sl7
Tier2
- Реєстрування
- 4 Лип 2024
- Дописи
- 53
- Бали
- 18
вызовите уже мастера, заплатите, пускай всё настроит и пояснит, и оно пусть просто работает, а у вас не болит голова.Добрий вечір.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
вызовите уже мастера, заплатите, пускай всё настроит и пояснит, и оно пусть просто работает, а у вас не болит голова.Добрий вечір.
де ж знайти Мастера? Приходили до мене двое-кожен різне балакає,суперечать один одному. Кому вірити-незнаю.Тому і лазиш по форумах і групах телеграмних.....Мені казали,що стабілізатор не потрібен. Читав,що стаби ламаються,якщо вішати їх з інверторм.вызовите уже мастера, заплатите, пускай всё настроит и пояснит, и оно пусть просто работает, а у вас не болит голова.
Ви калібрували саме по терміналам на 1 і 16 комірках збірки? Хоча при калібруванні без навантаження це не повинно було впливати. Хіба що після калібрування без навантаження ви міряли по клемам під навантаженнямТак я калібрував!
де ж знайти Мастера? Приходили до мене двое-кожен різне балакає,суперечать один одному. Кому вірити-незнаю.
90% цих майстрів не знали що таке інвертор до 2022 рокуКожен майстер - це лотерея.
Гм... А це аргумент! Я міряв напругу на клемах АКБ. Але до тих клем на мінусі пів метра 2х25кв плюс плата bms. А на плюсі також півметра кабелю та автомат.Ви калібрували саме по терміналам на 1 і 16 комірках збірки? Хоча при калібруванні без навантаження це не повинно було впливати.
В мене все сходиться до соток.
В мене все в середнні обвʼязано 100мм2(2х50 на кожний полюс) і то там сумарний опір десь за 1.5 мОма буде(я ще опір відкритих транзисторів бмски не міряв) , при тому що опір самої збірки 4.04. Тому може впливатиГм... А це аргумент! Я міряв напругу на клемах АКБ. Але до тих клем на мінусі пів метра 2х25кв плюс плата bms. А на плюсі також півметра кабелю та автомат.
Дякую за ідею! Надо на безпосередньо на гвинтах АКБ заміряти! Може то не BMS починає під навантаженням брехати, а саме падіння на проводах!
А то я про падіння на проводах АКБ - інвертор подумав. А про то, що в середині самого АКБ у мене проводів як би не більше, забув!
В мене все в середнні обвʼязано 100мм2(2х50 на кожний полюс) і то там сумарний опір десь за 1.5 мОма буде(я ще опір відкритих транзисторів бмски не міряв) , при тому що опір самої збірки 4.04. Тому може впливати
Проситься обновити ПЗ.Шо то було з eкраном?
А там вже калібрування не допомагає?Не знаєте, може на JK BMS PB2A16S20P можна зовнішній більш точний датчик струму причепіть?
А там вже калібрування не допомагає?
Якщо чесно не думаю що там щось можна прикрутити тому що це китайське творіння з закритою прошивкою (тому воно таке криве і забаговане). Сьогодні намагався підключити через перехідник usb-rs485 оновити прошивку - воно бачить бмс коли адреса на dip 0000(саме список всіх девайсів в мастер моді) а коли виставляю 1000 - вже не бачить
Буду пробувати з перехідником на іншому чіпі…
Ясно. Дякую.Проситься обновити ПЗ.
Остання зараз 15.32, якщо у вас версія на 200А.Я собі оновив, зараз в мене остання прошивка 15.30.
Ось і я від цієї контори хочу на fl232rl взяти.Перетворювач інтерфейсів USB – RS485 у мене вот такій.
Не відомо що там за зміни у версіях 15.30 -> 15.32? Не зрозуміло, чого 15.32 не лежить на скачування на офф. сайті JK BMS, вот тут: http://www.jkbms.net/download_pcОстання зараз 15.32, якщо у вас версія на 200А.
V15.32 (200A BMS ONLY!!!) - Google Drive
drive.google.com
Це з відео Andy з off - grid garage. До речі, в відео що ви скидали є посилання на його канал=)Не відомо що там за зміни у версіях 15.30 -> 15.32? Не зрозуміло, чого 15.32 не лежить на скачування на офф. сайті JK BMS, вот тут: http://www.jkbms.net/download_pc
Це ж китайці, це як у мене на Fnirsi стоїть прошивка 0.4 а на оф сайті остання 0.3.Не зрозуміло, чого 15.32 не лежить на скачування на офф. сайті JK BMS
Це з відео Andy з off - grid garage.
Юзається при форс апдейтах прошивки. 7:02Не знаєте, що робе кнопка на платі з портами jk bms inverter?
Ваші висновки абсолютно протирічать теоретичній електротехніці При послідовному з'єднанні струм буде абсолютно однаковий в любому місці цього ланцюга. Тому саме для вимірювання струма нема потреби в виносних датчиках. От для точного вимірювання напруги вже можуть знадобитися. По-друге, датчик Хола для вимірювання саме DC струма це не дуже добре рішення. Зазвичай вимірюють напругу на шунтах. В БМС теоретично в якості шунта можуть використовувати перехід MOSFET...Це тому, що будь якій датчик струму всередині BMS ніяк не зможе врахувати помилку, що дають проводи. Тому що розмір цієї помилки буде змінюватися в залежності від поточної величини струму. Щоб струм показувало точно, потрібно використовувати виносний датчик Хола, подібний тому, що в комплекті з Deye іде та на фазу Grid ставиться. Тоді буде більш-менш точний вимір струму у точці, де стоїть датчик.
Нічого. Але на забудьте вимкнути розмикач DC збоку інвертора.що буде з сонячними панелями?