ви закон Ома знаєте?Я таке бистро попробував та відмовився від подібного. Це зовсім не те, що треба для доброго інвертора.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ви закон Ома знаєте?Я таке бистро попробував та відмовився від подібного. Це зовсім не те, що треба для доброго інвертора.
Чім вам допоможе закон Ома коли у вас ні як не взаємодіючи батареі ні між собою, ні з єдиним BMS котрого нема, ні з інвертором? Зоопарк і той живе по встановленним правилам взаємодії. У вас любий може вийти за рамки та обрушити/зупинити всю систему.ви закон Ома знаєте?
ви розумієте, шо батареям не потрібна взаємодія. Це як відро з водою, я маленьким напором наповнюю і автоматично балансую.Чім вам поможе закон Ома коли у вас ні як не взаємодіючи батареі ни між собою, ні з BMS?
Я розумію вас, так як ваша дорога мною вже пройдена. Теж були такі самі логічні думки поки балувався подібним. Але після переходу на 16s Lifepo4 збірку з єдиною инверторною BMS, думки про поєднання послідовно 12,8х4 або 24х2 пішли в безвозвратнє минуле. Чого і вам раджу. Поки є хвиля можливості продати наявні батареї та купити щось більш дружелюбне до Deye, користуйтесь та не видумуйте як обдурити себе та обставини.ви розумієте
Нехай людина насолоджується безперервним живленням, не заважайте!у вас ні як не взаємодіючи батареі ні між собою, ні з єдинимBMS котрошо нема, ні з інвертором
хаха, я фізику в школі вчив, тому не збираюсь. Моя система працюватиме роками ідеально збалансованоЯ розумію вас, так я ваша дорога мною вже пройдена. Теж були такі самі логічні думки. Але після переходу на 16s Lifepo4 збірку з єдиною BMS, думки про поєднання 12,8х4 послідовно пішли в безвозвратнє минуле. Чого і вам раджу. Поки є хвиля можливості продати наявні батареї та купити щось більш дружелюбне до Deye, користуйтесь та не видумуйте як обдурити себе та обставини.
Ну я буквар за школою зкурив.я фізику в школі вчив
Так я то що? Це людині свербить що там та як. Спостережує постійно вдень та в ночі, контролює.Нехай людина насолоджується безперервним живленням, не заважайте!
нашо контролювати, раз налаштував і забув. Вже 5 день, безпомилково працює як годинникТак я то що? Це людині свербить що там та як. Спостережує постійно вдень та в ночі, контролює.
Лише 5 день.Вже 5 день
якщо в мене станеться хоч 1 помилка за 1 рік готовий вам ящик чогось чи кілограм в еквіваленті до 1000 грн вислати..Лише 5 день.
Ще раз повторю. Поки на хвилі є можливість продати ці акуми або повернути та купити правильні для Deye, не думайте та дійте.
А де гарантія, що Ви скажете про це? Хоч 10-100 помилок, то буде все тихенько... Але прислухайтесь до порад вище: набагато краще мати одну збірку 48в, ніж 4 послідовних по 12в. Чомусь всі стараються позбутися послідовного підключення акумуляторів на такі інвертори.якщо в мене станеться хоч 1 помилка за 1 рік
я буду мати на совісті. Всі стараються бо фізики не знають. Я знаю чому вони стараються і чому в них рве, тому не проблема.А де гарантія, що Ви скажете про це? Хоч 10-100 помилок, то буде все тихенько... Але прислухайтесь до порад вище: набагато краще мати одну збірку 48в, ніж 4 послідовних по 12в. Чомусь всі стараються позбутися послідовного підключення акумуляторів на такі інвертори.
Бачу, що вам поради не потрібні. Ви впевненні в своії правоті.я буду мати на совісті. Всі стараються бо фізики не знають. Я знаю чому вони стараються і чому в них рве, тому не проблема.
Подивився багато контенту на ютубі то колишні фотографи стали електриками тому такі справи і середня температура по палаті.
Яка саме фізика так стверджує?От тут і починає працювати фізика, яка ствержує, що струм повинен текти по найкоротшому шляху з найменшою кількістью проміжних зїеднан
Бачу, що вам поради не потрібні. Ви впевненні в своії правоті.
Але спробую ще раз як саме електрик та електронщик зі стажем під 40 років.
Саме закони фізики, та закони конструювання приладів енергозабеспечення дуже радять запобігати лишніх послідовних зїеднань та встроєнних поміж ними компонентів. У вас в системи зараз 4 BMS послідовно. Тобто у вас по факту 4 послюдовно підключенних комплектів перемикаючих транзисторів. А це іх опір та падіння напруги помножено на 4 відносно однієї BMS. Це втрати.
Я вже не кажу про те, що у вас ще добавилось купа гірлянд з посередників між батареями у вигляди клем та проводів в середені ваших 12-ти вольтових акумів. От тут і починає працювати фізика, яка ствержує, що струм повинен текти по найкоротшому шляху з найменшою кількістью проміжних зїеднань, бо на них будуть втрати.
Нема магії. Є підрахунок. У шафі усі комірки мають лише по одній перемичці між собою. У вас між комірками 4-5, 8-9, 12-13 присутні по парі клем та по три перемички, плюс 4 BMS с 4-мя перемичками, замість однієї з однією перемичкою. Простий підрахунок і ви прилипли на 8 зайвих перемичок та на 8 зайвих з'еднань відносно однієї збірки.тобто в шафах нема всередині гірлянд і провідників, а якась магія?
Я вам вище написав, що електрик та електронщик. Освіта саме по спеціальності.Ви фотограф?
физика контактное сопротивлениеЯка саме фізика так стверджує?
можливо внутрішній опір тих бмсок якийсь нереальний, але це не міняє суті. Там всьо в межах похибки незалежно чи 4 бмски чи 1. І не про втрати має бути розмова.Я вам вище написав, що електрик та електронщик. Освіта саме по спеціальності.
Не треба переходити на підколки. Це зайве при нормальній співмові.