Огляд інвертора Deye SUN 5K-SG01/03LP1 EU WiFi

Alan 66

Tier3
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
6
Бали
1
Солнечные панели
IBC
Инвертор
Solaredge

das100877

Tier3
Реєстрування
27 Гру 2022
Дописи
2
Бали
1
Солнечные панели
Leapton
Инвертор
Deye
Доброго дня. Напругу можна зміни в ручну в межах 220-240 в. Просто поставивши курсор. Кнопками вверх в низ.
Добрий день. А можете більш детально описати де саме змінювати. У мене при гарному сонці напруга в будинковій мережі підвищується до 250В, що є не добре. В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги, то чи дасть ефект зміна параметрів напруги в налаштуваннях чи краще встановити стаціонарний стабілізатор напруги (у мене є в наявності)? Дякую.

Kitsune

Tier2
Реєстрування
10 Лис 2021
Дописи
32
Бали
8
Инвертор
Deye SUN 5K
Добрий день. А можете більш детально описати де саме змінювати. У мене при гарному сонці напруга в будинковій мережі підвищується до 250В, що є не добре. В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги, то чи дасть ефект зміна параметрів напруги в налаштуваннях чи краще встановити стаціонарний стабілізатор напруги (у мене є в наявності)? Дякую.
в мене перед деє стоїть стабілізатор на 11квт марка вольт. Способу стабілізувати через деє мені знайти не вдалось, не знаю чи це можливо.

Dalet

Tier0
Реєстрування
13 Січ 2019
Дописи
1.693
Бали
113
В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги
це не є функціонально можливим виконати в даному варіанті схемотехніки. Стабілізацією має займатися стабілізатор, або онлай недавайс.

Теоретично можливо такий виріб виконати, але хто ж його купить.......

Угорі