FAQ Як підключати батареї до інверторів

Зʼєднав інвертор ANENJI EM6200-48L з BMS JIKONG PB2A16S20P по RS485. На дисплеї інвертора зʼявилася піктограма «Li». Як правильно налаштувати напругу заряджання в інверторі і BMS щоб все коректно працювало?

Зʼєднав інвертор ANENJI EM6200-48L з BMS JIKONG PB2A16S20P по RS485. На дисплеї інвертора зʼявилася піктограма «Li». Як правильно налаштувати напругу заряджання в інверторі і BMS щоб все коректно працювало?
Ви розібрались, як правільно налаштувати?

Дякую! З двох одну не буду робити. Просто поміняю БМС в кожній на більш нормальнийIMG_7976.jpeg
Отримав плату BMS. Виявилося, що дисплей, що в мене в батареях, не підходить, розʼєм інший. Замовив ще дисплей. Але подивіться на фото відкритої батареї: всі 4 датчики температури просто замотані в жгут, вони їх не розвели по секціях. Свині!

Отримав плату BMS. Виявилося, що дисплей, що в мене в батареях, не підходить, розʼєм інший. Замовив ще дисплей. Але подивіться на фото відкритої батареї: всі 4 датчики температури просто замотані в жгут, вони їх не розвели по секціях. Свині!
а який максимальний струп в цій баратеї? бо щось дроди занадто тонкі, хочь і подвійні.

і інтересно подовитись на комірки, в якому вони стані на вид, БУ чи нові, і те що вони забули встановити датчики температури це халтура.

а який максимальний струп в цій баратеї? бо щось дроди занадто тонкі, хочь і подвійні.
Теж так здалося, хоча. Струм великий не даю, поставив зарядку 20 А максимум, а розряд вже який буде, залежить від споживання

і інтересно подовитись на комірки, в якому вони стані на вид, БУ чи нові, і те що вони забули встановити датчики температури це халтура.
Далі поки не розбирав, прийде дисплей то може гляну

Справа в тому, що в мене не всі протоколи звязку активні, як зробити інші протоколи активними ?
Ніяк. Бо їх немає в цій бмс.
B2A8S20P не розрахована на взаємодію з інвертором в тому сенсі, що в ній немає менеджменту заряду/розряду , який потрібен для керування напругою, струмом інвертора

Останнє редагування:
Назад
Угорі