Проверю сегодня эту гипотезу, спасибо."Розумні китайці" які зробили "найкращий інвертор" з "найкращим софтом" не змогли реалізувати перехід через опівночі. Спробуйте розбити свою "зарадяку" на два діапазони: 23-00 і 00-07
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Проверю сегодня эту гипотезу, спасибо."Розумні китайці" які зробили "найкращий інвертор" з "найкращим софтом" не змогли реалізувати перехід через опівночі. Спробуйте розбити свою "зарадяку" на два діапазони: 23-00 і 00-07
Налаштувати і заряджатиЭто сезонная настройка, которая будет неактуальна с включением электроотопления, пока вышел из ситуации таким образом, но как принудительно от сети заряжать аккумулятор в нужное время до нужного процента вопрос открыт.
цікаво, в мене взагалі перемикалось лише в 9:00 та в 17:00, усі решта як не налаштовуй - пофіку, зараз прошивка оновлена, треба буде спробувати."Розумні китайці" які зробили "найкращий інвертор" з "найкращим софтом" не змогли реалізувати перехід через опівночі. Спробуйте розбити свою "зарадяку" на два діапазони: 23-00 і 00-07
Згідно документації там діапазон: 01:00-24:00. Може там настільки ментальність інша, що в добі тільки 23 годиницікаво, в мене взагалі перемикалось лише в 9:00 та в 17:00, усі решта як не налаштовуй - пофіку, зараз прошивка оновлена, треба буде спробувати.
Несколькими меседжами назад писали, что график не понимает переход через полночь.Это сезонная настройка, которая будет неактуальна с включением электроотопления, пока вышел из ситуации таким образом, но как принудительно от сети заряжать аккумулятор в нужное время до нужного процента вопрос открыт.
Да, настройку уже поменял, наблюдаю.Несколькими меседжами назад писали, что график не понимает переход через полночь.
У вас стоит первый пункт в графике с 23-00 до 7-00.
Вам надо разбить этот промежуток на две части:
1) 23:00 до 00:00 - поставить галку Grid Charge
2) 00:-00 - 07:00 - поставить галку Grid Charge
Тогда будет идти зарядка в нужный вам промежуток.
Согласно вашего скрина зарядка идет только 1 час с 23-00 до 00-00.
В Дейе такой глюк в графике.
ще є нюанс ментальності, те що для нас саме собою зрозуміле часто в китайців є дивним, і навпаки.
культури надто різні.
А так то звісно софт сирий, нормальне тестування та вилизування коштують грошей, а інвертори мало хто буде купувати вдвічі дорожче, що робить продажу сирого софту економічно кращою стратегією, допоги усі стандартні фічі в стандартному режимі працюють.
прошивку оновити, в мене після оновлення стало краще рахувати вольтаж та ампераж, але все ще не ідеально, похибка мінімальна коли вольтаж в межах 48-58 та ампери коло 100.
Якщо бажаєш обмежити - давай запас у 20а, тобто коли ставиш заряджати 50а воно може заряжати 60-70 від сонця, сонце особливо коли хмарно стрибає часто, походу воно не встигає обмежувати заряд, або не коректно рахує ампери від стрибків, хз.
Раджу просто "псіханути" та поставити акум який легко приймає хоч 200а та бмс на 200а, тоді можна ніц не обмежувати взагалі по силі струму, а от вольтаж брати 58.8 та обмежити 57-58в (залежно від бмс).
В мене 58.8 макс та добрий бмс, стоїть на деє 58в, по факту то обмежує на 57.6, то заливає до 58.2, "точність"
Все настройки остаются на месте, ничего отключать не надо, инвертор перегрузится и несколько минут не будет электричества.Дякую за пораду, спробую запросити оновлення прошивки у китайців.
Підкажіть чи після оновлення всі налаштування злітають і потрібно налаштовувати інвертор з нуля?
І як проходить процес прошивки? Потрібно зняти навантаження, відключити сонячне поле і писати в суппорт?
Сегодня была первая удачная отработка зарядки, но программа отработала после полуночи, с 23 до 00 не подхватилаНесколькими меседжами назад писали, что график не понимает переход через полночь.
У вас стоит первый пункт в графике с 23-00 до 7-00.
Вам надо разбить этот промежуток на две части:
1) 23:00 до 00:00 - поставить галку Grid Charge
2) 00:-00 - 07:00 - поставить галку Grid Charge
Тогда будет идти зарядка в нужный вам промежуток.
Согласно вашего скрина зарядка идет только 1 час с 23-00 до 00-00.
В Дейе такой глюк в графике.
Какую версию прошивки они ставят ?Все настройки остаются на месте, ничего отключать не надо, инвертор перегрузится и несколько минут не будет электричества.
У меня трёхфазник 12КВт, из изменений заметил только возможность выбора языковых пакетов.Какую версию прошивки они ставят ?
Что в ней нового ?
У мене стоїть розряд батареї:Сегодня была первая удачная отработка зарядки, но программа отработала после полуночи, с 23 до 00 не подхватила
У меня тоже 3-фазник , но 10 кВт сейчас такое указано. А у вас ?У меня трёхфазник 12КВт, из изменений заметил только возможность выбора языковых пакетов.
У меня такУ меня тоже 3-фазник , но 10 кВт сейчас такое указано. А у вас ?
HMI: Ver 1001-C031 MAIN: Ver 2005-1128-1807
Мені оновили до версії 1140 щойноУ меня так
Добрый день, до какого уровня упало напряжение батареи после того как вы сняли с нее 12,3 Квт ?Хочу поділитись досвідом свого кейсу.
Значить ті дві батареї я зміг підєднати JK бмс через ESP32 потім через TJA1050 конвертер RS-CAN до інвертора Deye з подміною данних RS на протокол Pylontech. Інвертер працює у режимі Lithium Battery, Li-BMS має всі данні, протокол Lithium 00 (Pylontech)
надія була якщо дати йому через Lithium mode запит на 60v він іх видасть але ні. Батарея 13.85квт у 16s заряджена до 58.8 видавала 5.2 квт що є фуфло.
Розрізав батарею відділив 2 ячейки, стало 14s, зарядив до 58.8, знаяв з батареї 12.3кВт - благодать
Налаштував потім верхній поріг батареї 57.0 вольт що є 4.1 на комірці. Для спокою і меншого зносу
так все виглядає
В инструкции написано типа для гарантированного запрета экспорта энергии в общую сеть поставьте небольшой импорт энергии в диапазоне 20-100 вт, я поставил 20, видел ставят 5 вт. Когда поставил 0 - наблюдал как стрелочка периодически бегала в сторону ДТЕК.Добрый вечер всем, не совсем понятна суть настройки"Zero-export Power", может кто разобрался.