Я не ставлю автомат.хто підкаже який краще автомат ставити між батареями та 6квт інвертором? і якщо можна назву аббо лінк на такі автомати
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я не ставлю автомат.хто підкаже який краще автомат ставити між батареями та 6квт інвертором? і якщо можна назву аббо лінк на такі автомати
Якщо батареї Deye - то сенсу в автоматі немаякий краще автомат ставити між батареями та 6квт інвертором?
Якщо всі БМС між собою вірно скомутовані, правильно виставлена ємність кожного, та правильно скомутовані з інвертором - то сумарну ємність інвертор повинен показати.як перевірити що інвертор бачить усі 3 мої батареї?
не знаю де повинна бути сумарна ємність, але єдине що замітив - при підключенні бмс до 1 батареї показує максимум чарж каррент - 90 ампер, при 2-х - 180, і при 3-х - 270 ампер, то походу таки все правильно підключене. а з приводу ємності бачив тільки в налаштуваннях акб, і там вручну треба прописувать. от тільки прописувать ємніть однієї чи всіх разом?Якщо всі БМС між собою вірно скомутовані, правильно виставлена ємність кожного, та правильно скомутовані з інвертором - то сумарну ємність інвертор повинен показати.
Сумарнупрописувать ємніть однієї чи всіх разом?
В ДейеКлауд пристрої/батарея дерево всіх підключених батарей.як перевірити що інвертор бачить усі 3 мої батареї?
показывайте настройкиДоброго дня, підкажіть будь ласка, у мене 3 однофазні інвертори Deye SUN-8K-SG01LP1-EU підключені паралельно, при сонячній погоді і чистих панелях генерація не більше 1кВт, але якщо відключити мережу змінного струму 220В від інвертора, то генерація відповідає реальним значенням.(фото для прикладу додаю).
Підкажіть, будь ласка, в чому може бути причина такої роботи інвертора, може неправильні виставлені налаштування?
А что должно происходить? Видите ли.. все гадалки, предсказатели, шаманы и прочие представители эзотерических наук - в отпуске и тут появляются крайне редко... Посему если хотите услышать ответ, постарайтесь задать вопрос так, чтобы было понятно всем, - что вы делаете и как, а не только вам.Доброго дня, підкажіть будь ласка, у мене 3 однофазні інвертори Deye SUN-8K-SG01LP1-EU підключені паралельно, при сонячній погоді і чистих панелях генерація не більше 1кВт, але якщо відключити мережу змінного струму 220В від інвертора, то генерація відповідає реальним значенням.(фото для прикладу додаю).
Підкажіть, будь ласка, в чому може бути причина такої роботи інвертора, може неправильні виставлені налаштування?
У моєму випадку, однофазний інвертор та 3-х фазна мережа, на кожній фазі встановлений свій інвертор, по інструкції схему підключення додаю.Viktor20100
У вас всі три задані як майстер.
А має бути один майстер і 2 слейви.
І покажіть закладки System Work Mode.
А ще перевірте GRID: чи дійсно на кожен з трьох інверторів приходить його фаза і їх послідовність відповідає налаштуванням.
Дивно.... Підключено і налаштовано вірно.У моєму випадку, однофазний інвертор та 3-х фазна мережа, на кожній фазі встановлений свій інвертор, по інструкції схему підключення додаю.
Послідовність фаз вірна, перевіряли з фазовим детектором.
На литии если не заряжать батарею до 100%, то идёт постоянный дрифт SOC вниз. Это известный факт.Добрий день.
Деякий час тому я піднімав питання стосовно різниці енергії, котру АКБ віддає і бере при заряді. У мене там дурня була, виходило що АКБ при заряді бере ампер-годин значно більше, ніж перед тим віддав...
Після цього я поспостерігав за своєю системою і дещо з'ясував, чого я зовсім не розумію. Зараз опишу, може хтось стикався з таким і щось підкаже.
У мене система з інвертора 6К + АКБ (16s, 260 Аг, JK-BMS Inverter), сонця немає. 100% заряду це - це 55.2В, або 3.45В на комірку. Зараз відключень світла немає, інвертор працює тижнями у "транзиті", формально начебто з АКБ нічого не бере.
Щоб не тримати АКБ весь час при 100% заряду, я після того як заряд АКБ досягає 100% та BMS переходить у флоат, знижую % заряду через Solarman > System Work Mode 2 > Bat на 90%, це 53.2В на АКБ, або 3.325В на комірку. І в такому стані при 90% заряду АКБ у мене перебуває весь час. При розряді з 100% до 90% АКБ віддає 1.2 кВт за показами інвертора, що цілком відповідає ємності АКБ.
Проблема в тому, що далі, коли АКБ стоїть при 90% заряду, напруга на АКБ повільно падає, хоча % заряду АКБ не змінюється і залишається за показами інвертора на 90%. Наприклад за цей тиждень з 53.2В напруга впала до 52.64В, тобто до 3.29В на комірку.
Кожного тижня (у вихідні) я вручну ставлю 100% і інвертор заряджає АКБ... При цьому в АКБ інвертор заливає 7+ кВт-годин. Тобто при розряді 100% > 90% АКБ віддає 1,2 кВт, потім стоїть тиждень начебто без споживання, але напруга на АКБ падає. Потім при заряді цей АКБ бере 7 кВт-годин. За тиждень простою без споживання у мене кудись випаровується 7-1,2=5.8 кВт-годин з АКБ, це приблизно 40% ємності...
Виглядає все це так, що весь тиждень щось висмоктує енергію з АКБ, хоча інвертор цього споживання не бачить.
Хтось з таким стикався? Цьому є пояснення? Тому що я не розумію, що відбувається.
идёт постоянный дрифт SOC вниз. Это известный факт.
самоспоживання (наприклад балансування постійне), або саморазряд
Добре, третій варіант. Підсасує інвнртор, але бмс гівняно рахує... виходить що інвертор знайшов невичерпане джерело, бо якщо беру, а 90% не падає, чому б не брати?