Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щось я зовсім нічого не розумію... у вас у розділі "Bat type" втричі більше параметрів ніж у мене. Шапка розділу у вас інша, немає "Bach command, Single command" та ін. У вас точно SOLARMAN Smart, не інше якесь ПО?Оно? Это ж инвертор читает с бмс. Без нее надо все значения прописать вручную
Точно соларман. Но инвертор 12квт\3фЩось я зовсім нічого не розумію... у вас у розділі "Bat type" втричі більше параметрів ніж у мене. Шапка розділу у вас інша, немає "Bach command, Single command" та ін. У вас точно SOLARMAN Smart, не інше якесь ПО?
Li-Ion NMCУ вас батарейка кислотная?
Li-Ion NMC на JK_PB1A16S15PКакая батарея и какая BMS
Вопрос был адресован Raptor на его сообщение тут https://greenpowertalk.tech/threads/ogljad-invertoriv-deye-zagalna-tema.553/post-25668Li-Ion NMC на JK_PB1A16S15P
А то там написано lead acid, и soc 3%...Li-Ion NMC на JK_PB1A16S15P
lead acid він встановлює коли замість Lithium вибираєшь Use Batt V, але це SOC не міняєА то там написано lead acid, и soc 3%...
Це не залежить ні від батареї ні від BMS, замінювали, ставили різні налаштування і по LiBat і по V.Вітаю.
Підкажіть будь ласка що за ковбасня з батареєю?
Винен інвертор SUN-6K-SG05LP1-EU але не знаю як вирішити...
Не залежить від CAN шини, батарея не від'єднюється, напруга та сама (більше 50В).
Переглянути вкладення 5278
А як що підключена BMS по CAN, то вона теж починає показувати хто зна що незалежно від протоколу...
З самого початку виявилось що інвертор при роботі від акума садить на землю не нульовий провідник виходу, а фазний!!!
Але з зарядкою проблем не було, а після під'єднання до інтернета почалось... вважаю співпадінням.
Додам ще скріни для загальної картини
Вкладення
зображення_viber_2024-11-23_20-14-29-555.jpg
68,6 Кб · Перегляди: 11
зображення_viber_2024-11-23_20-06-51-088.jpg
161,1 Кб · Перегляди: 11
зображення_viber_2024-11-23_20-53-17-442.jpg
173,1 Кб · Перегляди: 11
зображення_viber_2024-11-25_14-05-49-711.jpg
15,7 Кб · Перегляди: 10
зображення_viber_2024-11-22_11-09-34-075.jpg
156,1 Кб · Перегляди: 10
зображення_viber_2024-11-19_23-39-50-653.jpg
157 Кб · Перегляди: 11
Доброго ранку.Проблему з зависанням інвертора в 00:05 вирішили. Звернувся до продавця ті через техніків перепрошили.Доброго вечора. У мене Deye 15 kw, також така проблема. Підкажіть будь ласка як ви вирішили. Дякую.
Разверните мысль. Здесь нет экстрасенсов. Кто выключает? Одного аккумулятора здесь точно мало. Может реле напряжения после инвертора стоит. Может нагрузка на пиках.Порадьте будь ласка щодо Deye.
Стоїть 1 Ф Deye 6k + pylontech US3000c і при зникненні напруги інколи вимикає електроенергію в квартирі, а інколи ні.
Чому таке відбувається і що можна зробити щоб не було вимикання, а був перехід непомітний?
Київенерго вимикає електроенергію і інвертор не переходить одразу ж на батарею, а теж вимикає і через секунд 5-10 переходить і вмикає електроенергію.Разверните мысль. Здесь нет экстрасенсов. Кто выключает? Одного аккумулятора здесь точно мало. Может реле напряжения после инвертора стоит. Может нагрузка на пиках.
Вангую Аненджи его пытается перезарядить.Всім доброго дня!
Якщо є знавці, підкажіть будь ласка - маю на руках інвертор Anenji 6.2 kW 48V 120A (ANJ-6200W-48V-WiFi) і акумулятор Deye RW-M6.1-B.
Зібрали та підключили цей комплект в оселі. Проте акумулятор підключити до інвертора через RS-485 не наважуюсь - боюся, що вони не потоваришують і сгорить BMS. До того ж, звонив в техпідтримку Deye - вони кажуть, що акумулятори Deye зашиті лише під інвертори Deye і з інверторами інших виробників не дружать(.
Наразі, проблема така - після приблизно доби користування і після того, як акумулятор повністю зарядився, він сам по собі відключився. Для того, щоб знов під"єднати його до системи, доводиться вмикати його кнопкою вручну(
Заздалегідь дякую знавцям за поради!