Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви розібрались, як правільно налаштувати?Зʼєднав інвертор ANENJI EM6200-48L з BMS JIKONG PB2A16S20P по RS485. На дисплеї інвертора зʼявилася піктограма «Li». Як правильно налаштувати напругу заряджання в інверторі і BMS щоб все коректно працювало?
Отримав плату BMS. Виявилося, що дисплей, що в мене в батареях, не підходить, розʼєм інший. Замовив ще дисплей. Але подивіться на фото відкритої батареї: всі 4 датчики температури просто замотані в жгут, вони їх не розвели по секціях. Свині!
Ви розібрались, як правільно налаштувати?
а який максимальний струп в цій баратеї? бо щось дроди занадто тонкі, хочь і подвійні.Отримав плату BMS. Виявилося, що дисплей, що в мене в батареях, не підходить, розʼєм інший. Замовив ще дисплей. Але подивіться на фото відкритої батареї: всі 4 датчики температури просто замотані в жгут, вони їх не розвели по секціях. Свині!
і інтересно подовитись на комірки, в якому вони стані на вид, БУ чи нові, і те що вони забули встановити датчики температури це халтура.Отримав плату BMS. Виявилося, що дисплей, що в мене в батареях, не підходить, розʼєм інший. Замовив ще дисплей. Але подивіться на фото відкритої батареї: всі 4 датчики температури просто замотані в жгут, вони їх не розвели по секціях. Свині!
Теж так здалося, хоча. Струм великий не даю, поставив зарядку 20 А максимум, а розряд вже який буде, залежить від споживанняа який максимальний струп в цій баратеї? бо щось дроди занадто тонкі, хочь і подвійні.
Далі поки не розбирав, прийде дисплей то може глянуі інтересно подовитись на комірки, в якому вони стані на вид, БУ чи нові, і те що вони забули встановити датчики температури це халтура.
Ніяк. Бо їх немає в цій бмс.Справа в тому, що в мене не всі протоколи звязку активні, як зробити інші протоколи активними ?
Доброго дня! Вийшло у вас з’єднати ? ….по розпіновку не зрозумів , що ви написалиДоброго дня! Інвертор ANENJI ANJ-6200W-48V-WIFI та акумулятор CFE 48V 5100. Маю проблему підключення по RS485. Но даний час грішу на розпіновку кабеля зі сторони акумулятора. Розпіновка зі сторони інвертора по інструкції PIN1 - RS485-B, PIN2 - RS485-A, PIN7-- RS485-A, PIN8 - RS485-B. Чи має хто змогу допомогти з розпіновкою на CFE? Судячи по оглядах на Youtube інвертор бачить акумулятор по протоколу Pylontech. Поки що запустив систему з типом батареї USE, виставивши всі необхідні напруги в меню інвертора. Хотілось би все таки запустити систему повноцінно.
І невелике питання, ANENJI - це клон якого інвертора?
Доброго дня! Вийшло у вас подружити?Доброго дня . Інвертор daxtromn AGH-10.2KW і батарея dyness b4850 . Чи можна подружити по BMS ? Переглянути вкладення 3949Переглянути вкладення 3950
А яка дліна кабеля? в мене працює з каким продовжувачем, і ти встановив драйвера? і порт вірно вибрав?Купив шнур - перехідник RJ45 до USB від RS485 батареї та з'єднувач двох кабелів RJ45 (для під'єднання подовжувача) (на фото). Під'єднав до компа. Він бачить кабель - перехідник а батарею зовсім не бачить. Батарея Dipower літій-іонна (NMC). Що треба зробити?
і в мене працювало із JK BMS, із Dipower я не знаюА яка дліна кабеля? в мене працює з каким продовжувачем, і ти встановив драйвера? і порт вірно вибрав?
Драйвер потрібно на адаптер, а не на батарею, а яку программу для Dipower я не знаю.Довжина кабеля від батареї 19 м, але пробував на ноут з метровим з тим самим успіхом. Драйвер саме на свою батарею не знайшов. І взагалі не можу знайти. Може порадити якийсь універсальний драйвер і прогу для відстежування параметрів батареї.
А як подружили? Можно розпіновку до інвертора?? Бо розпіновка від БМС не цікавить, так як з БМС (100balance) дріт RS 485 іде в комплектіможете меня поздравить ,как новичка и любителя,которого жизнь заставила стать самому все изучить с нуля ,собрать самому всю систему от установки панелей на крышу,до сборки акб и стать альтернитивщиком..
я таки подружил daxstromn 10.2 с JK BMS по RS485
Цікаво як вона буде працювати з інвертором, напишіть як що вдастся під'єднатитак як з БМС (100balance)
Написати стільки лівого тексту то вам не сложно, а вот пару букв з чіткою відповідью , - то сложно…., реально «такі розумні» підбішують вже!это не сложно узнать распиновку RJ-45 )) гугл вам в помощь