FAQ Рейтинг гібридних інверторів. Доповнюється та оновлюється

по даташитам 3кВт SRNE 6кг як і Anenji 4кВт, виходить у SRNE більша вага в співвідношенні Кг на Ват
мощность может быть условной , один производитель может заявлять свой 10 килограмрвый инвертор как 3 квт , другой производитель может заявить аналогичный инвертор с тем же весом , как 3,3 квт , мощность условна , вес реален .
возможно надо покупать инверторы по весу , как колбасу на развес ?

мощность может быть условной , один производитель может заявлять свой 10 килограмрвый инвертор как 3 квт , другой производитель может заявить аналогичный инвертор с тем же весом , как 3,3 квт , мощность условна , вес реален .
возможно надо покупать инверторы по весу , как колбасу на развес ?
як це потужність може бути умовною?, якщо написано номінальна 3кВт знач 3кВт, номальна потужність 6квт значить 6, ніяких умовних потужностей немає , виробник може вказати вагу 10кг а там 8 в реалі, це не умовність це лохотрон.

як це потужність може бути умовною?, якщо написано номінальна 3кВт знач 3кВт, номальна потужність 6квт значить 6, ніяких умовних потужностей немає , виробник може вказати вагу 10кг а там 8 в реалі, це не умовність це лохотрон.
ну если продавец обманул на весе - это легче доказать весами , наверняка можно потребовать денежную компенсацию .
а если там из заявленых 4000 вт реальных 3200 - это уже сложнее . в отзывах пишут , что он при 3500 в защиту входит
ясное дело , что нет там реальных 4 квт , китайцы часто приукрашивают цифры . мол 4 квт выдерживает - правда первых 5 секунд

ну если продавец обманул на весе - это легче доказать весами , наверняка можно потребовать денежную компенсацию .
а если там из заявленых 4000 вт реальных 3200 - это уже сложнее . в отзывах пишут , что он при 3500 в защиту входит
ясное дело , что нет там реальных 4 квт , китайцы часто приукрашивают цифры . мол 4 квт выдерживает - правда первых 5 секунд
Если веса не хватает, могут дополнительно кирпич прислать, для утяжеления, скажут - забыли вложить.

а если там из заявленых 4000 вт реальных 3200 - это уже сложнее
якщо вагу доказують вагами то потужність ватметром, все дуже просто.
нормальний виробник всказує декілька параметрів потужності,
номінальна - та що інвертор тягнутиме без проблем 24/7
пікова- тимчасовий стрибок який може переватить інвертор короткий час і не підти в захист чи згоріть. пікові можуть розбивати на 105%, 150% 200%, в кожного виробника по різному.

якщо вагу доказують вагами то потужність ватметром, все дуже просто.
с мощностью не очень просто . Вес - он просто вес , как не крути, а вот с мощностью не так просто : есть мощность пиковая , есть постоянная , и есть так , чтоб наверняка не грелся и надежно работал , тут в зависимости от длительности нагрузки можно 50 оттенков мощности инвертора расписать .

с мощностью не очень просто . Вес - он просто вес , как не крути, а вот с мощностью не так просто : есть мощность пиковая , есть постоянная , и есть так , чтоб наверняка не грелся и надежно работал , тут в зависимости от длительности нагрузки можно 50 оттенков мощности инвертора расписать .
а я хіба не теж саме написав вище?

На рахунок ваги інверторів. Я тут мацав недавно easun і оце зараз дивлюся на srne, то корпус в першого товщиною десь 0.8 мм, а в другого 1.1 мм. Різниця в вазі корпусів, які на роботу не впливають, суттєва, так що такий собі варіант оцінювати по вазі.

На рахунок ваги інверторів. Я тут мацав недавно easun і оце зараз дивлюся на srne, то корпус в першого товщиною десь 0.8 мм, а в другого 1.1 мм. Різниця в вазі корпусів, які на роботу не впливають, суттєва, так що такий собі варіант оцінювати по вазі.
А у ANJ 11 квт - 1.3 мм

Взагалі не розумію навіщо робити такі броньовані корпуси, типу солідно?

Взагалі не розумію навіщо робити такі броньовані корпуси, типу солідно?
После того как я имел дело с жестяными корпусами типа Daxtromn и похожие на него. 1.3 мм это вещь, возможно чуть тоньше,
штангель показывал 1.3 мм с покраской. Даже Еасуны и
Аxpert VM IV уступают ANJ в жесткости корпуса. + у ANJ сделан большой отсек для подключения проводов, а это почти 100 мм дополнительного веса.

Вкладення

• IMG_20241104_180921.jpg
    IMG_20241104_180921.jpg
    177,1 Кб · Перегляди: 15
Покурив форум, тільки заплутався))) Цікавить інвертор 3-3.5 кВт, 24v. Підключити та забути. Які рекомендаціі по ціні-якості? Панелі під питанням,поки думаю. Дякую.

Різниця в вазі корпусів, які на роботу не впливають, суттєва, так що такий собі варіант оцінювати по вазі.
Серйозно, не впливає, то для чого той корпус взагалі, пакували б у картонку або пакет поліетиленовий?, можливо для того щоб захистить те що всередині при транспортуванні , монтуванні і експлуатації? Ви бачили холодець по імені Anern? там плата гнеться разом з корпусом при спробі взяти за будь який вугол корпусу.

Останнє редагування:
Покурив форум, тільки заплутався))) Цікавить інвертор 3-3.5 кВт, 24v. Підключити та забути. Які рекомендаціі по ціні-якості? Панелі під питанням,поки думаю. Дякую.
Я вас розчарую, інвертор це як авто, просто купив і їздить невийде, будь яка складна техніка потребує періодичної уваги.
Спочатку опишіть що він повинен живити і як довго без мережі, без цих даних ніхто вам нічого не скаже. Який функціонал? з підмісом чи ні , з зеленим тарифом чи ні.? з моніторингом чи без.

Я вас розчарую, інвертор це як авто, просто купив і їздить невийде, будь яка складна техніка потребує періодичної уваги.
Спочатку опишіть що він повинен живити і як довго без мережі, без цих даних ніхто вам нічого не скаже. Який функціонал? з підмісом чи ні , з зеленим тарифом чи ні.? з моніторингом чи без.
Живлення буде на 1 фазу з 3, на саме необхідне. Котел, світло, комп... Максимум 1 кВт споживання. Акум 8х280 ач. Наскільки довго залежить від відключень.

Серйозно, не впливає, то для чого той корпус взагалі, пакували б у картонку або пакет поліетиленовий?, можливо для того щоб захистить те що всередині при транспортуванні , монтуванні і експлуатації? Ви бачили холодець по імені Anern? там плата гнеться разом з корпусом при спробі взяти за будь який вугол.
А навіщо брати плати за кути?
Коли корпус скручений, він стає фермою, трубою, спробуйте трубу зігнути.
Товщини в 0.8 цілком достатньо для такого роду девайсів. Все інше чисто понти для солідності, щоб краще купували.

Подключить и забыть не удастся. Придется все время работать мозгами и руками. Сколько разряжать, что включать, как зарядить, если света нет, в 23-00 включить по льготному тарифу на зарядку и масса прочих вопросов.

Назад
Угорі