FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Підкажіть будь ласка чи будуть сумісні 9 панелей Longi 580M і інвертер Deye SUN-6K-SG03LP1-EU

1732609725650.png

1732610361400.png

Останнє редагування:
Будут конечно, чего нет? И по напряжению проходят и току

Оно? Это ж инвертор читает с бмс. Без нее надо все значения прописать вручную
Щось я зовсім нічого не розумію... у вас у розділі "Bat type" втричі більше параметрів ніж у мене. Шапка розділу у вас інша, немає "Bach command, Single command" та ін. У вас точно SOLARMAN Smart, не інше якесь ПО?

Щось я зовсім нічого не розумію... у вас у розділі "Bat type" втричі більше параметрів ніж у мене. Шапка розділу у вас інша, немає "Bach command, Single command" та ін. У вас точно SOLARMAN Smart, не інше якесь ПО?
Точно соларман. Но инвертор 12квт\3ф

Вітаю.
Підкажіть будь ласка що за ковбасня з батареєю?
Винен інвертор SUN-6K-SG05LP1-EU але не знаю як вирішити...
Не залежить від CAN шини, батарея не від'єднюється, напруга та сама (більше 50В).
Переглянути вкладення 5278
Це не залежить ні від батареї ні від BMS, замінювали, ставили різні налаштування і по LiBat і по V.
А як що підключена BMS по CAN, то вона теж починає показувати хто зна що незалежно від протоколу...
З самого початку виявилось що інвертор при роботі від акума садить на землю не нульовий провідник виходу, а фазний!!!
Але з зарядкою проблем не було, а після під'єднання до інтернета почалось... вважаю співпадінням.
Додам ще скріни для загальної картини

Вкладення​

• зображення_viber_2024-11-23_20-14-29-555.jpg
    зображення_viber_2024-11-23_20-14-29-555.jpg
    68,6 Кб · Перегляди: 11
  • зображення_viber_2024-11-23_20-06-51-088.jpg
    зображення_viber_2024-11-23_20-06-51-088.jpg
    161,1 Кб · Перегляди: 11
  • зображення_viber_2024-11-23_20-53-17-442.jpg
    зображення_viber_2024-11-23_20-53-17-442.jpg
    173,1 Кб · Перегляди: 11
  • зображення_viber_2024-11-25_14-05-49-711.jpg
    зображення_viber_2024-11-25_14-05-49-711.jpg
    15,7 Кб · Перегляди: 10
  • зображення_viber_2024-11-22_11-09-34-075.jpg
    зображення_viber_2024-11-22_11-09-34-075.jpg
    156,1 Кб · Перегляди: 10
  • зображення_viber_2024-11-19_23-39-50-653.jpg
    зображення_viber_2024-11-19_23-39-50-653.jpg
    157 Кб · Перегляди: 11

Там привертає увагу напруга і покази SOC, вони не сумісні...
В мене враження що на клеми акумулятора фігачить якась змінна частота з перетворювача і BMS починає глючити.
Поміряти зараз нічим(
Є майстер який може дати цьому раду або схеми?

Останнє редагування:
Доброго вечора. У мене Deye 15 kw, також така проблема. Підкажіть будь ласка як ви вирішили. Дякую.
Доброго ранку.Проблему з зависанням інвертора в 00:05 вирішили. Звернувся до продавця ті через техніків перепрошили.

Питання по 3-фазному високовольтному Deye SUN-20K-SG01HP3-EU-AM2
В мануалі звернув увагу що максимальний розрядний струм батареї лише 37 А.
Тобто я правильно розумію, що в режимі роботи від батареї щоб забрати всі 20 кВт мені треба взяти мінімум 20000/37/51,2= 11 батарей BOS-G?
А з шафи на 8 батарей зможу взяти лише 51,2*37*8= 15 кВт? (насправді менше враховуючи ККД)
Все так?

Вкладення

• Записати.JPG
    Записати.JPG
    86,3 Кб · Перегляди: 6
Останнє редагування:
Так 20К там при 700(12х58) вольтах. То есть 12 батарей и как раз 37 ампер..

Останнє редагування:
Порадьте будь ласка щодо Deye.
Стоїть 1 Ф Deye 6k + pylontech US3000c і при зникненні напруги інколи вимикає електроенергію в квартирі, а інколи ні.
Чому таке відбувається і що можна зробити щоб не було вимикання, а був перехід непомітний?

Порадьте будь ласка щодо Deye.
Стоїть 1 Ф Deye 6k + pylontech US3000c і при зникненні напруги інколи вимикає електроенергію в квартирі, а інколи ні.
Чому таке відбувається і що можна зробити щоб не було вимикання, а був перехід непомітний?
Разверните мысль. Здесь нет экстрасенсов. Кто выключает? Одного аккумулятора здесь точно мало. Может реле напряжения после инвертора стоит. Может нагрузка на пиках.

Разверните мысль. Здесь нет экстрасенсов. Кто выключает? Одного аккумулятора здесь точно мало. Может реле напряжения после инвертора стоит. Может нагрузка на пиках.
Київенерго вимикає електроенергію і інвертор не переходить одразу ж на батарею, а теж вимикає і через секунд 5-10 переходить і вмикає електроенергію.
А інколи при переході на батарею не вимикається, а переходить «безшовно».

Всім доброго дня!
Якщо є знавці, підкажіть будь ласка - маю на руках інвертор Anenji 6.2 kW 48V 120A (ANJ-6200W-48V-WiFi) і акумулятор Deye RW-M6.1-B.
Зібрали та підключили цей комплект в оселі. Проте акумулятор підключити до інвертора через RS-485 не наважуюсь - боюся, що вони не потоваришують і сгорить BMS. До того ж, звонив в техпідтримку Deye - вони кажуть, що акумулятори Deye зашиті лише під інвертори Deye і з інверторами інших виробників не дружать(.
Наразі, проблема така - після приблизно доби користування і після того, як акумулятор повністю зарядився, він сам по собі відключився. Для того, щоб знов під"єднати його до системи, доводиться вмикати його кнопкою вручну(

Заздалегідь дякую знавцям за поради!

Всім доброго дня!
Якщо є знавці, підкажіть будь ласка - маю на руках інвертор Anenji 6.2 kW 48V 120A (ANJ-6200W-48V-WiFi) і акумулятор Deye RW-M6.1-B.
Зібрали та підключили цей комплект в оселі. Проте акумулятор підключити до інвертора через RS-485 не наважуюсь - боюся, що вони не потоваришують і сгорить BMS. До того ж, звонив в техпідтримку Deye - вони кажуть, що акумулятори Deye зашиті лише під інвертори Deye і з інверторами інших виробників не дружать(.
Наразі, проблема така - після приблизно доби користування і після того, як акумулятор повністю зарядився, він сам по собі відключився. Для того, щоб знов під"єднати його до системи, доводиться вмикати його кнопкою вручну(

Заздалегідь дякую знавцям за поради!
Вангую Аненджи его пытается перезарядить.
Нужно для начала подуменьшить напряжение до которого инвертор догоняет батарейку.

Добрий вечір.
Сьогодні вночі оновилася прога SOLARMAN smart. Значно змінився розділ керування інвертором. Незрозуміло навіщо, всі функції розбили по розділам, між котрими потрібно переключатися.
І раніше для зміни налаштувань потрібно було добре "поклацяти", спершу прочитати, потім змінити, потім натиснути "setup". Три дії на зміну одного параметра... Але зараз зовсім мрак... Прочитати, змінити, натиснути кнопку "Confirm", записати через "setup". Було 3, стало 4 дії. Що далі? Будуть вимагати свідка, котрий підтвердить що зміни дійсно внести потрібно?

І як вишенька на торті... Якщо зайшли у розділ налаштувань, вийти з нього вже не можна. Стрілка "<", тобто назад у лівому верхньому куті, не працює.

Підкажіть, скільки у вас інвертор споживає "на себе"? У мене коли інвертор живіть споживачів від мережі та не заряджає акб, різниця по споживанню досягає 50-60Вт. Тобто наприклад споживачі беруть 300Вт, а з мережі інвертор тягне 360Вт. Тобто 60 Вт то втрати на інвертор.
Це начебто забагато... На добу 24г*60Вт=1.4 кВт. На місяць це 43 кВт або біля 200 додаткових грн. "за світло".

Підкажіть, у всіх Deye 6K так споживає? А то може у мене з налаштуваннями щось не гаразд? Або може прошивка?

Назад
Угорі