FAQ Рейтинг гібридних інверторів. Доповнюється та оновлюється

десять таких тай маєм 600-700гр,
ну добре маємо 700 гр тобто як що поганий інвертор легший на 700 гр там шо взагалі конденсаторів немає?
або на скільки поганий конденсатор важить менше хорошого?

ну добре маємо 700 гр тобто як що поганий інвертор легший на 700 гр там шо взагалі конденсаторів немає?
або на скільки поганий конденсатор важить менше хорошого?
я ж не казав що за рахунок тіки одних кондерів , всього менче по чуть-чуть, тай похуда інвертор на кіло два, основна маса всетаки припада на корпус дроселя транси і припой з текстолітом. кругом по чуть чуть зекономили і отримали Arern, легкий і дешевий з усіма витікающими.
в дроселях можна кинуть алюміній замість міді, тай ферит потонче. транси поменче, споловинить електроліти великої емності,радіатори зменчить по площі, у фільтрах перемички замість кераміки і резисторів , китайці завжди найдуть як зекономити бо на всяку ціну найдеться покупець. Інколи у них виходить дотримати баланс якість/ціна , а інколи ні.

Останнє редагування:
Смачна це скільки?
Судячи з відгуків в різних лотах вже купа людей з України їх накупила. Але тут щось досі ніхто не відписався.
Якщо дивитися по вазі (7.3кг), то він важить майже стільки, як і 24В Anenji (7кг). А його можна купити на Алі на розпродажах за 8500-9000грн.
О, й ось вже перші "щвісточки" по ним як раз. так буває, що все ніищіть доставка.
Доречі, там й про внутнішній порядок, й про конденсатори є

О, й ось вже перші "щвісточки" по ним як раз. так буває, що все ніищіть доставка.
Доречі, там й про внутнішній порядок, й про конденсатори є
Ну так підкажіть - де обговорюється.
Люди ж хочуть знати.

Добрий день.
Добрий день.
В мене три MustPV18-5248 PRO, кожен по своей фазі, по кожному свое поле (схід південь захід), акум один 48/200. Літом ставлю SOL в зиму SUB. Один мінус, не всі протоколи під прошивку загружають на заводі. Якщо треба щось змінити в алгоритмі, треба зв'язуватись з Must energy customer, допоможуть.
Добрий день.

Можливо користувачем Must pv18-5248pro буде корисно. Провів дві ночи відеоконференцій з Must energy customer, допомогли налаштувати мою систему як я хотів. Є 3 плати процесорів А6, А7 та А9. Залізо однакове, але прошивки різні. Тільки плата з індексом А9 з заводу може працювати паралельно. Перепрошити можливо програмою MustBurner. Але, напруга MPPT з 450v можлива лише 400v, та перекос фаз більш 30% виключаються інвертори. Тому, згідно мого процесора та коду плати, та моїх потреб, внесли налаштування які мене повністю задовольняють.

Добрий день.

Добрий день.

Можливо користувачем Must pv18-5248pro буде корисно. Провів дві ночи відеоконференцій з Must energy customer, допомогли налаштувати мою систему як я хотів. Є 3 плати процесорів А6, А7 та А9. Залізо однакове, але прошивки різні. Тільки плата з індексом А9 з заводу може працювати паралельно. Перепрошити можливо програмою MustBurner. Але, напруга MPPT з 450v можлива лише 400v, та перекос фаз більш 30% виключаються інвертори. Тому, згідно мого процесора та коду плати, та моїх потреб, внесли налаштування які мене повністю задовольняють.
тут багато користувачів
Тому, думаю було би корисно ще на декілька питань відповісти (якщо є звязок - будь ласка)
1 - чи працює інвертор з іншими BMS
2 - розпіновка (хоча би з боку інвертора)
3 - програми моніторингу я так думаю залежать від типу донгла. Які є варіанти?
4 - можливо є аналогічне посилання на хмару з документацією?

тут багато користувачів
Тому, думаю було би корисно ще на декілька питань відповісти (якщо є звязок - будь ласка)
1 - чи працює інвертор з іншими BMS
2 - розпіновка (хоча би з боку інвертора)
3 - програми моніторингу я так думаю залежать від типу донгла. Які є варіанти?
4 - можливо є аналогічне посилання на хмару з документацією?
Багато не зможу підказати. Так як інженери Must допомагали налаштувати мій комплект під мой побажання.
1. П 41 позволяє налаштування протоколів з іншими BMS, але я користуюсь Must LP16 вона сама, через хмарний сервіс обновила свою прошивку при підключенні до інвертора. Якщо рахувати самостійну сбірку з заводскую, то по сумі затрат однаково, но нічого не треба виставляти та коригувати. Підключив по WI FI та користуйся.
2. Не допоможу, бо використовую комплектний кабель CAN, а акуми, після підключення RS 485 самі определили хто головна батарея, хто залежна.
3. Програма мониторингу встановлена з сайту Must, з моими інверторами працюють Sola Power Monitor, та Power Monitor. Качав з різних форумів, не запускались, скачав з сайту з драйверами, все працює.
4. В моєму випадку це було так - я скачав MustBurner., дав доступ інженерам, і вони віддалено змогли би закачати прошивку. Але вирішили не зв'язувати паралельно. Тому прошивку не змінював.

Багато не зможу підказати. Так як інженери Must допомагали налаштувати мій комплект під мой побажання.
1. П 41 позволяє налаштування протоколів з іншими BMS, але я користуюсь Must LP16 вона сама, через хмарний сервіс обновила свою прошивку при підключенні до інвертора. Якщо рахувати самостійну сбірку з заводскую, то по сумі затрат однаково, но нічого не треба виставляти та коригувати. Підключив по WI FI та користуйся.
2. Не допоможу, бо використовую комплектний кабель CAN, а акуми, після підключення RS 485 самі определили хто головна батарея, хто залежна.
3. Програма мониторингу встановлена з сайту Must, з моими інверторами працюють Sola Power Monitor, та Power Monitor. Качав з різних форумів, не запускались, скачав з сайту з драйверами, все працює.
4. В моєму випадку це було так - я скачав MustBurner., дав доступ інженерам, і вони віддалено змогли би закачати прошивку. Але вирішили не зв'язувати паралельно. Тому прошивку не змінював.
Це ссилка підключення акум Must по WIFI Завантажується тільки на Android.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peichengzhongxing.bms&hl=en_IE

Axioma, это Украино - китайское предприятие с Вольтроником.
З авторизованим сервісним (українським) центром підтримки та обслуговування! То для чого простий люд купує якісь незрозумілі, але дешеві повмери та мастмери, а потім буквально завалює форуми своїми питаннями по незрозумілій роботі тих "дешевих" інверторів, з якими не можуть впоратися в плані підключення та стабільної роботи? Невже нерви та особисто витрачений (безглуздо) час таки приносять задоволення від зекономлених пару сотень гривень? Чи переважає принцип - ми створюємо свідомо для себе перешкоди, щоб потім героїчно їх подолати?!

З авторизованим сервісним (українським) центром підтримки та обслуговування! То для чого простий люд купує якісь незрозумілі, але дешеві повмери та мастмери, а потім буквально завалює форуми своїми питаннями по незрозумілій роботі тих "дешевих" інверторів, з якими не можуть впоратися в плані підключення та стабільної роботи? Невже нерви та особисто витрачений (безглуздо) час таки приносять задоволення від зекономлених пару сотень гривень? Чи переважає принцип - ми створюємо свідомо для себе перешкоди, щоб потім героїчно їх подолати?!
Так у них цена заоблачная и модельный ряд стоит на месте. А человеку свойственно наступать на "грабли" и идти своей дорогой.

Так у них цена заоблачная
Ну не така і захмарна для безпроблемного користування. Зате купив, встановив, підключив - користуєшся. А не чекаєш 60-80 днів "кота в мішку", щоб потім ще весь інтернет перелопатити в пошуках правильного підключення та налаштування.

Але в одному Ви праві:
человеку свойственно наступать на "грабли" и идти своей дорогой

авторизованим сервісним (українським) центром підтримки та обслуговування!
Не скажіть, або я не знаю де він або там працівники ничого не знають про продукцію що виробляє їхнє СП.

Не скажіть, або я не знаю де він або там працівники ничого не знають про продукцію що виробляє їхнє СП.
Ничего СП не виробляє. Судя по всему это торговые ворота в Ураину. Скорее всего просто меняют инвертор, а вот с нерабочим - что делают- вопрос. Возможно через них просто отправляют назад. Поэтому продукция и дорогая, т.к. туда включили эти затраты.

Багато власників не знають, який саме гібридний інвертор вибрати, і на що саме звернути увагу.
Тому, є ідея створити топ гібридних інверторів, який оновлювати. Щоб кожен власник розумів, які переваги та недоліки він отримає при купівлі того чи іншого рішення.

Пропонуються наступні критерії

Здатність до перевантаження
Швидкість переключення на резервне живлення
Робота з генератором
Несиметрична генерація для 3-фазних
Можливість до паралельної роботи декількох інверторів
Розширений перелік АКБ з якими інвертор сумісний
«Підміс» мережі та експорт
Кількість МППТ трекерів
Кількість годин напрацювання на відмову (надійність)
Ціна
Нормальна робота послідовно з стабілізатором або вбудований стабілізатор
Робота без акумулятора
Можливість перевантаження
Байпас
Щоб витримував імпульси індуктивного навантаження.
Моніторинг
дисплей
шум
ККД
Рівень власного споживання
Сертифікація (хоча б міжнародна)
Наявність AFCI (контроль дуги)

Найпопулярніші виробники гібридних інверторів 24 року, які продаються зараз в Україні

1) Deye - обговорення на форумі
2) Luxpower
3) Victron (для фанатів і магнатів) - обговорення на форумі
4) Сузір'я Voltronic - (EASUN, ANENJI)
5) SRNE (тихі, від 2-х панелей) обговорення на форумі,
6) Huawei
7) PowMR - обговорення на форумі
8) Низькочастотні інвертори (перевірені часом, тихі, витримують великі перевантаження, на жаль малі струми заряду)

Про кожен будемо розписувати. Хто бажає - долучайтесь

ТОП20 гібридних інверторів із аліекспрес і ще трохи інформації про виробників
скажите пожалуйста , почему 4) Сузір'я Voltronic - (EASUN, ANENJI) выше srne в рейтинге ?
они значительно дешевле,
easun в два раза дешевле srne

"зекономлених пару сотень гривень" - чесно? От Пару сотень, гривень? Валюту не переплутали? )

скажите пожалуйста , почему 4) Сузір'я Voltronic - (EASUN, ANENJI) выше srne в рейтинге ?
они значительно дешевле,
easun в два раза дешевле srne
поміняв, дякую. Правильні Вольтроніки дорожче SRNE, але вони до нас майже не потрапляють. Тому під час доповнення таке трапилось

Назад
Угорі