Білі, що у верхньому ряду - Grid та Load. Те, що справа зверху - кабель BMS. Маленькі - до трансформаторів струму та зовнішнього термодатчика. Скільки раз обмотувати - в інструкції до інвертора намальовано.
Дякую за відповідь!
Але покурив уважно мануал є думка, що розподіл дещо інакший... В мануалі є така інформація (см. фото). Якщо скласти цей ребус, то...
Схоже що маленькі білі - це на Load, Grid, Gen + ще одно на датчик струму. Загалом 4 кільця. Як показано на фото "3,5,6,7". Окрім того, це підтверджується малюнком в мануалі, де на саме на Load, Grid, Gen намальовані кільця. Туди стануть лише маленькі тому, що лише їх в мене більше 2х. Мотати не потрібно, в мануалі показано що лише провести скрізь кільце 2 проводи (фаза + ноль). Земля я так розумію поза кільцем залишається.
Далі великі білі, котрих в мене два. Ставляться одно на провід інформаційний від BMS, і цей провід надо на кільце намотати в 4 вітки. А друге так само з 4 вітками на якійсь прилад названий в мануалі "Meter". Я так зрозумів, це якійсь лічильник енергії, котрий купується окремо. В мене його немає, тому кільце не буде задіяне.
Маленьке чорне кільце ставиться на якійсь "Generator signal". Є підозра, що це інформаційний кабель, котрій запускає генератор по сигналу інвертора. В мене на генераторі є якійсь круглий порт з декількома контактами... Але я не використовую віддалений старт, запускаю кнопкою. Тому мабуть кільце також буде не використане.
Ну і велике чорне - це на силові проводи від АКБ. Не мотати, просто проводи просунути. Його вже прикрутив.
Народ, хто собі ставив Deye 6K SG03PL1 підкажіть, я правий по кільцям?
Не помилився?