Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене нема соняшних панелей, тому коли нема мережі то нема і фону.тихий режим вимкнено. - фон на споживачах не залежно є мережа чи нема?
на разі не про панелі.В мене нема соняшних панелей, тому коли нема мережі то нема і фону.
Мережа є - режим байпасу на інверторі - навантаженя фонить. Вимкнули мережу перейшли на батарею - не фонить.і ще раз уточню. Тихий режим вимкнено, Мережа є - режим байпасу на інверторі - навантаженя фонить. Вимкнули мережу перейшли на батарею - не фонить - чи фонить - ось про що я?
ясно.Мережа є - режим байпасу на інверторі - навантаженя фонить. Вимкнули мережу перейшли на батарею - не фонить.
Одна фаза, перехід не можливий.ясно.
У вас 3 чи 1фаза? Якщо 3 , то чи не пробували на іншу перейти?
Трохи є але залежність не суттєво. Як що акум заряджається то трохи гучніше. Струм зарядки встановлений в мене 50 ампер від мережі. Реально десь 45-46.ще питання - від струму заряду акб залежить рівень фону? Тобто - акб розряджені, зараз зарядка йде але шум не залежить від того , чи залежить?
Ясно.Трохи є але залежність не суттєво. Як що акум заряджається то трохи гучніше. Струм зарядки встановлений в мене 50 ампер від мережі. Реально десь 45-46.
я якщо увімкнути Low Noise Mode і ставити фільтри вже на вході ів інвертор?
У кого при роботі інвертора Deye від мережі(або від соняшних панелней) в хаті пищать імпульсні БЖ (Монітори, Телевізори, Мікрохвильовки, etc) -- можна оновити фірмварь і в новій фірмварі увімкнути Silent Mode (в Advanced settings) після чого скоріш за все все стане добре з імпульсними БЖ, але починає голосно пищати сам Deye, на частоті десь 18 кілогерц. Спектр є вище в темі.Давай те напишемо поки так.
У кого інвертор при роботі пищать БЖ - можна спробувати вирішити оновленням прошивки та
включенням Low Noise Mode.
Якщо після оновлення пищить сам інвертор - рішення поки що немає.
Або можна не оновлювати а просто на лінії де пищать БЖ - ставити фільтри..
Alert Name | Status | Importance | Opened Time | Closed Time |
F7 DC/DC_Softstart_Fault | Open | Warning | 2023/10/20 19:34 UTC+02:00 | |
F13 Grid_Mode_changed | Closed | Warning | 2023/10/20 19:18 UTC+02:00 | 2023/10/20 19:24 UTC+02:00 |
F7 DC/DC_Softstart_Fault | Closed | Warning | 2023/10/20 18:53 UTC+02:00 | 2023/10/20 19:05 UTC+02:00 |
W31 Battery_comm_warn | Closed | Warning | 2023/10/01 14:35 UTC+02:00 | 2023/10/02 14:41 UTC+02:00 |
не шукайте хто стикався, шукайте хто шукаэ щоб стикнутися.Тобто він зараз показує що тільки пропускає через себе мережу.Можливо Ви стикалися з подібним? Бо Гугл нічого не знаходить..
По якому току? Що таке 160-200?По току в середньому 160-200
товується він зараз як величезний безперебійник тому висить він у житловому приміщенні біля щитка з автоматами.
Батареї eve 280 заряджає розряджає і все таке ніби норм.
Але є проблема він свистить, коли він у стані ON тобто через хвилини після вмикання він починає тихо свистіти і це заябує.
Історія та довга, розкажу коро
Панелі мої видають 150-200 вольт напруги ,питаю у тих хто вже користуються данними інвертором, чи вистачить моїх панелей для запуску і роботи інвертораПо якому току? Що таке 160-200?