FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Був у мене такий додаток, але там немає української мови. Тому й користуюсь таким, зручніше.
Немає, так. Але він до біса функціональний та зручний. Можна йому це пробачити.

Сьогодні дея чогось косячила з смарт навантаженням.
Замість сонця починала в батку з мережі гнати. Може лише 1 відсоток, алеж... На графіках дуже не красиво.
Передивився жовтень - такого не будо.
Звичайно смарт включається, розряджає 5%, вимикається, сонце дозаряджає батку на 5%, смарт включається ітд.
А сьогодні після відключення смарт, батка починала заряджатися від мережі...
Алеж можливо це, як і попередня проблема, лише в миттєвих розрахунках інвертора.

Вкладення

• Screenshot_20241213_202803_Deye Cloud.jpg
    Screenshot_20241213_202803_Deye Cloud.jpg
    357,4 Кб · Перегляди: 8
  • Screenshot_20241213_201851_Deye Cloud.jpg
    Screenshot_20241213_201851_Deye Cloud.jpg
    338,1 Кб · Перегляди: 8
можливо це, як і попередня проблема, лише в миттєвих розрахунках інвертора.
З якою частотою донгл відправляє дані на Deye Cloud? Раз у 10 хвилин? При такому періоді логів має сенс дивитись лиш статистичні дані, а не миттєві.

Вероятно вы о разных приложениях пишите. Там где есть UPS - это Deye Cloud и расчитано оно только на инверторы Deye. Там где нет UPS - это Solarman. Расчитан не только на инверторы Deye.

Вероятно вы о разных приложениях пишите. Там где есть UPS - это Deye Cloud и расчитано оно только на инверторы Deye. Там где нет UPS - это Solarman. Расчитан не только на инверторы Deye.
Я спочатку тупонув і чомусь вирішив, що розмова про відображення на дисплеї інвертора. Далі вже зрозумів що про додаток.

3-фазний Deye SUN-20K-SG05LP3-EU-SM2 + 6 батарей SE-G5.1 Pro-B
В налаштуваннях задав зарадний струм батареї 100 А, але на екрані бачу потужність заряду лише рівно 2 кВт, тобто десь 40 А.
Чому так? Це перша зарядка батарей, SOC десь 48%

Це в минулому. Зараз усе працює з протоколо Deye
Все працює, пачкорд не в те гніздо в інверторі запхав, от такий фейл)))
Вам велике дякую за терпіння і скріни!))
До речі вже є прошивка 15.35, обновився, все працює. Буду ще розтиратись, що саме пофіксили.

3-фазний Deye SUN-20K-SG05LP3-EU-SM2 + 6 батарей SE-G5.1 Pro-B
В налаштуваннях задав зарадний струм батареї 100 А, але на екрані бачу потужність заряду лише рівно 2 кВт, тобто десь 40 А.
Чому так? Це перша зарядка батарей, SOC десь 48%
Почекайте, збалансує...

Інвертор бачить UPS як зарядки 8-12 вт, малопотужні ПК, роутери , смартфони, тобто відділяє малюків;)

По замовчуванню.
Там в батареї дві сторінки налаштувань струму.
Ні, це не воно.
В 1-му віконці струм зарядки від генератора.
В 2-му віконці лише показується реальний стрім заряду від мережі, не встановлюється.
Може дійсно треба збалансуватися батареям.... Спостерігаю....

Вкладення

• deye.JPG
    deye.JPG
    119,6 Кб · Перегляди: 9
Останнє редагування:
А хто мав справу з Ethernet логером LSE-3 для інвертора Deye?
Вирішив спробувати, підключив, він навіть написав в статусі Remote Server A: Connected.
Але як мені здається навіть не отримує даних з інвертора...
По налаштуванням - все один в один як у Wi-Fi логера, навіть пункти вибору Wi-Fi мережі і її ключа. WTF?
В мануалі пропонують користуватися додатком Solarman, про Deye Cloud (у мене всі інвертори в ньому) жодного слова.

Вкладення

• 2024-12-13 23.23.57.jpg
    2024-12-13 23.23.57.jpg
    138,6 Кб · Перегляди: 12
  • logger.JPG
    logger.JPG
    32,5 Кб · Перегляди: 12
Товариші, скажіть будь даска, якщо потрібно "стягнути" навантаження в 20кВт (ліфт, три фази) то якщо взяти 2 деї по 12кВт, вони в паралель з цим справляться? Чи там паралель для інших сценаріїв?

Товариші, скажіть будь даска, якщо потрібно "стягнути" навантаження в 20кВт (ліфт, три фази) то якщо взяти 2 деї по 12кВт, вони в паралель з цим справляться? Чи там паралель для інших сценаріїв?
думаю - справляться
А шо нема якогось на 20 кіловат шоб не паралелити?

Deye SUN-20K-SG01HP3-EU-AM2 20KW - здається воно

Паралель - це якраз для збільшення потужності. Або з трьох однофазних створити 3 фази..
Я на ліфт поставив Deye SUN-20K-SG05LP3-EU-SM2.
У мене ліфт з 10 кВт двигуном, інверторний драйвер, при старті споживає 16 кВт.
Якщо будете дивитись на висковольтні моделі, то враховуйте максимальний струм батареї і відповідно рахуйте їх мінімальну кількість.

Останнє редагування:
Назад
Угорі