Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
на початку продажів було лише дві прошивки.Може вони просто перевили значения з річної системи в десяти? І ніхто нічого не оновлював?
Те що я й писав. Перевили з шістнадцяти річної системи в десятитри прошивки 1000019 100001А 100001С , які призначені на різні ринки збуту, продавці .., змінили назву
в додатку AEC Cloud на
v1.0.25 v1.0.26 v1.0.28
Погортайте тему на кілька сторінок назад.Доброго дня, замовив я собі це чудо -чекаю. Але руки вже чешутся приліпити його до НА, хто що може порадити ? есп32 вже на поготові.
Я читав. Інвертор тільки забрал ще не підключив, так як зломана рука і проблемно зараз. Але уже дуже цікаво стало з штатного логера витягнути прошивку, на скільки я зрозумів він построєний на ESPC3-20E, є контакти VCC.GND.EN.TX.RX.IO9 - зараз себе мучати не буду щоб підпаятися до них через пару днів гіпс знімуть буду витягувати прошивку. Фото логера в середині.Погортайте тему на кілька сторінок назад.
інвертор приліпив, але виникла проблема зв"язку з бмс, можливо я щось не розумію повинно на пілоні працювати, або можливо у мене не з тієї сторони підключено на рж45. Аненджи працювало все добре. Ось і думаю чи бмс міняти чи копати в бік шнурка. Працювало через перехідник ттл - рс485 і протокол 14 в налаштуваннях jk був. В наявності є бмс в19 але та що з каншвидкого одужання, щоб почати саме цей розділ для цього інвертора.
Все поступово з цього питання розкласти по поличках, бо чесно, я також хочу розпочати влаштування HA. Проте, брак досвіду і основне навичок у цьому. Все треба від початку.
Тому, як кажуть футбольні аналітики, м'яч тепер на вашій половині поля.
Або, всі карти у вас на руках, як це любить повторяти головний янкі.
почав описувати в пості #513 , а потім в пості #596 я надав достатньо інфо про приєднання акмулятора Anern-AN-LPB-N-24200 Npro зі smart bms та комунікацієюінвертор приліпив, але виникла проблема зв"язку з бмс, можливо я щось не розумію повинно на пілоні працювати, або можливо у мене не з тієї сторони підключено на рж45. Аненджи працювало все добре. Ось і думаю чи бмс міняти чи копати в бік шнурка. Працювало через перехідник ттл - рс485 і протокол 14 в налаштуваннях jk був. В наявності є бмс в19 але та що з кан
try writing in Ukrainian. I hope you can do it, or use Google Translateздравствуйте. сегодня пришла посылка с anern AN-FGI-S5000. заменила свой старенький anenji anj 4000w - настроила. вроде работает, но тут дождь, набежали тучки..и с панелей - ноль. подключила быстренько старый - 480вт. подключила через перекидной рубильник поле панелей к двум - старый около полукиловатта, а новый - ноль и прыгает к 226 и тут опять ноль. пробовала всякие настройки - не помогает.
подскажите, как у кого, это его такая работа или брак?
я вам пропонував повністю перечитати вказані пости. Там чітко описано як це працює. Якщо обмаль часу, або лінощі, то скажу вам просто. Коли у вас інвертор працює з smart bms і є комунікація, то показники налаштування струму заряджання виставлені в bms, а також мінімальний струм при якому відключається заряджання та інше встановлене в bms є пріоритетом. Для цього існує цей Менеджер, щоб захищати акумулятор, відслідковувати процес заряджання і розряджання, відключення і т.д. Інвертор лише виконує свою пасивну роботу у такій співпраці.Можливо я щось не розумію або лижі не їдуть. Після заміни бмс через кан вийшло подружити іх. По шуму поки притензій не має, але якойсь дивно він працює. Я не можу зрозуміти як він регулює ток заряду акб, я змінюю в бмс він змінює в себе, намагаюсь змінити на інверторі воно не міняє - ну це дурня якась
я читав Ваше повідомлення. Я розумію принцип роботи з смарт бмс. Але тут палка в колеса - наприклад я на аненджі 4 через ХА регулював струм заряду від моєї потреби (у мене не має панелей, я акб використовую для заряджання вночі і використовую вдень) і логіка роботи якщо у мене акб вдень до 23.00 розрядило до 15% то ХА підключить йому мережу але струм заряду виставить 5а, після 23.00 - струм змінится на 60а. Щоб це провернути з цим інвертором потрібно приліпит бмс до ХА (а це вже другі танці з бубном) - та сама дея, соліс і подібні дають вибір (бачать скільки може бмс але дають змогу коригувати) ось в цьому я не розумію логіки китайців.я вам пропонував повністю перечитати вказані пости. Там чітко описано як це працює. Якщо обмаль часу, або лінощі, то скажу вам просто. Коли у вас інвертор працює з smart bms і є комунікація, то показники налаштування струму заряджання виставлені в bms, а також мінімальний струм при якому відключається заряджання та інше встановлене в bms є пріоритетом. Для цього існує цей Менеджер, щоб захищати акумулятор, відслідковувати процес заряджання і розряджання, відключення і т.д. Інвертор лише виконує свою пасивну роботу у такій співпраці.
Коли у вас LiFePO4 зі звичайною bms, тоді інвертор має право на всі налаштування, виходячи з характеристик цієї bms.
Прочитайте хоча б пост #594 . За вікном вже половина 2026. Спробуте не слідувати принципу, який давно вже забутий "я все знаю, що там інші". Це не образа, а лише порада.
Логіка проста. BMS відповідає за все при роботі акумулятора, не інвертор. Не може в команді бути двох менеджерів, тоді буде mess.я читав Ваше повідомлення. Я розумію принцип роботи з смарт бмс. Але тут палка в колеса - наприклад я на аненджі 4 через ХА регулював струм заряду від моєї потреби (у мене не має панелей, я акб використовую для заряджання вночі і використовую вдень) і логіка роботи якщо у мене акб вдень до 23.00 розрядило до 15% то ХА підключить йому мережу але струм заряду виставить 5а, після 23.00 - струм змінится на 60а. Щоб це провернути з цим інвертором потрібно приліпит бмс до ХА (а це вже другі танці з бубном) - та сама дея, соліс і подібні дають вибір (бачать скільки може бмс але дають змогу коригувати) ось в цьому я не розумію логіки китайців.