Може вони просто перевили значения з річної системи в десяти? І ніхто нічого не оновлював?
на початку продажів було лише дві прошивки.
Чим вони різнилися, окрім призначення на ринки збуту, продавці тощо, сказати важко. Зараз вже три нові прошивки.
Зі звичайним акумом, який був у мене на початку, зарядка акума струмом з початку була, як і виставив 50А при різних так і однакових значеннь bulk і float і тривала майже до кінця 95-97% і потім струм спадав. В інших користувачів у цій темі, струм не міг піднятись вище 10А .
З акумом Anern зі smart BMS і комунікацією робота ідеальна, як книжка пише, тут нічого не забереш.
Я вже мабуть писав, що мій попередній інвертор MUST-PV18-3224 VPM II про який в мене лише позитивні оцінки, окрім реактивного звуку при заряджанні. Він дуже добре працював 3 роки зі звичайним акумом LiFePO4. А коли я спробував підключити до розумного акума Anern, то робота була вже з проблемами, трохи працював далі злітала комунікація, вихід помилок і аварійні відключення інвертора. Я це не розбирався з цим , бо метою було спробувати як тест, можливо не так щось було в налаштуваннях.
Але коли читаєш, що Must ідеально працює зі своїм акумом Must, то значить не все всім підходить.
Повірте, що робота більшості бюджетних китайських інверторів кращої, чи гіршоі компоновки чи навіть рейтингу будуть по різному працювати з різними акумами. Якщо б в мене від початку був акумулятор Anern, то я б не знав, що з акумом зі звичайною BMS , у моєму випадку Volt Polska, деякі моменти роботи були не зовсім коректними.
З понеділка спробую уточнити , що це за нові прошивки, і якщо прошивки, а не назви, то чим різняться.
Але вже мені здається, що це лише зміна назв