FAQ Рейтинг гібридних інверторів. Доповнюється та оновлюється

Для високочастотного інвертора, це така собі ознака, там нема таких компонентів щоб суттєво на вагу впливали, тилкі радіатори але там алюміній і теж невелика різниця буде, товщина металу корпусу мабуть більше вплине, але це на роботу не впливає
Та зрозуміло, що теоретично можна зробити інвертор вдвічи легший і кращий за характеристиками. Але коли китайці плодять майже близнюків за схемотехнікою але під різними брендами, то блогери десь мають рацію, коли звертають увагу на вагу. Бо якщо почали економити з менших за розміром радіаторів, то вже не варто дивуватися якщо і транзистори там погірше і інші деталі...

гнутися може і под впливом температури
Це ви вже як кажуть "за вухи притягнули" як що він висить підвішений за верхні точки то невідомо що скоріше викличе деформацію від температури, на мій погляд як що метал товщий то деформація буде більша (плати) бо тоньший метал швидше сам деформуется

Що ви робите з ним як що він гнеться? В мене інвертор на стіні висить, мені складно уявити що при цьому може погнутися
а до того як він на стіну потрапив, він ще летів плив іхав,десять раз пезавантажували , в руках несли,потом грущики пару раз кинули , потім вішали , і все це призводить до деформацій мат плати якщо корпус не має жорсткості !!!!

а до того як він на стіну потрапив, він ще летів плив іхав,десять раз пезавантажували
Ну потрапив, працює і добре, я вам більше скажу, я його товщину не міряв, але як що потрапив и працює значить все нормально, і пофвгу скількіи він важить, до речі я його не важів

Та зрозуміло, що теоретично можна зробити інвертор вдвічи легший і кращий за характеристиками. Але коли китайці плодять майже близнюків за схемотехнікою але під різними брендами, то блогери десь мають рацію, коли звертають увагу на вагу. Бо якщо почали економити з менших за розміром радіаторів, то вже не варто дивуватися якщо і транзистори там погірше і інші деталі...
Основна вага інвертора це корпус радіатори дроселі реле і конденсатори, зменчиить вагу можна зробивши корпус тончим, дроселя і радіатори менчими, ставить слабші менчі реле, і менчі ємності, тоді він стане лекшим, питання а яким чином він стане якіснішим??? відповідь ніяк, получиться Anern, гадаю всі вже знають щото за какашка. Для того щоб зробить інвертор лекшим менчим і якісним нада нові технології, тобто інчий принцип роботи, або кардинально інча елементна база силових елементів з 99%ККД.

Останнє редагування:
І на скільки грамів зменшиться вага? На 50 мабуть?
електроліти на 500в 500мкФ в рази важчі(залежить від якості), а якщо порахувати загальну вагу всих в інверторі, то я гадаю кіло набереться запроста а той і більше. От якщо з економить трошки на тому трошки на цьому інвертор може похудать на кіло-два при тій самій потужності що у конкурентів, але тут правило чим важче тим надійніше, таке саме правило в БП для компів

Китайці подивляться наших блогерів та почнуть мабуть "утяжелітелі" додавати в інвертори, а що, кусок металлу - дешево - блогер зважив , о гарний інвертор, важкий можно радити брати.

Китайці подивляться наших блогерів та почнуть мабуть "утяжелітелі" додавати в інвертори, а що, кусок металлу - дешево - блогер зважив , о гарний інвертор, важкий можно радити брати.
в далекому 2010р були випадки коли уже наші продавці в компютерні БП АТХ гайки всередину прикрутювали після того як блогери довели що з двох БП з однаковою потужністю якісніший той що важчий, принаймі в більшості випадків, бо там більші радіатори, більші ємності дроселя, і повна елементна база фільтрів а не перемички.

Я гадаю там просто конденсаторів на кіло не набереться, вже не кажучи про різницю в вазі між якісними та неякісними
ви собі гадайте, ваше право. у тих шо до 3-х кВт може і не набереться, а 5кВт і далі запроста, там куди не плюнь в конденсатор попадеш.

а 5кВт і далі запроста, там куди не плюнь в конденсатор попаде
Єх, мав би зайвий випаяв би і зважив, але як що просто подивитися то вони зі свінцю повинні бути щоб стільки важити

Останнє редагування модератором:
я попереджав
Останнє редагування модератором:
У викладеному вище списку немає інвертора Axioma. Не знаю, чому навіть не згадали...
У мене працює вже шість років, нарікань немає, зі своєю задачею справляється.
Пару років назад допоміг поставити ще два таких знайомим. Там пенсіонери живуть, то до нього зовсім не підходять! Як виключили автомат зовнішньої мережі на початку березня, так до сих пір і не включали. Живуть від сонця та акумуляторів. Я дистанційно моніторю.
Axioma, это Украино - китайское предприятие с Вольтроником.

Єх, мав би зайвий випаяв би і зважив, але як що просто подивитися то вони зі свінцю повинні бути щоб стільки важити
Ради інтересу найшов у сабе електроліт 450а 470мкф потянув на 60-70гр, десять таких тай маєм 600-700гр, такщо цілком реально, а там і по більші стоять що по напрузі що по ємності.

Назад
Угорі