тише
в 90% розпіновка буде інша. + враховуйте що низькооборотні менч потужні кулери як на відео незможуть охолодити як рідні в жару, при навантаженнях можливий перегрів.
ще варіант дехто ставив платку контроля обертів з термодатчиком не замінюючи кулери.

Останнє редагування:
Назад
Угорі