Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чого немає? на малюнку є.У мене такого контракту не має.
Добрий день. Якщо є, підкажіть будь ласка, який.Чого немає? на малюнку є.
5-6 піни інвертора на 7-8 піни батареїДобрий день. Якщо є, підкажіть будь ласка, який.
Такий CANL, CANH я зробив. Результату не має.5-6 піни інвертора на 7-8 піни батареї
Порт може називатись як завгодно, може навіть бути попутані назви портів can і rs-485. Ключовим є правильна розпіновка кабеля і сумісність протоколу, якщо щось одне з двох не виконується то нічого ви не побачите на екрані.Такий CANL, CANH я зробив. Результату не має.
Я маю на увазі, що перечитав цей форум, та дивлюся інші. І позитивний досвід є, але у тих у кого є в батареї або окремий порт pcs (з can I, can h) , або в розпіновці батареї є відповідний контакт.
Дякую за пораду буду далі експерементуватиПорт може називатись як завгодно, може навіть бути попутані назви портів can і rs-485. Ключовим є правильна розпіновка кабеля і сумісність протоколу, якщо щось одне з двох не виконується то нічого ви не побачите на екрані.
не міг підключити акум SJY до інвертора Must. А виявилось що треба було правильно обжати rj45.Знайдіть розпіновку вашого акума і якщо не зпівпадає з інвертором то переобіжміть так як треба. Я зробив так і працює. 37 пункт не впливає на зв'язок, а в 41 у мене - 0Добрий день. Підкажіть, можливо хтось має відповідний досвід і вийшло.
Інвертор Must PH18-5548 Plus і батарея Felicity LPBF48300, не виходить під'єднатися до бмс батареї. Зробили 2 проводи для експерементів по CAN і по RS485, в 37 пункті SOC, в 41 протокол 8 (також інші пробував згідно таблички Must), на батареї DIP 1,5 вгору, перезавантажував і інвертор і батарею. Результату не має.
Бачив що підлючали схожі комплекти, але в батареї люди використовували порт CAN pcs. У мене такого контракту не має.
в мене теж запрацювало, після оновлення PB2A16S15P до 15.3 (макс. версія на данний момент для ціеї версії бмс)попробуйте алгоритм ,с которым дакстромн наладили комуникацию..
Для daxtomn
в JK прошивку обновил до 15.32 если у вас бмс 200а ,и вам рекомендую,она более допиленая для подключения общение инвертор-бмс ,,если бмс 150а ,то достаточно не ниже 15.27
выбрал протокол 14
витая пара ,что в инструкции не верна ,следует обжать только 2 провода по схеме 1-2 и 2-1
на инверторе выбрать в разделе 5 тип батарей LIL ,после откроется к доступу раздел 43 ,перейти на него и там указать адрес 49
Є 15.35 остання на даний моментоновлення PB2A16S15P до 15.3
Дякую! обновивКористуйтесь
Подивись тут в інструкції до JK bmsвсім привіт. маю PowMR6.2 з 2 однаковими батареямі 24в*105Аг, з'єднаними послідовно - шоб було 48в. в кожній батареі - JK БМС
як правільно підєднати 2 батареі до 1 інвертора по рс485 (на інверторі є рс485) шоб воно іх моніторило?
ще додатковий інв є 3.5кв, з 100Аг АҐМ батареєю. як додати той інвертор до СмартESS ? бо додано тіки 6.2кв, а 3.5 чомусь не додаєцця.
дякую
Це в тому випадку, якщо немає панелей. А так весь дім працює від інвертора і ніяких проблем!
[/И много сняли с панелей с осени по сей день?
Великі струми, тому навіть на короткому відрізку виникає помітне падіння напруги. Як компроміс, з'єднуєте батареї короткими, потім плюс берете з однієї, мінус з іншої. Бо якщо брати плюс і мінус з однієї і тієї ж, то вона буде розряджатися і заряджатися швидше, відповідно друга буде не повністю розряджатися. Як сильно буде різниця, залежить від перетину дротів, їх довжини і довжини коротких. Але якщо вибираєте "компроміс", дроти мають бути розраховані на максимальний сумарний струм від двох батарей. Буває дешевше пустити два дроти меншого перерізуВітаю! Підкажіть по схемі підключення, що додаю. Хочу підключити дві однакові батареї в паралель. Відповідно до схеми необхідно тягнути кабеля однакової довжини до інвертора. Невже не можна одну батарею короткими кабелями приєднати до іншої, а вже від неї кабелями приєднати до інвертора? Але ж виробник вимагає саме так, чи може я щось не так розумію?