ЕЛЕКС ГЕРЦ У 16-1/50 v3.0 (11кВт)
Такий ж як у вас.
Для стабілізації входу деє думаю краще піде Quant, вони інверторні та мають фільтрацію гармонік (забирають їх), але от налаштувувати його треба окремо, бо на заводських коли деє "продає" (трапляється навіть коли не стоїть продаж, коли вимикається потужний прилад деякий час воно продає) то в мережу через квант буде лізти до 380в по однофазці, сусіди можуть не оцінити.
Стояв такий же, до інвертора. Видавав зайві звуки, клацання, а потім вийшли з ладу вихідні ключі.
Вони таки не сумісні.
Гудить якщо довго не вмикати байпас, після байпасу тиша.
А ключі в мене ламались ще ДО купівлі інвертора, є шанс що причина та сама, бо так само шумів. Але це вказує, що проблема наяна і без інвертора (ретроспективно думаю там джерелом вищих гармонік була зварка під час завершення будови).
Це якась особлива процедура по випуску вищих гармонік у навколишнє середовище?
мені пояснили, що через ГЕРЦ вищі гармоніки та реактивна потужність не проходять нормально, тому вони "закриті" в мережі хати та постійно збільшуються, чим перевантажують дроти та гріють проводку.
Ця проблема не має відношення лише до інвертора, це нюанси роботи стаба та приладів хати (далеко не усе генерує вищі гармоніки, інвертор генерує багато).
Детальніше про гармоніки можна почитати в
дисертації якогось чувака (клікайте).
Знати б це одразу - купили б дорожчий стаб, де такої проблеми нема.
А наразі як чути зайві звуки - перемикати на байпас, хоч це і проблема, бо можна так робити лише вечором чи зранку, вдень на вході 240-260в та байпас вмикати страшно. (маю повно блочків на AC-DC які приймають 110-240в та гарно горять від 250+)