Китайская поддержка прислала мне картинку распиновки порта BMS и порекомендовали мне внимательно на нее посмотреть.
Смотрел, смотрел..........3й пин пустой.........что теперь - провод обрезать на 3м пине?
Посмотрел распиновку порта PCS на аккумуляторе - все тоже самое, только еще пустой 6 пин - GND_485 (на порту BMS).
Может инвертору на порту BMS не хватает земли от аккума, что то не коннектится?????
так. Я спробував розібратися в ваші проблемі. І не зміг.
Давайте так -
1 модель інвертора.
2 Модель батареї.
3 З'єднання.
4 DIP перемикачі.

по вольтажу влазите (150-425V startup 125V)
по струмам - теж (18/27А)
По струму тут не сходиться... На шильдику інвертора вказано 13/17А..
Які тоді треба шукати панелі (бажано N-Type) з максимальним струмом 13А?

так. Я спробував розібратися в ваші проблемі. І не зміг.
Давайте так -
1 модель інвертора.
2 Модель батареї.
3 З'єднання.
4 DIP перемикачі.
1 модель інвертора Deye SUN-12K-SG04LP3-EU прошивка MAIN:2006-1172-1807HMI:1001-C050
2 Модель батареї Deye SE-G5.1 Pro-B прошивка 200С
3 З'єднання - вкладення Batteries.jpg (один в один, тільки в мени 3 аккуми)
4 DIP перемикачі ????????? не знаю, це які? де вони?
.......
Доречі, а чи може на цю проблему впливати налаштування Battery Setting
Batt Type:
BMS Lithium Batt - вибрано в мене
Batt-V mode
Batt-% mode

Вкладення

• Batteries.jpg
    Batteries.jpg
    58,4 Кб · Перегляди: 6
Останнє редагування:
Approved battery list Deye: аккумуляторы Deye SE-G5.1 Pro-B только CAN

Вкладення

• deyeapprovedbatterylistdy-lv48-0076.pdf
    523,2 Кб · Перегляди: 4
  • Like
Реакції: andy
Доречі, а чи може на цю проблему впливати налаштування Battery Setting
Batt Type:
BMS Lithium Batt - вибрано в мене
Batt-V mode
Batt-% mode

як вибрано у вас- це працювати з BMS батареї
а отже - ще тип батареї 0
і все - робота через CAN

Підкажіть ще плс. В гаражі, де домовий лічильник, якій я так понімаю вже можна прибирати (на вулиці ж їх лічильник поставили), стоїть інвертор з АКБ. Коли буду знімати пломби з домового лічильника, прийдеться в гараж пускати ДТЕК. Мені за інвертор нічого пред'явити не зможуть? Типу "заборонено, потрібно узаконити" та ін.?

І ще, може хтось знає... та потужність у договорі, прописана як 1,5 кВт... це мається на увазі на кожну фазу по 1,5 кВт, тобто загалом 3*1,5=4,5кВт? Або це загальна потужність всіх 3х фаз? І за договором я можу розраховувати на 500 Вт на фазу? Останній варіант це якійсь феєричний маразм, але після того що маю, я вже нічому не здивуюся.
Это суммарная мощность. Если подадите заявление на изменение договора по увеличению мощности , возможно услышите что нет дополнительных мощностей. Где Вы были когда договор подписывали?

Подивіться який лічильник вони Вам зараз поставили. Мені торік навіщось поставили трифазну GAMA 300. Типу мотивували, що він з дистанційним зняттям показань і бла-бла-бла. Але вивчення його характеристик також показало що в ньому є така неприємна штука як керований вимикач. Типу можуть дистанційно відключити за несплату, або його можна налаштувати, щоб він автоматично вимикався при перевищенні договірної потужності. Спробуйте вчепитися в це. Нехай активують цю автоматичну функцію і сбільшать номінал автоматів. Тоді формально більше договірної потужністі Ви не зможете взяти, але зможете її брати навіть з однієї фази.
Так сейчас все счетчики, если есть дистанционное управление, по снятию показаний имеют возможность отключать потребителя. Не заплатил- сразу вырубили.

силову частину не треба було підключати з 2х сторін.
и это влияет на комуникацию по CAN?)))

я например подключаю всегда один полюс от верхней акб, а второй от нижней для уравнивания тока со всех акб

Но це все фігня. Не фігня почалась коли я увімкнув чайник і увімкнулася насосна станція - зникло світло. Почав розбиратися... рядом с лічильником на стовпі вони поставили на 3 фази автомати С10, на 10 пи-пи-пи ампер!!! Їх вибило.
Grid Peak Shaving 2200 і всьо?

Пересмотрел по-новому всю ветку, регулярно были посты.......те же аккумы, тот же инвертор..........и все отображается (логгер, инвертор, аккумы стопкой)
И шо его делать?

Пересмотрел по-новому всю ветку, регулярно были посты.......те же аккумы, тот же инвертор..........и все отображается (логгер, инвертор, аккумы стопкой)
И шо его делать?
https://chat.whatsapp.com/C7blvTB81AKBxZVEI6KvJY
Сюда писали?
Там активно помогают даже тем кто rj45 не может вставить

По струму тут не сходиться... На шильдику інвертора вказано 13/17А..
Які тоді треба шукати панелі (бажано N-Type) з максимальним струмом 13А?

И шо его делать?
Ну так в чому проблема? Ваш інвертор працюватиме з батареями лише через can. Тобто - все як у вас і тип батареї 00. Ну і в батареях інфо нe відображатиметься як через rs485. Просто li-ion deye. І все. Ну і температура батареї не 100с

и это влияет на комуникацию по CAN?)))

я например подключаю всегда один полюс от верхней акб, а второй от нижней для уравнивания тока со всех акб
Це я просто коментував схему підключення. Про підключення батарей через CAN проблеми тут не бачу. Людина хоче чомусь саме rs485
І бачити таку інформацію з батарей. Чого не буде. А по теорії - дуже раджу книжку wiring unlimited. Від victron. Є в темі по віктронах.

Назад
Угорі