Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А що пише мануал до генератора та ATS? Модель відома?Все знайшов в мануалі. Генератор до GEN, сигнал через сухі контакти GV/GS. Налаштування теж описано.
графік прикріпивА як налаштовано розклад Time Of Use? Теоретично, та і практично у мене, якщо є генератор, то споживання йде за рахунок генератора згідно обмеження в Generator input rated power. Якщо вище обмеження, то тоді вже від батареї.
А у вас незважаючи на те що стоїть обмеження 25 кВт на генератор, він може видавати 38 кВт, при цьому не задіюючи батареї більше ніж 22 кВт?
так все вірно
таке враження, що ви просто не даєте батареї розряджатися так як стоять дуже високі мінімальні значення заряду. І до того ж увімкнене заряджання від генератору. Може спробувати його вимкнути та зменшити значення 95, 92, 96? У мене 18 кВт з трьох 6 кВт.графік прикріпив
у мене на 12 кіловатному все гарно працює а на 50 кіловатному проблеми при роботі з генератором, у вас інвертор на 50 кв?
так все вірноПереглянути вкладення 4194
Подивися ats_1p64_3p32, виглядає так що у цього АВР немає керування окремим сигналом. Тільки по наявності відсутності живлення у мережіале там такого не описано
Наличие или отсутствие сети покажет ATS разъём с Deye. Установить по умолчанию при наличии сети есть питание на ATS. Соответственно при отсутствии на ATS (отключения сети) будет дан сигнал на включение генератору.Подивися ats_1p64_3p32, виглядає так що у цього АВР немає керування окремим сигналом. Тільки по наявності відсутності живлення у мережі
ATS роз'єм на DEYE, якщо я правильно розумію суть сухих контактів, це замкнуто або разомкнуто. У АВР що йде за даним генератором немає такого входу. Тобто АВР реагує тільки на мережу (є або нема), а не на сигнал. Задача вмикати генератор не по відсутності мережі, а по певному розряду батарей чи ні?Наличие или отсутствие сети покажет ATS разъём с Deye. Установить по умолчанию при наличии сети есть питание на ATS. Соответственно при отсутствии на ATS (отключения сети) будет дан сигнал на включение генератору.
Я думав над цим. Подати сигнал з контактів ATS інвертора на мережевий вхід самого ATS. Але при такому підключенню напруга з інвертора буде повертатися через ATS на ген порт інвертора, і я не знаю як він на це відреагує.Наличие или отсутствие сети покажет ATS разъём с Deye. Установить по умолчанию при наличии сети есть питание на ATS. Соответственно при отсутствии на ATS (отключения сети) будет дан сигнал на включение генератору.
У інвертора окрім сухих контактів GV/GS є ще окремі клеми ATS..ATS роз'єм на DEYE, якщо я правильно розумію суть сухих контактів, це замкнуто або разомкнуто. У АВР що йде за даним генератором немає такого входу. Тобто АВР реагує тільки на мережу (є або нема), а не на сигнал. Задача вмикати генератор не по відсутності мережі, а по певному розряду батарей чи ні?
ATS вихід дає 230В при наявності мережі і 0В при відсутності, І навпаки якщо включити Signal Islanding Mode якщо я вірно пам'ятаю. В інструкції це єATS роз'єм на DEYE, якщо я правильно розумію суть сухих контактів, це замкнуто або разомкнуто. У АВР що йде за даним генератором немає такого входу. Тобто АВР реагує тільки на мережу (є або нема), а не на сигнал. Задача вмикати генератор не по відсутності мережі, а по певному розряду батарей чи ні?
ATS вихід хіба керується станом батареї? Він тільки є чи немає мережі. А ви взагалі який алгоритм бажаєте налаштувати?У інвертора окрім сухих контактів GV/GS є ще окремі клеми ATS..
А хіба не керується? Тоді який в ньому сенс?ATS вихід хіба керується станом батареї? Він тільки є чи немає мережі. А ви взагалі який алгоритм бажаєте налаштувати?
а якщо поставити додаткове реле з сухим контактом і коли сонце та батареї норм, то на АВР генератора буде приходити 220 з інвертора, а при досягненні нижнього рівня сухі котакти розомкнуть реле і АВР непобачивши мережі увімкне генераторА хіба не керується? Тоді який в ньому сенс?
Інвертору портібен зсув у 120 градусів між фазами, тому тільки трифазний генератор або однофазний з перетворювачем.
Беріть такуJK BMS PB2A16S20P
Про що ця помилка? Чи потрібно нам вивчити мануал до Вашого інвертора?вискочила помилка ф14