dimc
Tier3
- Реєстрування
- 28 Вер 2024
- Дописи
- 22
- Бали
- 3
Ну тоді не знімавЭ. Вона на все коло наклеэна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну тоді не знімавЭ. Вона на все коло наклеэна.
Є. Замітив що між нею та дісплеєм з'явились плями. Чи волога, чи не знаю. От і подумав, що проблеми можуть бути від неї.З коробки немає ніякої захисної плівки, яку би потрібно було знімати
Ну тоді спробуйте зняти на свій страх та ризикЄ. Замітив що між нею та дісплеєм з'явились плями. Чи волога, чи не знаю. От і подумав, що проблеми можуть бути від неї.
В мене немає проблем з сенсором. )))) Це просто побачив, та вспомнив що тут писали про сенсор.Ну тоді спробуйте зняти на свій страх та ризик
Легко та швидко.Ну тоді спробуйте зняти на свій страх та ризик
От тепер узнаємо.У кого є проблеми з сенсором. Захисна плівка знята чи ні?
Підвищує частоту внурішніх перетворювачів для тих, кто чує писк котрий заважає спокійно спати.Хто може пояснити, що таке - low noise mode, що він робить та на що впливає?
Дякую за конструктивну відповідь. Бачу ви добре розумієтесь у техніціПідвищує частоту внурішніх перетворювачів для тих, кто чує писк котрмй заважає спокійно спати.
Не рекомендую. Знижується потужність, та збільшується нагрузка на затвори транзисторів.
Так. Займаюсь ремонтом іншої електроніки. Та прийшлося трохи й инверторами як почалися блекаути. Але стараюсь відмовлятися від китайського непотріба типу повервмер. Тільки друзі та близькі. С заводу стоять неякісні комплектуючі, а купити для ремонту окрім китайських підробок під китайські підробки зараз практично нема чого.Бачу ви добре розумієтесь у техніці
А що скажете про свіжі , 2024 року виробництва Deye? Нормальні компоненти там всередині стоять?Так. Займаюсь ремонтом іншої єлектроніки. Та прийшлося трохо й инверторами як почалися блекаути. Але стараюсь відмовлятися від китайського непотріба типу повервмер. С заводу стоять неякісні комплектуючі, а купити для ремонту окрім китайських підробок під китайські підробки зараз практично нема чого.
Оце вечером вчора в повервмері випаяв на смітник. І таких за цю неділю три кучки.
Скажіть будь ласка, в мене інвертор deye 6 квт. Дивна для мене ситуація, а саме: в режимі байпас (з АКБ та панелей нічого не бралось), коли з мережі бралось 300-400 ват, радіатор інвертора теплий (30-35 градусів). Коли брало 300-400 вт з АКБ(з мережі брало 20 вт) радіатор інвертора холодний. Не розумію як так може бути.В середену не заглядав, але...
Не слухайте байки. Не та це контора, щоб якість знижувати. Як би там щось стало ненормально, то роліками по ремонту засипали б весь інтернет, як по повервмер подібним.
Там немає байпасу як такового. Коли бере с мережі, то працюють усі перетворювачі для повної синхронізації внутрішніх генераторів струму по частоті та синусоїді частотою та синусоїдою мережі. Коли бере тільки с АКБ, то частина з них розгружені. Я так розумію роботу подібної реалізації.в режимі байпас (з АКБ та панелей нічого не бралось), коли з мережі бралось 300-400 ват, радіатор інвертора теплий (30-35 градусів)
Тобто спостереження описані мною не є чимось дивним?Там немає байпасу як такового. Коли бере с мережі, то працюють усі перетворювачі для повної синхронізації внутрішніх генераторів струму по частоті та синусоїді мережі. Коли бере тільки с АКБ, то частина з них розгружені. Я так розумію роботу подібної реалізації.
В мене, наприклад, вже третю годину нема мережі та 350-400 ватт споживання с АКБ. Радіатори практично кімнатної температури.
Так.Тобто спостереження описані мною не є чимось дивним?
Дякую вам. Ви мене заспокоїли. А то я почав хвилюватися за це
- чи "дружать" інвертори Deye з фабричними LiFePO4 батарейками інших брендів? Dyness/Pylontech? щось дешевше типу Must/Felicity/LogicPower?