Добрий день. Цікаво запитати тут у людей які користуються/обслуговують інвертори Deye, а то китайці плутаються в показаннях. Штука ось у чому:
а) мерехтить світло при роботі інвертора від акумулятора. Не питайте який тип (скоріше всього світлодіодні але на разі не знаю чи всі одного виробника), та додаткові обставини. Усі деталі буду знати згодом, поки попередні дані так, як тільки інвертор переходить на акумулятор, одразу по всьому домі мерехтить світло, при роботі від мережі на пряму та у байпас режимі такого не спостерігають.
б) на входах PV появляється змінна напруга біля 110В, та постійна біля 240В при робочому інверторі. Сам я перевіркою такого ніколи не займався, питання чи це норма чи відхилення. Поки ніхто із впевненістю не може сказати в чому річ. Важливе уточнення: перевірка робилася стандартним тестером без True MRS, та не замірялося із низьким імпедансом. Тому я не впевнений чи те що поміряли не є наведеною напругою. Питання появилися після того як почали під'єднувати заземлення рейки до загального контуру і виявили що є змінна напруга між ними (щипалися проводи).
Буду вдячний навіть за будь-які судження з цього приводу.