FAQ Як підключати батареї до інверторів

у мене зарядка іде до 52.5 і потім поступово напруга на батареї знижується до 51, хоча soc при цьому показує 100% (особливість lifepo4), як напруга знизилась до рівня 51, то вмикається підзаряд (ну тому і назва float) і знову підзаряжається до 52.5. Звісно, якщо не пропадає мережа
і такі постійні дозарядки не впливають на термін служби акб?

Доброго дня. Підкажіть чи можна зв'язати MUST PV18-3224 VPM II по CAN шині з аккумом і як це буде відображатися на екрані? Бо в налаштуваннях CAN роз'єму акума я вибрав MUST і ніякої реакції на акумулятор немає. В 41 меню пробував обирати всі(0-08-14) варіанти реакції ніякої. Можливо мої старання марні?

уже 39 страниц в топике, а целесообразность подключения JK бмсок до инвертора, честно говоря, так и не увидел.
из собственных наблюдений заметил, что управлять батарейками при "спаривании" все равно не получится. все, что получится - это видеть на инверторе данные с БМС.
отсюда вопрос: а зачем оно надо? все настройки и состояние БМС видно в приложении. другой вопрос если есть НА - там еще может что то можно придумать со сценариями.

Останнє редагування:
і такі постійні дозарядки не впливають на термін служби акб?
так у мене один цикл десь 5 діб. Float як раз і має призначення - цитую блуетті: "Float voltage preserves charge, prolonging battery life and efficiency". https://www.bluettipower.eu/blogs/news/lifepo4-voltage-chart, єдине що у блуеті цифри float (вони ж rest 100%) для 16s, тобто 54.4*15/16=51 . Звісно, якщо б ціль була продовжити максимально життя батареї - то вимикання і підзарядка раз у три місяці, але зважаючи на поточну ситуацію мені критичніше використовувати саме як варіант постійного упс.

якщо б ціль була продовжити максимально життя батареї - то вимикання і підзарядка раз у три місяці
А для чого тоді взагалі купувати (викидати гроші на вітер) інвертор та акумулятор? Щоб припадав пилюкою десь у коридорі?

А для чого тоді взагалі купувати (викидати гроші на вітер) інвертор та акумулятор? Щоб припадав пилюкою десь у коридорі?
ну у багатьох всякі блуетті, екофлоу і тд. саме так і використовувались із 22 року. А якщо серйозно, то якщо вимикають нечасто (було ж таке якийсь час), то можна було б гасити інвертор+батарею і вмикати тоді, коли пропадає мережа.

Доброго дня
Допоможіть із підключенням інвертора до акумулятора, через мережевий кабель який ішов в комплекті, інвертор бачить(або взагалі не бачить акумулятор) тобто правильний заряд акумулятора.

Вкладення

• IMG_2393.jpeg
    IMG_2393.jpeg
    2,3 Mб · Перегляди: 19
  • IMG_2394.jpeg
    IMG_2394.jpeg
    1,9 Mб · Перегляди: 18
  • IMG_2395.jpeg
    IMG_2395.jpeg
    1,7 Mб · Перегляди: 16
  • IMG_2396.jpeg
    IMG_2396.jpeg
    1,7 Mб · Перегляди: 15
  • IMG_2398.jpeg
    IMG_2398.jpeg
    2,8 Mб · Перегляди: 15
  • IMG_2399.jpeg
    IMG_2399.jpeg
    2,4 Mб · Перегляди: 17
текс
треба ще дещо пояснити

протоколів PYLON є аж ДВА різних
RS485 та CAN
інвертор підтримує (принаймні зі скринів видно) RS485
Тобто такий самий протокол має бути виставлений і на BMS
і розпіновка кабелів - для RS485 (A,B)

Ще раз пропоную схему - висилайте інвертор з батарейкою - зможу спробувати
то все законектити.
Всі умови я вже писав
Вечір добрий! Підкажіть, будь ласка, Deye 12k з АКБ такого типу як подружити?

Вкладення

• IMG-68237bee9753a3536b0b3bd76abc4ca1-V.jpg
    IMG-68237bee9753a3536b0b3bd76abc4ca1-V.jpg
    202,1 Кб · Перегляди: 16
  • IMG-fd2cb5b02f4e005833322edffbd3a5e6-V.jpg
    IMG-fd2cb5b02f4e005833322edffbd3a5e6-V.jpg
    248,6 Кб · Перегляди: 16
інвертор бачить(або взагалі не бачить
Так бачить чи не бачить? Які налаштування в інверторі, які в акумуляторі? Які пункти меню задіяні, які дані можна подивитися та змінити? Почитати спочатку інструкцію може потрібно?! Або запитати ту фірму, що продала цей комплект?!

Взяти правильний комунікаційний кабель, налаштувати меню інвертора, вибрати правильний протокол і все буде працювати. Але перед цим може глянути в інструкцію? Може там щось сказано?

уже 39 страниц в топике, а целесообразность подключения JK бмсок до инвертора, честно говоря, так и не увидел.
из собственных наблюдений заметил, что управлять батарейками при "спаривании" все равно не получится. все, что получится - это видеть на инверторе данные с БМС.
отсюда вопрос: а зачем оно надо? все настройки и состояние БМС видно в приложении. другой вопрос если есть НА - там еще может что то можно придумать со сценариями.
Але все ж таки бажання підключити є) я вже і штучний інтелект два дні задовбую а відповіді так і не маю (

Добрый вечер...есть Voltronik Axpert King II 6квт...хочу спросить может у кого-то есть распиновка выхода на БМС? Спасибо...

Вкладення

• Мой Axpert KING II 6KW-B(2).jpg
    Мой Axpert KING II 6KW-B(2).jpg
    168,1 Кб · Перегляди: 8
  • Мой Axpert KING II 6KW-B(3).jpg
    Мой Axpert KING II 6KW-B(3).jpg
    262,1 Кб · Перегляди: 8
Добрый вечер...есть Voltronik Axpert King II 6квт...хочу спросить может у кого-то есть распиновка выхода на БМС? Спасибо...
Має бути в інструкції. Якщо нема інструкції на папері, то скачайте з сайта виробника https://voltronicpower.com/en-US/Support/SearchDocuments
В мене інший Axpert і в інструкції є такий малюнок. Припускаю що распайка у Вольтроників уніфікована.

Вкладення

• bms.JPG
    bms.JPG
    41,4 Кб · Перегляди: 19
Спасибо...таки нашёл на сайте вольтроника только для Axpert King 6квт II Twin.pdf...то же, что и у Вас...думаю и у меня также...

Вкладення

• BMS - Axpert King 6квт II Twin.pdf
    213,1 Кб · Перегляди: 7
Добрий день. Підкажіть, можливо хтось має відповідний досвід і вийшло.
Інвертор Must PH18-5548 Plus і батарея Felicity LPBF48300, не виходить під'єднатися до бмс батареї. Зробили 2 проводи для експерементів по CAN і по RS485, в 37 пункті SOC, в 41 протокол 8 (також інші пробував згідно таблички Must), на батареї DIP 1,5 вгору, перезавантажував і інвертор і батарею. Результату не має.
Бачив що підлючали схожі комплекти, але в батареї люди використовували порт CAN pcs. У мене такого контракту не має.

Вкладення

• IMG-572155a1952fc3e06a739fca54c5d9e2-V.jpg
    IMG-572155a1952fc3e06a739fca54c5d9e2-V.jpg
    2,2 Mб · Перегляди: 16
  • Screenshot_2024-12-16-12-25-20-155_com.viber.voip-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-16-12-25-20-155_com.viber.voip-edit.jpg
    307,1 Кб · Перегляди: 16
Назад
Угорі