sanyas15
Tier1
- Реєстрування
- 14 Кві 2021
- Дописи
- 601
- Бали
- 43
- Сонячні панелі
- Jinko Solar 575W
- Інвертор
- Axioma-BFP 8000
Чи важко почитати спочатку інструкцію, чи просто не хочеться....який кабель Кан
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чи важко почитати спочатку інструкцію, чи просто не хочеться....який кабель Кан
А що можна придумати. Чи треба міняти БМС. Якщо міняти то на яку щоб протоколи були однаковіУ deye і pylontech протоколи відрізняються.
І як казав Кучма " Ну це ж вже було! ")))Варіанти 2
1. Міняти на jkbms can.
2. Додатково ставити конвертор
приблизно 3 тижні цілодобово.А скільки воно реально працювало само після встановлення?
Можна в налаштуваннях виставити правильні межі напруг заряду та розряду, тоді аварійних ситуацій не буде.Чи можна щось зробити?
я виставив. Коли я вибираю на інверторі тип батареї я тим самим вибираю напругу заряда. В моему випадку я вибрав AGM для якої напруга заряда дорівнює 14.1 В. Струм заряда я встановив близько 20А. Інвертор має три ступені заряду. Спочатку він мксимальним струмом заряджає до 14.1 В, потім він знижує струм. Так ось я так розумію що інвертор не бачить що батарея досягла 14.1 В, томущо коли я бачу що батрея заряджена БМС показує 13.7 В , а потім я так розумію що БМС відрубає заряд батареї, а інвертор напружується і намагається впіхнути в батарею ще трішечки і це приводить до аварійної ситуаціїМожна в налаштуваннях виставити правильні межі напруг заряду та розряду, тоді аварійних ситуацій не буде.
То у Вас розбіжність в показаннях інвертора та БМС? А може БМС відключає заряд по виходу напруги однієї з комірок за задані межі? Тому що, згідно інстукції, напруга відключення заряду інвертором - 15.7вінвертор не бачить що батарея досягла 14.1 В, томущо коли я бачу що батрея заряджена БМС показує 13.7 В
так скоріш за всеце так томущо я бачу що на одній з чотирьох комірок напруга зростає до 3.6 чи трохи вище, а на іншіх трьох залишається близько 3.4 .То у Вас розбіжність в показаннях інвертора та БМС? А може БМС відключає заряд по виходу напруги однієї з комірок за задані межі? Тому що, згідно інстукції, напруга відключення заряду інвертором - 15.7в
Так от! Потрібно було відразу описати всю суть пролеми! А то ми тут вже кучу варіантів запропонували...на одній з чотирьох комірок напруга зростає до 3.6 чи трохи вище
По цій схемі не працює. В інверторі включаю режим Lib, в акб DIP перемикач 2 в положення ON, але через три хвилини з'являється помилка 61.
а звідки ви взяли, що воно сумісне?По цій схемі не працює. В інверторі включаю режим Lib, в акб DIP перемикач 2 в положення ON, але через три хвилини з'являється помилка 61.