Інвертор забирає на власне споживання , перетворюючи напругу з постійної на змінну витрачається енергія на тепло.Чому така значна різниця в потужності
Інвертор забирає на власне споживання , перетворюючи напругу з постійної на змінну витрачається енергія на тепло.Чому така значна різниця в потужності
Логер новий з упаковки ще ніде не стояв
Дякую за допомогу !
Добрий день. А можете більш детально описати де саме змінювати. У мене при гарному сонці напруга в будинковій мережі підвищується до 250В, що є не добре. В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги, то чи дасть ефект зміна параметрів напруги в налаштуваннях чи краще встановити стаціонарний стабілізатор напруги (у мене є в наявності)? Дякую.Доброго дня. Напругу можна зміни в ручну в межах 220-240 в. Просто поставивши курсор. Кнопками вверх в низ.
в мене перед деє стоїть стабілізатор на 11квт марка вольт. Способу стабілізувати через деє мені знайти не вдалось, не знаю чи це можливо.Добрий день. А можете більш детально описати де саме змінювати. У мене при гарному сонці напруга в будинковій мережі підвищується до 250В, що є не добре. В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги, то чи дасть ефект зміна параметрів напруги в налаштуваннях чи краще встановити стаціонарний стабілізатор напруги (у мене є в наявності)? Дякую.
не можливов мене перед деє стоїть стабілізатор на 11квт марка вольт. Способу стабілізувати через деє мені знайти не вдалось, не знаю чи це можливо.
це не є функціонально можливим виконати в даному варіанті схемотехніки. Стабілізацією має займатися стабілізатор, або онлай недавайс.В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги