Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви розібрались, як правільно налаштувати?Зʼєднав інвертор ANENJI EM6200-48L з BMS JIKONG PB2A16S20P по RS485. На дисплеї інвертора зʼявилася піктограма «Li». Як правильно налаштувати напругу заряджання в інверторі і BMS щоб все коректно працювало?
Отримав плату BMS. Виявилося, що дисплей, що в мене в батареях, не підходить, розʼєм інший. Замовив ще дисплей. Але подивіться на фото відкритої батареї: всі 4 датчики температури просто замотані в жгут, вони їх не розвели по секціях. Свині!
Ви розібрались, як правільно налаштувати?
а який максимальний струп в цій баратеї? бо щось дроди занадто тонкі, хочь і подвійні.Отримав плату BMS. Виявилося, що дисплей, що в мене в батареях, не підходить, розʼєм інший. Замовив ще дисплей. Але подивіться на фото відкритої батареї: всі 4 датчики температури просто замотані в жгут, вони їх не розвели по секціях. Свині!
і інтересно подовитись на комірки, в якому вони стані на вид, БУ чи нові, і те що вони забули встановити датчики температури це халтура.Отримав плату BMS. Виявилося, що дисплей, що в мене в батареях, не підходить, розʼєм інший. Замовив ще дисплей. Але подивіться на фото відкритої батареї: всі 4 датчики температури просто замотані в жгут, вони їх не розвели по секціях. Свині!
Теж так здалося, хоча. Струм великий не даю, поставив зарядку 20 А максимум, а розряд вже який буде, залежить від споживанняа який максимальний струп в цій баратеї? бо щось дроди занадто тонкі, хочь і подвійні.
Далі поки не розбирав, прийде дисплей то може глянуі інтересно подовитись на комірки, в якому вони стані на вид, БУ чи нові, і те що вони забули встановити датчики температури це халтура.
Ніяк. Бо їх немає в цій бмс.Справа в тому, що в мене не всі протоколи звязку активні, як зробити інші протоколи активними ?