FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

З коробки немає ніякої захисної плівки, яку би потрібно було знімати
Є. Замітив що між нею та дісплеєм з'явились плями. Чи волога, чи не знаю. От і подумав, що проблеми можуть бути від неї.

У кого є проблеми з сенсором. Захисна плівка знята чи ні?
От тепер узнаємо. ;)
Я тільки зняв. В мене не було проблем з сенсором.
Подібні захистні плівки дуже добре набирають ти утримують статику. А сенсор конденсаторний та чутливий до статики.

Хто може пояснити, що таке - low noise mode, що він робить та на що впливає?

Хто може пояснити, що таке - low noise mode, що він робить та на що впливає?
Підвищує частоту внурішніх перетворювачів для тих, кто чує писк котрий заважає спокійно спати.
Не рекомендую. Знижується потужність, та збільшується нагрузка на затвори транзисторів. Плюс на вихід підвищуються гармоніки, що не дуже люблять деякі прилади. Наприклад в телевізорі може зїявитися писк блоку живлення, та подібне.

Підвищує частоту внурішніх перетворювачів для тих, кто чує писк котрмй заважає спокійно спати.
Не рекомендую. Знижується потужність, та збільшується нагрузка на затвори транзисторів.
Дякую за конструктивну відповідь. Бачу ви добре розумієтесь у техніці

Бачу ви добре розумієтесь у техніці
Так. Займаюсь ремонтом іншої електроніки. Та прийшлося трохи й инверторами як почалися блекаути. Але стараюсь відмовлятися від китайського непотріба типу повервмер. Тільки друзі та близькі. С заводу стоять неякісні комплектуючі, а купити для ремонту окрім китайських підробок під китайські підробки зараз практично нема чого.
Оце вечером вчора в повервмері випаяв на смітник. І таких за цю неділю три кучки.

Кажу людям -купуйте Deye обо Solis. Нє. Вони для початку повервмер куплять, потім за ремон заплатять пару раз, без свідла посидять. По ітогу ціну Deye вікинуть на смітник. А коли побачать у мене як настроєна робота день-ніч, та як воно там працює, що не знаєшь є світло, чи нема, тоді репу чухать починають.

Вкладення

• IMG_4799.jpg
    IMG_4799.jpg
    925,3 Кб · Перегляди: 23
Останнє редагування:
Так. Займаюсь ремонтом іншої єлектроніки. Та прийшлося трохо й инверторами як почалися блекаути. Але стараюсь відмовлятися від китайського непотріба типу повервмер. С заводу стоять неякісні комплектуючі, а купити для ремонту окрім китайських підробок під китайські підробки зараз практично нема чого.
Оце вечером вчора в повервмері випаяв на смітник. І таких за цю неділю три кучки.
А що скажете про свіжі , 2024 року виробництва Deye? Нормальні компоненти там всередині стоять?

В середену не заглядав, але...
Не слухайте байки. Не та це контора, щоб якість знижувати. Як би там щось стало ненормально, то роліками по ремонту засипали б весь інтернет, як по повервмер подібним.

В середену не заглядав, але...
Не слухайте байки. Не та це контора, щоб якість знижувати. Як би там щось стало ненормально, то роліками по ремонту засипали б весь інтернет, як по повервмер подібним.
Скажіть будь ласка, в мене інвертор deye 6 квт. Дивна для мене ситуація, а саме: в режимі байпас (з АКБ та панелей нічого не бралось), коли з мережі бралось 300-400 ват, радіатор інвертора теплий (30-35 градусів). Коли брало 300-400 вт з АКБ(з мережі брало 20 вт) радіатор інвертора холодний. Не розумію як так може бути.
Не впевнений, що так завжди, але ось такі результати моїх спостережень

в режимі байпас (з АКБ та панелей нічого не бралось), коли з мережі бралось 300-400 ват, радіатор інвертора теплий (30-35 градусів)
Там немає байпасу як такового. Коли бере с мережі, то працюють усі перетворювачі для повної синхронізації внутрішніх генераторів струму по частоті та синусоїді частотою та синусоїдою мережі. Коли бере тільки с АКБ, то частина з них розгружені. Я так розумію роботу подібної реалізації.
В мене, наприклад, вже третю годину нема мережі та 350-400 ватт споживання с АКБ. Радіатори практично кімнатної температури.

Там немає байпасу як такового. Коли бере с мережі, то працюють усі перетворювачі для повної синхронізації внутрішніх генераторів струму по частоті та синусоїді мережі. Коли бере тільки с АКБ, то частина з них розгружені. Я так розумію роботу подібної реалізації.
В мене, наприклад, вже третю годину нема мережі та 350-400 ватт споживання с АКБ. Радіатори практично кімнатної температури.
Тобто спостереження описані мною не є чимось дивним?

Не могу у 12квт 3ф найти настройку по разности напряжения фаз. Есть такая в принципе? Мне кажется он держит примерно 10%. То есть, если одна фаза 237, а другая например 210 - он отключает сеть.
В копеечном реле такая функция есть, в дее нет?

Шановні, шукаю поради із поетапною заміною старого інвертора + саморобної батареї на комплект з Deye.

Наразі маю інвертор Axioma BF DOU G 6000 та саморобну NMC батарею з електромобільних комірок (14s).
Цей сетап використовується як резервне живлення будинку. Встановлював його ще два роки тому, працює без нарікань.
Сонячної генерації поки не маю, але планую встановлювати - 9 панелей Райзен 585вт.

Дослхуавшись до порад деяких людей, так взагалі із безпекових міркувань хочу замінити весь сетап на щоь більш надійне. Планую зібрати набір із дейєвського інвертора та батареї. Поки що придивляюсь до інвертора DEYE SUN-8K-SG05LP1-EU та дейєвських батарейок (планую щось на 10квтг). Комплект буде недешевий, тож купити все одразу і замінити одномоментно буде дуже складно і заміну планую поступову. Хочу спочатку замінити батарейку, а через місяць інвертор (або навпаки - спочатку інвертор, потім батарейку)

У звʼязку з цим є декілька запитань до товариства:
- чи "дружать" інвертори Deye з саморобними батарейками на базі електромобільних Li-ion NMC комірок? наскільки це безпечно?
- чи "дружать" інвертори Deye з фабричними LiFePO4 батарейками інших брендів? Dyness/Pylontech? щось дешевше типу Must/Felicity/LogicPower?
- чи є якісь обмеження використання батарей Deye з інверторами інших брендів?
- як на вашу думку безпечніше робити такий поетапний апгрейд? почати с фабричної батареї, підключити її до старого інвертора, чи краще спочатку замінити сам інвертор?

Дякую за допомогу.

Вкладення

• N-DeyeApprovedBatterylist(DY-LV48-0092)(1).pdf
    596,6 Кб · Перегляди: 15
  • Like
Реакції: stm
Назад
Угорі