Yurii2710
Tier3
- Реєстрування
- 12 Гру 2024
- Дописи
- 6
- Бали
- 1
- Інвертор
- luxpower lxp6k
dyness b4850 не можу розібрати, він на гарантії, в мануалі гранична напруга 53.5vСкільки комірок?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
dyness b4850 не можу розібрати, він на гарантії, в мануалі гранична напруга 53.5vСкільки комірок?
і такі постійні дозарядки не впливають на термін служби акб?у мене зарядка іде до 52.5 і потім поступово напруга на батареї знижується до 51, хоча soc при цьому показує 100% (особливість lifepo4), як напруга знизилась до рівня 51, то вмикається підзаряд (ну тому і назва float) і знову підзаряжається до 52.5. Звісно, якщо не пропадає мережа
Не можу стверджувати на 100% Але думаю у вас 15шт.dyness b4850 не можу розібрати, він на гарантії, в мануалі гранична напруга 53.5v
так у мене один цикл десь 5 діб. Float як раз і має призначення - цитую блуетті: "Float voltage preserves charge, prolonging battery life and efficiency". https://www.bluettipower.eu/blogs/news/lifepo4-voltage-chart, єдине що у блуеті цифри float (вони ж rest 100%) для 16s, тобто 54.4*15/16=51 . Звісно, якщо б ціль була продовжити максимально життя батареї - то вимикання і підзарядка раз у три місяці, але зважаючи на поточну ситуацію мені критичніше використовувати саме як варіант постійного упс.і такі постійні дозарядки не впливають на термін служби акб?
А для чого тоді взагалі купувати (викидати гроші на вітер) інвертор та акумулятор? Щоб припадав пилюкою десь у коридорі?якщо б ціль була продовжити максимально життя батареї - то вимикання і підзарядка раз у три місяці
ну у багатьох всякі блуетті, екофлоу і тд. саме так і використовувались із 22 року. А якщо серйозно, то якщо вимикають нечасто (було ж таке якийсь час), то можна було б гасити інвертор+батарею і вмикати тоді, коли пропадає мережа.А для чого тоді взагалі купувати (викидати гроші на вітер) інвертор та акумулятор? Щоб припадав пилюкою десь у коридорі?
Це в тому випадку, якщо немає панелей. А так весь дім працює від інвертора і ніяких проблем!можна було б гасити інвертор+батарею
Вечір добрий! Підкажіть, будь ласка, Deye 12k з АКБ такого типу як подружити?текс
треба ще дещо пояснити
протоколів PYLON є аж ДВА різних
RS485 та CAN
інвертор підтримує (принаймні зі скринів видно) RS485
Тобто такий самий протокол має бути виставлений і на BMS
і розпіновка кабелів - для RS485 (A,B)
Ще раз пропоную схему - висилайте інвертор з батарейкою - зможу спробувати
то все законектити.
Всі умови я вже писав
Так бачить чи не бачить? Які налаштування в інверторі, які в акумуляторі? Які пункти меню задіяні, які дані можна подивитися та змінити? Почитати спочатку інструкцію може потрібно?! Або запитати ту фірму, що продала цей комплект?!інвертор бачить(або взагалі не бачить
Взяти правильний комунікаційний кабель, налаштувати меню інвертора, вибрати правильний протокол і все буде працювати. Але перед цим може глянути в інструкцію? Може там щось сказано?як подружити?
Але все ж таки бажання підключити є) я вже і штучний інтелект два дні задовбую а відповіді так і не маю (уже 39 страниц в топике, а целесообразность подключения JK бмсок до инвертора, честно говоря, так и не увидел.
из собственных наблюдений заметил, что управлять батарейками при "спаривании" все равно не получится. все, что получится - это видеть на инверторе данные с БМС.
отсюда вопрос: а зачем оно надо? все настройки и состояние БМС видно в приложении. другой вопрос если есть НА - там еще может что то можно придумать со сценариями.
Що б оце ми робили в 21столітті якби не винайшли штучний інтелект.я вже і штучний інтелект два дні задовбую
Має бути в інструкції. Якщо нема інструкції на папері, то скачайте з сайта виробника https://voltronicpower.com/en-US/Support/SearchDocumentsДобрый вечер...есть Voltronik Axpert King II 6квт...хочу спросить может у кого-то есть распиновка выхода на БМС? Спасибо...
Так користі ніякоїЩо б оце ми робили в 21столітті якби не винайшли штучний інтелект.