Питання по інвертору Anern FGI-S5000

Цікаво. А що показує пробник якщо стати на L-OUT та N-OUT. Я прикрутив землю на корпус. Але коли немає мережі то пробник світить і і на L-OUT і на N-OUT.
Треба буде перевірти ще раз, але тоді я міряв звичайним індикатором із "Аврори", то L-OUT фаза(світиться), а N-OUT - не світиться... Від'єднувати заземлення від інвертора не дуже хочеться... А от про від'єднанян контактора уже думки є: бо боюся чи не нашкодить то заземлення від корпусу і від контактора коли вони зустрінуться... Якщо хто в темі - підкажіть, будь ласка, чи потрібно виключити/вилучити контактор із схеми, чи можна не переживати.

А яким чином одне й те саме заземлення може нашкодити чимось (?) дублювання ні на що не впливає.

Всмысле, если по кан то тянет инфу отсюда, прямо при зарядке налету меняет цыфры в инверторе если менять в бмс.
Нічого у мене не тягне. Я там встановив 150А. І в самому інверторі регулюю в діапазоні від 0 до 140А. Я так розумію що цей параметр це максимальний струм який може пропустити БМС через себе і з цього параметру інвертор бере також максимальний струм заряду який може бути. Так само і на розряд, максимальний струм. А користувач вже сам в інверторі регулює що йому потрібно. В БМС це на випадок якщо щось вийде з ладу, то при збільшені струму за встановлений вона відключе чи заряд чи розряд.

Треба буде перевірти ще раз, але тоді я міряв звичайним індикатором із "Аврори", то L-OUT фаза(світиться), а N-OUT - не світиться... Від'єднувати заземлення від інвертора не дуже хочеться... А от про від'єднанян контактора уже думки є: бо боюся чи не нашкодить то заземлення від корпусу і від контактора коли вони зустрінуться... Якщо хто в темі - підкажіть, будь ласка, чи потрібно виключити/вилучити контактор із схеми, чи можна не переживати.
Я правильно розумію що ви землю подали на корпус інвертора (штатна клема з боку інвертора) і додатково на n-out ?

Нет там ничего выше 3,47 В — нефиг там что-то ровнять, смысл нулевой делать себе нервы и (кипятить) химию, где вы это всё берете, е моё, ютуб зло :))
Вище 3.45 дійсно майже немає ємності. Але. Є сенс заряджати до 3.45 - 3.50 для балансування. Можливо не при кожному циклі, ну хоча б раз на місяць. Нижче 3.45 розбіг не великий і толку від балансування майже немає.
p.s. Ви так сварите ютуб і інтернет який вводить людей в оману ... Поділіться своїм джерелом інформації

Что вы там выше хотите найти — непонятно

Такой ответ думаю Вас устроит
меня не устраивает. у меня емкость небольшая батареи и иногда высаживается ниже 20% - без балансировки по верху (выше 3.5в на аккумулятор) очень большой разбаланс. на 3.45 ничего особо не разбегается при этом.

Назад
Угорі